Μια πολύ ιδιαίτερη πρωτοβουλία με ιερό σκοπό λαμβάνει χώρα αυτό το Σαββατοκύριακο. Το Σωματείο Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Stray.Gr είναι ένας οργανισμός που περιμένει όλες και όλους τους φιλόζωους σε Bazaar Βιβλίου, το Σάββατο 7 (13:00 – 21:00) και την Κυριακή 8 Μαΐου 2011 (11:00 – 19:00) στο Μουσείο Ηρακλειδών, Ηρακλειδών 16, Θησείο (Στάση Metro: Θησείο).

Στο Bazaar Βιβλίου θα βρείτε πολλά καινούργια και μεταχειρισμένα βιβλία σε εξαιρετικές τιμές, καθώς και μπλουζάκια, μπρελόκ, κοσμήματα και άλλα υπέροχα προϊόντα του Stray.gr. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, ελάτε να βοηθήσουμε μαζί έμπρακτα τα αδέσποτα της Αττικής.

 To Σωµατείο Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων- Stray.gr είναι ένα µη κερδοσκοπικό σωµατείο, µε σκοπό την προσφορά βοήθειας στα αδέσποτα ζώα της Ελλάδας. Το Stray.gr προσφέρει περίθαλψη, στειρώσεις, εµβολιασµούς, θεραπείες και υιοθεσίες στα αδέσποτα ζώα, καθώς και ενηµέρωση και αλληλοβοήθεια στους φιλόζωους, ενώ δίνει προτεραιότητα στις δύσκολες περιπτώσεις επειγόντων περιστατικών βαριά άρρωστων ή χτυπηµένων ζώων. Το Stray.gr από 2001 έχει βοηθήσει πάνω από 2.000 αδέσποτα ζώα, κυρίως στην περιοχή της Αττικής, ενώ δε λαµβάνει κανενός είδους κρατική επιχορήγηση ή βοήθεια από την Πολιτεία.
Πηγή: protothema.gr