«Ούτε η οικονομική κρίση δεν φαίνεται να πτοεί το ηθικό των Ελλήνων». Αυτό ήταν το σχόλιο της Τουρκικής εφημερίδας Χουριέτ μόλις ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της ετήσιας σεξουαλικής έρευνας της Durex.

Σε αντίθεση με την κοινή λογική,που θέλει την οικονομική κρίση να έχει επηρεάσει αρνητικά την εθνική μας λίμπιντο, έρχονταιτα συμπεράσματα τηςέρευνας της Durex (που έλαβε χώρα σε 37 χώρες μετην συμμετοχή 37.000 ατόμων).

Συγκεκριμένα οι Έλληνεςέρχονται πρώτοι στονκόσμο σε αριθμόσεξουαλικών επαφών μεμέσο όρο 154 κατ΄ άτομοτον χρόνο με Βραζιλιάνους(145 φορές), Ρώσους καιΠολωνούς (143 φορές) ναακολουθούν και ουραγούςτους Ιάπωνες (48 φορές το χρόνο).

Επίσης πρώτοι είναι οιΈλληνες στον αριθμό των σεξουαλικών φαντασιώσεων και στο χρόνο που αφιερώνουμε στα προκαταρκτικά (21 λεπτά). Ενώ βρισκόμαστε στην 2η θέση της λίστας σχετικά με το πόσο ικανοποιημένοι είμαστε από τους οργασμούς μας.

Ένα ακόμη ενδιαφέρον συμπέρασμα που προκύπτει -σχετικά με την σεξουαλική συμπεριφορά του έθνους- είναι ότι παρά το ότι η Ελλάδα είναι η χώρα στην οποία κάνουν τις περισσότερες φορές σεξ την εβδομάδα, από πλευράς συντρόφων δεν πέτυχε ναμπει στις τρεις πρώτες χώρες, ενώ εντοπίστηκε πως οι Ελληνίδες μέσα σε ένα χρόνο πήγαν κατ΄ αναλογία με περισσότερους άντρες.


Πηγή: fe-mail.gr