Από την αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Συντήρησης και Αυτεπιστασίας, έγινε γνωστό, ότι την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, από τις 9 π.μ. έως τη 1 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία στο Σταυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο, στα Βραχναίικα Αχαΐας.
Το Κέντρο Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, σε συνεργασία με τη Δημοτική Ενότητα Βραχναιίκων, τον Κοινωνικό Οργανισμό Δήμου Πατρέων και την Αντιδημαρχία Υγείας-Πρόνοιας θα βρίσκεται στα Βραχναίικα στα πλαίσια της εθελοντικής του δράσης, την οποία παραδοσιακά στηρίζουν οι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Βραχναιίκων (Βραχναίικα, Μονοδένδρι, Καμίνια, Θεριανό, Μοιραίικα, Τσουκαλαίικα). Ο αντιδήμαρχος Γ. Σιγαλός, τονίζει:

«Η ανταπόκριση όλων μας στην αιμοδοσία του Ιουνίου ήταν μεγάλη. Η Τράπεζα Αίματος της Δ.Ε. Βραχναιίκων, όλο το περασμένο έτος, στήριξε τους συμπολίτες της περιοχής μας με μονάδες αίματος. Προσκαλούμε όλους τους κατοίκους της Δ.Ε. Βραχναιίκων να προσέλθουν να δώσουν αίμα, προκειμένου να ενισχύσουμε την Τράπεζα Αίματος της περιοχής.

Σας καλούμε, λοιπόν, και αυτή τη φορά να δώσουμε αίμα και μαζί με μας να ακολουθήσουν και άλλοι».

Πηγή: dete.gr
TAGS