Την Κυριακή 10 Μαΐου ο Σύλλογος Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ) διοργανώνει εκδηλώσεις στο πλαίσιο του εορτασμού της Πανελλαδικής Ημέρας Λογοθεραπείας 2015.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από 10:00 έως 19:00 στην Αίγλη Ζαππείου. Κύριο θέμα της ΠΗΛ φέτος θα είναι οι «Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος και πώς μπορεί ένας Λογοθεραπευτής να συμβάλει στη βελτίωση της επικοινωνίας και της ποιότητας της ζωής μας» ενώ θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα «Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος: Σπάμε το κέλυφος. Η συμβολή της Λογοθεραπείας»

Θα είναι μια ημέρα γεμάτη με δωρεάν ατομικές συναντήσεις του κοινού με Λογοθεραπευτές, με ενημερωτικές ομιλίες, ενώ o περιβάλλων χώρος της Αίγλης θα μεταμορφωθεί σε έναν πολυχώρο δράσεων για παιδιά και γονείς. Λογής δημιουργικές δραστηριότητες, κληρώσεις, δώρα έκπληξη, έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών και πολλά άλλα θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους, διασφαλίζοντας έτσι ότι στις 10 Μαΐου, θα «Υπάρχει λόγος» να είμαστε όλοι εκεί! 

Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να κλείσουν ραντεβού με έναν από τους εθελοντές λογοθεραπευτές μας, να επικοινωνήσουν με τον ΣΕΛΛΕ  στο 2103848362 ή να συμπληρώσουν και να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]  την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα βρουν στην επίσημη σελίδα της ΠΗΛ 2015 στο www.imeralogou.gr.