Η altereGo καινοτομεί για ακόμη μια φορά και σας παρουσιάζει την πρότυπη διαδικτυακή Ακαδημία της για το άτμισμα! Τα μυστικά της λειτουργίας και των καινοτομιών όλων των νέων μοντέλων ηλεκτρονικών τσιγάρων, καθώς και των εξαρτημάτων τους, αποκαλύπτονται με πιο εύχρηστο και παραστατικό τρόπο από ποτέ!

Η «ίδρυση» της Ακαδημίας altereGo, με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, υπόσχεται να σας ενημερώνει διαρκώς με άμεσο και πλήρως κατανοητό τρόπο, για όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε για τα προϊόντα ατμίσματος, ώστε να επιλέξετε ακριβώς τι σας ταιριάζει και καλύπτει τις ανάγκες σας. 

Το χιούμορ, το ταμπεραμέντο και η μεταδοτικότητα της ηθοποιού Κατερίνα Χιωτίνη μετατρέπουν την περιήγησή σας στην Ακαδημία από… εκπαίδευση σε ψυχαγωγία!  

Με μια σειρά μικρών σε διάρκεια και περιεκτικών βίντεο που ανανεώνονται και αυξάνονται διαρκώς, η Ακαδημία αποτελεί το πρώτο σας βήμα στη γνωριμία με τη συνήθεια που υπόσχεται να σας απαλλάξει από το 95% των βλαβερών συνεπειών του καπνίσματος. Απευθύνεται σε νέους αλλά και παλιούς χρήστες, καθώς οι τεχνολογικές καινοτομίες και η εξέλιξη των προϊόντων απαιτούν τη… διαρκή εγρήγορσή σας, ώστε να απολαμβάνετε διαρκώς και με τον καλύτερο τρόπο το άτμισμα. 

«Ο σκοπός μας είναι να χρησιμοποιήσουμε τις σύγχρονες μορφές επικοινωνίας (internet, youtube, videos), για να εξασφαλίσουμε την σωστή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση των πελατών μας. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ένα καινούριο τεχνολογικό προϊόν και η σωστή χρήση του είναι απαραίτητη για να αποκομίσει ο χρήστης την μέγιστη ωφέλεια. Παράλληλα θέλουμε να γνωρίζουν επακριβώς οι πελάτες μας εκ των προτέρων τι τους ταιριάζει, τι δυνατότητες προσφέρονται αλλά και πόσο μπορεί να βοηθηθούν», σχολιάζει ο Γενικός Διευθυντής της altereGo, Δημήτρης Πετρόπουλος. 

Παρουσίαση του ηλεκτρονικού τσιγάρου alter eGo A6. Eίναι ο πιο έξυπνος συνδυασμός λεπτού design και μεγάλης απόδοσης! Με μεγάλη απόδοση μπαταρίας και ικανοποιητική χωρητικότητα ατμοποιητή, σε συνδυασμό με ρυθμιζόμενη λειτουργία air-flow έχει εκείνες τις ιδιότητες που θέλει ένας απαιτητικός, από την πρώτη φορά, ατμιστής. 

Παρουσίαση του ηλεκτρονικού τσιγάρου alter eGo A7. Είναι μικρό, κομψό, διακριτικό και όμως πολύ δυνατό. Το Alter eGo A7 έρχεται να απαντήσει σε όλες τις απαιτήσεις ενός ατμιστή και να γίνει η ιδανική επιλογή για κάθε καπνιστή που θέλει να περάσει στον κόσμο του ηλεκτρονικού τσιγάρου!

Δείτε όλα τα βίντεο της Ακαδημίας altereGo εδώ 

Για την altereGo μάθετε περισσότερα εδώ