Απίστευτες προσφορές που ξεκινούν από 70 και αγγίζουν το 90% περιμένουν τους βιβλιόφιλους στο ραντεβού τους με το παζάρι βιβλίου το οποίο στήνεται από τις 20 Ιανουαρίου έως και τις 8 Φεβρουαρίου 2012 στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Η διοργάνωση είναι του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου και του Επαγγελματικού Σωματείου Εκδοτών-Βιβλιοπωλών Ελλάδος.

Καθημερινά, από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδυ, 150 εκδότες εκποιούν 500.000 βιβλία σε τιμές που αρχίζουν από 0,50 ευρώ, στην μεγαλύτερη και πιο οργανωμένη εκποίηση βιβλίου. Η τιμή των βιβλίων στο παζάρι και στην εκποίηση δεν πρέπει να υπερβαίνει σε καμία περίπτωση το 30% της αξίας που ο εκδότης είχε ως τιμή του βιβλίου στα βιβλιοπωλεία και στους καταλόγους του.

Σε θερμαινόμενη σκεπαστή κατασκευή, σε χώρο 1.000 τετραγωνικών μέτρων στην καρδιά της Αθήνας, μπορείτε να βρείτε βιβλία όλων των ειδών σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Οι εκπτώσεις των βιβλίων στην εκποίηση παζάρι αρχίζουν από 70% και σε ορισμένες περιπτώσεις φτάνουν και το 90%.

Ο μοναδικός περιορισμός είναι τα βιβλία που εκποιούνται να έχουν εκδοθεί μέχρι και το 2006 και όχι αργότερα. Δηλαδή δεν υπάρχουν βιβλία που εκδόθηκαν το 2007 ή το 2008.

Με ελάχιστα χρήματα μπορεί κανείς να προμηθευτεί βιβλία -δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο ποσό η την ποσότητα αγοράς- μπορεί κανείς να προμηθευθεί ακόμη και ένα βιβλίο αξίας 0,50 ευρώ.

Σε αυτό το τεράστιο πλήθος βιβλίων είναι σίγουρο πως ο καθένας θα βρει πολλά βιβλία που τον ενδιαφέρουν και που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί πως θα τα βρει σε τόσο χαμηλή τιμή.

Πηγή: Αθήνα 9,84