Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (24 Ιανουαρίου)
Κριός:
Σήμερα ο Άρης ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και επειδή είναι ο κυβερνήτης σου δεν φέρνει μόνο καθυστερήσεις αλλά και μια πρώτη απογοήτευση.
Ναι είναι κάποιες στιγμές που όσο και να περιμένεις να έρθει το βουνό σε σένα ξέρεις καλά ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί  - εκτός αν σε λένε Μωάμεθ.  

Ταύρος
:
Ο Άρης σήμερα γυρίζει ανάδρομος  και θα φέρει τις αναμενόμενες καθυστερήσεις. Για αυτό μην νιώσεις με το πρώτο εμπόδιο ότι νικήθηκες στη γη της Γεδρωσίας.
Μάζεψε το κουράγιο σου και πήγαινε παραπέρα - με το Ταυρίσιο πείσμα σου άλλωστε μπορείς να κάνεις θαύματα.  

Δίδυμος
:
 Ο Άρης ανάδρομος από σήμερα στη Παρθένο κάνει την ατμόσφαιρα πιο ηλεκτρισμένη. Δεν αποκλείεται να σου ζητήσουν και τα ρέστα. Δεν αποκλείεται η οικογένεια να θέλει από σένα πάλι να βγάλεις το φίδι από τη τρύπα.
Αυτό που αποκλείεται είναι με το να το παίξεις Ρώσος να  καθαρίσεις. Ναι πρέπει να αναλάβεις δράση.  

Καρκίνος
:
Ο Άρης γυρίζει σε ανάδρομη σήμερα πορεία και  μπορεί κάποια πράγματα να πάνε  αλλιώς από ότι τα σχεδίαζες. Δεν είναι  απαραίτητα κακό αυτό ειδικά αν αφεθείς στα κύματα και  εμπιστευτείς  τη μέρα να σε πάει.
Να θυμάσαι: όσο καταπιέζεις πράγματα και καταστάσεις θα έχεις ανάποδα αποτελέσματα. Μην εκβιάζεις τίποτα - εμπιστεύσου τη ζωή. Εμπιστεύσου το ένστικτο σου.  

 Λέων:
Και ενώ  περιμένεις πώς και πώς τα «μπικικίνια» εκείνα καθυστερούν. Ναι το χρήμα έχει σκαλώσει και εσύ πηγαίνεις με την όπισθεν και έχεις κουραστεί  πια με τα πίσω μπρος.
«Εγώ» αναφωνείς με πόνο, «ένας βασιλιάς να κυκλοφορώ χωρίς μετρητά;»  Τι και αν έμεινε γυμνός ο βασιλιάς... πάντα είναι βασιλιάς ακόμα και άφραγκος.
Συναισθηματικά: και εκεί έχουν γίνει πολλές σπατάλες. Καλό είναι να μαζευτείς.             

Παρθένος
:
Ο Άρης γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο σου και τα δόντια τα τρίζεις πλέον με το δίκιο σου. Προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμος γίνεται . Η δοκιμασία έρχεται σε μικρή δόση - αν κάτι την μεγεθύνει θα είναι η υπερβολή σου.
Για αυτό κάνε ό,τι ξέρεις ότι σε χαλαρώνει, ακόμα και αν χρειαστεί να αρχίσεις να  πίνεις από τις δώδεκα το μεσημέρι...  

 Ζυγός:
Η μέρα σου σε πολλά σημεία θα θυμίζει το ανέκδοτο με τον Γρύλο. Σου έχουν ζητήσει τόσα πολλά (τα περισσότερα παράλογα) που αισθάνεσαι ότι δεν έχεις άλλες  αντοχές. Κάνε υπομονή, μέρα είναι και θα περάσει. Και αν καταφέρεις να μείνεις ψύχραιμος θα νιώθεις αμέσως μετά πολύ δυνατός.
Η Ανάδρομος Άρη στην Παρθένο από σήμερα δεν βοηθάει και πολύ τις καταστάσεις αλλά όσο μέσα σου σιγοψιθυρίζεις «ομμμμμμμ» θα ‘ναι σαν να έπεσες στη μαρμίτα του ζεν.  

Σκορπιός
:
Σήμερα θα βγει ο διπλωμάτης από μέσα σου και θα εκπλήξει ακόμα και σένα. Ό,τι  βάλεις στο μυαλό σου μπορείς να το πετύχεις.
Και μπορεί ο ανάδρομος Άρης να φέρνει καθυστερήσεις, όμως με την πειθώ σου θα καταφέρεις να τα ανατρέψεις τα πράγματα. Αργά το βράδυ το σώμα θα σε πηγαίνει μόνο του. Ακολούθησε το.  

Τοξότης
:
Μπορεί ο ανάδρομος Άρης να φέρνει καθυστερήσεις και ολίγες αναποδιές, αλλά  η μέρα σού δίνει και τη χειρολαβή που χρειάζεσαι και έτσι είσαι μεν μέσα στο τρελό φορτηγό αλλά έχεις την επιλογή να μην γκρεμοτσακιστείς αν κρατηθείς γερά και δεν κάνεις μαγκιές.
Στα αισθηματικά μην αναλώνεσαι άλλο σε συζητήσεις που δεν βγάζουν πουθενά . Σου ταιριάζει  και το γνωμικό «στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα» Δεν κουράστηκες πια να χτυπάς; Μην χάνεις  άλλη ενέργεια.  

Αιγόκερως
:
Πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό και γενικά ενώ  λύνεις το δύσκολο γρίφο πας να κάνεις έναν πολλαπλασιασμό και τα κάνεις μαντάρα. Προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος.
Ο ανάδρομος Άρης σήμερα σε δοκιμάζει. Στα αισθηματικά σου μην έχεις με το καλημέρα παράλογες απαιτήσεις. Είναι κουραστικό να τα περιμένεις όλα από τους άλλους.  

Υδροχόος
:
Έχει αρχίσει να σε τρελαίνει αυτό το πράγμα. Ενώ καταστρώνεις ένα σχέδιο κάποιος στην βγαίνει από μπροστά και φαίνεται σαν να τον αντιγράφεις και αμέσως πρέπει να σκεφτείς κάτι άλλο.
Αυτή η πίστα που βρίσκεσαι θέλει γρήγορο παιχνίδι και κυρίως θέλει να ελίσσεσαι χωρίς να το κάνεις τεράστιο θέμα. Ο Άρης κινείται από σήμερα ανάδρομος και φέρνει καθυστερήσεις. Ακόμα ένας λόγος να δείξεις ότι είσαι ένας καλός και ικανός παίκτης.  

Ιχθύες
:
Κράτησε το μυαλό σου καθαρό. Κράτησε το μακριά από μολυσμένες σκέψεις γιατί το λάθος έχει μια τάση αυτές τις μέρες να σε καλεί.  Είσαι κλασική  περίπτωση «έβαλα τα χεράκια μου και έβγαλα τα ματάκια μου».
Κρατήσου μακριά από υπερβολές και σταριλίκια. Κρατήσου μακριά από την περιέργεια .. εκείνη την περιέργεια που σκότωσε τη γάτα.  


Πηγή: lifo.gr