Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (26 Ιανουαρίου)
Κριός:
Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς. Ποιος έχασε όμως την τόλμη του για να την βρεις εσύ.
Το ένα σου κομμάτι θέλει όλα τα ριψοκίνδυνα, τα αλλιώτικα, τα διαφορετικά το άλλο σου κομμάτι «κοτεύει», σε τέτοιο σημείο που και οι κότες στο κοτέτσι σε παίρνουν στο ψιλό.  

Ταύρος:

Μπορεί ο στόχος κάπως να έχει απομακρυνθεί, οι ευκαιρίες όμως έχουν κολλήσει πάνω σαν τσιμπούρια και δεν θα φύγουν αν δεν δικαιώσεις τις προσδοκίες σου.
Που σημαίνει: σταμάτα να κάνεις το ίδιο λάθος και έτσι για αλλαγή αυτή τη φορά πάρτο αλλιώς.  

Δίδυμος
:
Έχεις για ακόμα μια φορά στο τσεπάκι το κληρονομικό σου χάρισμα. Έτσι η διαίσθηση σου λειτουργεί πάλι υπέροχα και έχεις διαθέσιμες και κάποιες πολύ καλές ατάκες.
Έτσι μπορείς να κάνεις (ξανά μανά) και καλό και έξυπνο και γρήγορο παιχνίδι. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι το παντελόνι που λαχταρά το φουστάνι (όπως έλεγε και ο Γιόζεφ Μπρόντσκι). Με δυο λόγια πρόσεξε τις ερωτικές σου εμμονές.  

Καρκίνος
:
Σήμερα  αισθάνεσαι ότι κάποιος σου έχει βάλει ένα πιστόλι στον κρόταφο και σε πιέζει να πάρεις αποφάσεις εδώ και τώρα. Καλά θα κάνεις να πάρεις, έτσι και αλλιώς αφού το ξέρεις καλύτερα από τον καθένα ότι το έχεις κουράσει.
Το πας και  το φέρνεις και δεν ξέρεις που να το στρίψεις το τιμόνι. Διάλεξε πορεία και στρατηγική. Το ολόιδιο ισχύει και στον  έρωτα. (το έχεις και εκεί κουράσει)…  

Λέων

Νιώθεις ότι  κάποιο αόρατο χέρι σου κλείνει την μύτη και το στόμα και ασφυκτιάς. Σ’ έχουν κουράσει όλοι και όλα . Βέβαια η αλήθεια είναι ότι τους έχεις κουράσει και εσύ.
Μεταξύ μας όταν το πράγμα έχει αρχίσει και δεν.. βγαίνει (και το έχεις δει τέλος πάντων ότι σκαλώνει ανυπόφορα) τότε γίνεσαι από βασιλιάς δυνάστης και όλη σου η γενναιοδωρία πάει στράφι. Να το προσέξεις αυτό.  

Παρθένος
:
Η Σελήνη στους Ιχθύες σε κάνει πιο αποφασιστικό και πιο έτοιμο για τις αλλαγές που θα έρθουν. Έτσι μπράβο, δεν φοβάσαι να χτυπήσεις τη γροθιά στο τραπέζι και να πεις τα πράγματα ακριβώς όπως τα σκέφτεσαι. Ωχ από τη μια. Εύγε από την άλλη.
Και στα αισθηματικά προσπάθησε να δείξεις το ίδιο θάρρος. Ναι, το ξέρουμε ότι εκεί φοβάσαι περισσότερο, όμως ο φόβος είναι το όριο της δύναμης και εσύ σήμερα είσαι πραγματικά δυνατός.  

Ζυγός
:
Η σύνοδος Σελήνης - Αφροδίτης στους Ιχθύες ανεβάζει σήμερα τα ερωτικά ντεσιμπέλ και κάνει τη μέρα πολύ je t aime moi non plus. Θα σου βγει και ένα νιαού νιαού και ένα γούτσου γούτσου εντελώς παραπλανητικό (και για σένα, και για τους άλλους).
Ένα είναι το θέμα: Το μυαλό σου σήμερα δεν χωράει παρά μόνο τον έρωτα. Όλα τα υπόλοιπα θα υπολειτουργούν.  

Σκορπιός
:
Η Σελήνη στους Ιχθυές κάνει την επικοινωνία δύσκολη. Δεν βραχυκυκλώνει όμως μόνο από τους άλλους αλλά και από εσένα.
Ναι, νιώθεις ότι είσαι ο κύριος τέλειος, ενώ μεταξύ μας οι άλλοι έχουν άπειρα ράμματα για τη γούνα σου. Τουλάχιστον μην νιώθεις αδικημένος.  

Τοξότης
:
Η ευκαιρία θα έρθει θα σου κλείσει το μάτι θα σου ψιθυρίσει κάτι.. με νόημα. Το θέμα είναι αν θα πιάσεις εσύ τη στιγμή ή αν θα σε έχουν πιάσει τα Τοξοτίσια σου, τα νωχελικά σου και θα βαριέσαι απλά να τεντώσεις το χέρι σου για να την πιάσεις.
Έλα, δεν σου ζητάνε να κάνεις και πολλά - απλά να είσαι εκεί όταν χρειάζεται να είσαι εκεί.  

Αιγόκερως
:
Σου έχει βγει μια μεγάλη ανάγκη για ανάλυση και δεν είναι καθόλου απίθανο να σ’ ακούσουμε να λες «έλα να μιλήσουμε για τη σχέση μας». Όχι, άφησε τη σχέση σου στα αβγά  της ειδικά όταν ο δήμιος χτυπάει την πόρτα σου και θέλει σε δίσκο το δικό σου κεφάλι.
Τουτέστιν δεν έχει παντεσπάνι όταν ο λαός πεινάει και δεν έχει ψωμί. Ναι, ω ναι, ο έρωτας σήμερα είναι πολυτέλεια. Περιττή πολυτέλεια.  

Υδροχόος
:
Συνδέεσαι και πάλι με τον διπλωμάτη Υδροχόο που κρύβεις μέσα σου και μια χαρά θα τα καταφέρνεις. Και στις κακοτοπιές και στις δυσκολίες, με χάρη  μπασκετμπολίστα κάνεις καλή προσποίηση - και με λίγη τύχη πας και για τρίποντο.
Και στον έρωτα μετά από καιρό τα άλλα ζώδια όχι μόνο επιθυμούν την παρέα σου αλλά σε κάνουν και κέφι.  

Ιχθύες
:
Βάλε στη ζωή σου και πάλι τα πράγματα που σε ευχαριστούν. Προσπάθησε να ταΐσεις τις ανάγκες σου που μοιάζουν πολύ πεινασμένες. Εστίασε στην ουσία και μην χάνεις ενέργεια με όλα τα περιφερειακά.
Η βασιλικότερη οδός για να φτάσεις στο ασυνείδητο είναι τα όνειρα. Κάνε πάλι όνειρα λοιπόν και σταμάτα να κάνεις αυτά που νομίζεις ότι δίνουν στους άλλους χαρά. Η δική σου η χαρά πια είναι; Ψάξε να την βρεις είναι επιτακτική η ανάγκη.


Πηγή: lifo.gr