current views are: 1

27 Ιανουαρίου 2013
Δημοσίευση12:06

Έχεις άστρα… 27 Ιανουαρίου

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (27 Ιανουαρίου)      

Δημοσίευση 12:06’
αρθρο-newpost

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (27 Ιανουαρίου)      

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (27 Ιανουαρίου)      
Κριός  

Αν είσαι Κριός, κάποιες καθυστερήσεις σήμερα θα σε απογοητεύσουν, αλλά αν δείξεις υπομονή, θα έρθουν όλα όπως θέλεις. Κυρίως, φρόντισε θέματα του παρελθόντος που σε κρατάνε πίσω και σε κάθε περίπτωση, μην παρασυρθείς από τα νεύρα σου και τσακωθείς με τους δικούς σου ανθρώπους.  

Ταύρος

Η καθημερινότητα σε έχει αποσυντονίσει, αγαπητέ Ταύρε. Καθώς οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, σήμερα που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Λέοντα και σε ευνοεί, καλό είναι να βρεις λίγο χρόνο να σκεφτείς τι κάνεις και να βάλεις ένα πρόγραμμα στις κινήσεις σου, για να πάψεις να αγχώνεσαι.

Δίδυμοι

Ο τρόπος που λειτουργείς και σκέφτεσαι, φίλε Δίδυμε, δημιουργεί πολλά ερωτήματα και ανασφάλειες στους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι και αυτό σήμερα θα βγει στην επιφάνεια, με όχι και τόσο ευχάριστες συνέπειες για εσένα. Πρέπει να γίνεις λίγο πιο ανοιχτός και να εξηγήσεις τις κινήσεις σου, ώστε να αποφύγεις παρεξηγήσεις και μπερδέματα.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα, φίλε Καρκίνε, θα σε κάνει να αναρωτηθείς για την αποτελεσματικότητα των κινήσεών σου. Καλό είναι να σκεφτείς τις πράξεις σου, αλλά μην μείνεις μόνο στη σκέψη. Τώρα που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Λέοντα, πρέπει να δραστηριοποιηθείς και να διευθετήσεις θέματα του παρελθόντος, αλλά και οικογενειακά ζητήματα που σε απασχολούν. Μην αφήνεις τίποτα για αργότερα.

Λέων

Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιό σου, φίλε Λέων, σήμερα τα πόδια σου δεν πατάνε στη γη και αυτό σε κάνει έρμαιο των καταστάσεων. Φρόντισε να προσγειωθείς και μην παρασυρθείς από κάποια σχόλια, που μπορεί να σου χαϊδεύουν τα αφτιά, αλλά κρύβουν μεγάλους κινδύνους. Η ημέρα είναι καλή για να κάνεις ξεκαθαρίσματα με άτομα του επαγγελματικού σου χώρου.

Παρθένος

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, φίλε Παρθένε. Σταμάτα να κοιτάς γύρω σου και να φροντίζεις τους άλλους. Έχεις τα δικά σου προβλήματα, που επιζητούν λύσεις και καλό είναι σήμερα, που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Λέοντα, να ψάξεις τρόπους και μεθόδους να τα αντιμετωπίσεις.

Ζύγος

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, με τις επιρροές που δέχεσαι από την Πανσέληνο στο ζώδιο του Λέοντα, θα έχεις μια πολύ δυναμική στάση απέναντι στα πράγματα. Θα κάνεις διάφορες συζητήσεις και επαφές με ανθρώπους, που θα σε συμβουλέψουν κατάλληλα για κάθε σου κίνηση. Το καλό είναι ότι αντιλαμβάνεσαι γρήγορα τις δυσκολίες και τις αντιμετωπίζεις κατάλληλα. Συνέχισε έτσι, για να φτάσεις τους στόχους που έχεις θέσει.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα, φίλε Σκορπιέ, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Λέοντα, σου δίνει τα εφόδια να ασχοληθείς με θέματα του παρελθόντος, που είχες αφήσει άλυτα εδώ και καιρό. Μην αναβάλεις αυτές τις λύσεις, για να προχωρήσεις άνετα στα σχέδιά σου. Όπως και να έχει, απόφυγε τις εντάσεις και διατήρησε την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο.

Τοξότης

Είναι καιρός να δεις την πραγματικότητα κατάματα και να σταματήσεις να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου, φίλε Τοξότη. Είναι κάποια άτομα που θέλουν το καλό σου και κάποια που σε σαμποτάρουν διαρκώς. Απόφυγε τη συναναστροφή με αυτούς τους ανθρώπους και γενικά, αντιμετώπισε τις καταστάσεις που δεν σου πηγαίνουν καλά, πιο δραστικά και αποτελεσματικά.

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα σε βρίσκει λίγο κουρασμένο, αγαπητέ Αιγόκερε. Προσπάθησε να βρεις τον απαραίτητο χρόνο για να ξεκουραστείς και απόφυγε τις δραστικές κινήσεις τώρα, που το μυαλό σου είναι κάπως θολωμένο και η κρίση σου δεν είναι σωστή. Αν χρειαστεί, φρόντισε να μιλήσεις με άτομα που εμπιστεύεσαι, ώστε να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου.  

Υδροχόος

Η μέρα, με τον Ερμή, τον Άρη και τον Ήλιο να κινούνται στο ζώδιό σου, αγαπητέ Υδροχόε, σου χαρίζει την εύνοιά της σε οποιοδήποτε ξεκίνημα σκέφτεσαι να κάνεις αυτήν την περίοδο. Πάρε πρωτοβουλίες και κάνε ένα καλό ξεκαθάρισμα στη ζωή σου, ώστε να ελευθερώσεις το πεδίο και να πας την ζωή σου εκεί που θέλεις εσύ.

Ιχθείς 
Αρκετές καθυστερήσεις θα προκύψουν σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, και θα σε πάνε πίσω στα σχέδιά σου, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την Πανσέληνο, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα, αλλά εσύ πρέπει να μην δώσεις καμία σημασία και να μην απογοητευτείς. Επέμεινε στις προσπάθειές σου και θα δεις ότι η υπομονή θα σε ανταμείψει σύντομα με τα καλύτερα αποτελέσματα.

Πηγή: myastro.gr


σχετικα αρθρα