current views are: 1

29 Ιανουαρίου 2012
Δημοσίευση07:58

Έχεις άστρα… Πως επηρεάζει κάθε ζώδιο η Αφροδίτη

Βρες την Αφροδίτη σου και μάθε για το πως θα εξελιχθούν οι έρωτές σου το 2012. Τι πρέπει να προσέξεις αυτή τη χρονιά που οι εξωτερικές συγκυρίες θα δημιουργούν ανατροπές στη ζωή μας;  

Δημοσίευση 07:58’
αρθρο-newpost

Βρες την Αφροδίτη σου και μάθε για το πως θα εξελιχθούν οι έρωτές σου το 2012. Τι πρέπει να προσέξεις αυτή τη χρονιά που οι εξωτερικές συγκυρίες θα δημιουργούν ανατροπές στη ζωή μας;  

Βρες την Αφροδίτη σου και μάθε για το πως θα εξελιχθούν οι έρωτές σου το 2012. Τι πρέπει να προσέξεις αυτή τη χρονιά που οι εξωτερικές συγκυρίες θα δημιουργούν ανατροπές στη ζωή μας;   Αφροδίτη στον Κριό
Με την Αφροδίτη στον Κριό, αυτή η χρονιά θα είναι επεισοδιακή και σημαδιακή όσον αφορά τον ερωτικό σου τομέα. Οι εξελίξεις αρχίζουν με την είσοδο του Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Καλή περίοδος θεωρείται η άνοιξη και από Οκτώβριο ως το τέλος της χρονιάς. Δύσκολα διαστήματα θα είναι ο Ιούλιος και ο Αύγουστος. Ενισχυμένοι θα είναι οι Δίδυμοι, με αλλαγές οι Κριοί και πολύ προσεχτικοί πρέπει να είναι οι Ταύροι και οι Υδροχόοι με αυτήν την Αφροδίτη. Κλείνει ένας κύκλος και ξεκινάει ένας νέος που θα σε πάει ψηλά.  

Αφροδίτη στον
Ταύρο
Με την Αφροδίτη στον Ταύρο, όλοι οι πλανήτες φέτος θα σε βοηθήσουν σε επαγγελματικά και ερωτικά θέματα. Προσοχή το καλοκαίρι και στο τέλος της χρονιάς. Τότε, ένα γεγονός, μια συγκυρία, μια σύμπτωση μπορεί να φέρουν ξαφνική ανατροπή στα αισθηματικά σου ή σε άλλους βασικούς τομείς της ζωής σου.  

Αφροδίτη στους
Διδύμους
Με την Αφροδίτη στον Δίδυμο, αυτή η χρονιά θα είναι καλή για εσένα, ειδικότερα όταν μπει ο Δίας στους Διδύμους το καλοκαίρι και θα μείνει εκεί για ένα χρόνο. Η τύχη θα είναι στο πλευρό σου, θα γοητεύεις, θα ανανεωθείς. Έτσι λοιπόν, το πιο πιεστικό διάστημα θα είναι το πρώτο εξάμηνο. Τότε, θα κληθείς να αγωνιστείς, να επικεντρωθείς στην ουσία και να γίνεις πιο πρακτική.  

Αφροδίτη στον
Καρκίνο
Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, το 2012 θα πρέπει να μάθεις να προσαρμόζεσαι, να κάνεις υπομονή και να δείχνεις εμπιστοσύνη στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Είναι μια ενδιαφέρουσα και ευεργετική χρονιά με περισσότερο ενδιαφέρον το φθινόπωρο. Οτιδήποτε φύγει από τη ζωή σου, θα είναι για το καλό σου. Θα βρεις νέες ισορροπίες, θα εκτιμήσεις τις ανάγκες σου και θα εκφραστείς.  

Αφροδίτη στον
Λέων
Με την Αφροδίτη στο Λιοντάρι, το 2012 θα είναι μια σημαντική χρονιά για εσένα. Θα σου προσφέρει ανανέωση την άνοιξη και καλή άμυνα και σταθερότητα το καλοκαίρι. Το φθινόπωρο παρουσιάζεται κρίσιμο καθώς θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις προσωπικές αλλά και επαγγελματικές. Άσε το ένστικτό σου να δουλέψει. Είναι βέβαιο ότι θα σου πει το σωστό.  

Αφροδίτη στην
Παρθένο
Με την Αφροδίτη στην Παρθένο, θα ζήσεις ένα μεγάλο έρωτα ως το καλοκαίρι μιας και ο Άρης θα βρίσκεται εκεί. Η γενέθλια Αφροδίτη σου μαζί του είναι ένα ωραίο ζευγάρι και είναι βέβαιο ότι θα περάσεις τέλεια. Από το καλοκαίρι και μετά, θα αλλάξει το κλίμα συναισθηματικά αλλά και επαγγελματικά. Στο τέλος της χρονιάς, όλα θα είναι διαφορετικά. Εξαρτάται πως θα έχεις διαχειριστεί τις καταστάσεις.  

Αφροδίτη στο
Ζυγό
Με την Αφροδίτη στο Ζυγό, έχεις προσαρμοστεί και διαχειρίζεσαι καλύτερα τις καταστάσεις. Το πρώτο εξάμηνο επωφελήσου οικονομικές ευκαιρίες ενώ το δεύτερο θα ζήσεις ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Τον Οκτώβριο φεύγει ο Κρόνος από τη γενέθλια Αφροδίτη σου και εσύ θα νιώσεις καλύτερα μέσα σου με αποτέλεσμα να είσαι έτοιμη να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στο τέλος της χρονιάς αλλά και το 2013.  

Αφροδίτη στον
Σκορπιό
Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό, το πρώτο εξάμηνο θα νιώσεις ασφαλής, θα ανεφοδιαστείς ερωτικά, θα κατασταλάξεις σε αυτά που θέλεις και θα συμφιλιωθείς με την πραγματικότητα. Καθοριστικό διάστημα θα είναι η άνοιξη και το καλοκαίρι. Θα αναλάβεις ευθύνες, θα γίνεις πιο δημοφιλής, θα συνεργάζεσαι, θα ακούς διαφορετικές απόψεις, θα παίρνεις πρωτοβουλίες, θα αναζητάς τον έρωτα, την αγάπη και την αποδοχή από παντού.  

Αφροδίτη στον
Τοξότη
Με την Αφροδίτη στον Τοξότη, μέχρι το καλοκαίρι, θα έχεις εξελίξεις στα αισθηματικά σου. Μετά, ο Δίας περνά στον Δίδυμο, δηλαδή απέναντι από τη γενέθλια Αφροδίτη σου, δίνοντας εύνοια σε Τοξότες, Ζυγούς, Σκορπιούς και Υδροχόους με αυτήν την Αφροδίτη. Αυτή η χρονιά, θα επουλώσει τις πληγές σου, θα σε προστατέψει και θα φέρει αρμονία στις ερωτικές σου σχέσεις.  

Αφροδίτη στον
Αιγόκερω
Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, το 2012 θα δεχτείς μεγάλες δόσεις αγάπης, φιλικής ή ερωτικής και θα αντιμετωπίζεις καλύτερα τις καταστάσεις. Θα αλλάξεις τις συνήθειές σου, θα πραγματοποιήσεις τα απωθημένα σου, θα υπερασπιστείς τα πιστεύω σου, θα νιώσεις ασφαλής. Εκφράσου ελεύθερα. Οι πλανήτες σε βοηθούν να πραγματοποιήσεις τα πιο τρελά σου όνειρα.  

Αφροδίτη στον
Υδροχόο
Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, το πρώτο εξάμηνο με τον Δία στον Ταύρο, θα αγωνιστείς και θα ενδιαφερθείς για το στενό σου περιβάλλον. Θα διευκολυνθείς όμως και θα θέλεις να κρατάς τις ισορροπίες. Φεύγοντας τον Φεβρουάριο ο Ποσειδώνας από τον Υδροχόο, θα πρέπει να προσέξεις ανταγωνισμούς και ατυχήματα που μπορεί να σε επηρεάσουν συναισθηματικά. Δύσκολη περίοδος το καλοκαίρι και το φθινόπωρο για τα ερωτικά σου. Θα έχεις όμως την κατάλληλη άμυνα για να μπορέσεις να τα αντιμετωπίσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.  

Αφροδίτη στους
Ιχθύες
Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς και τον Άρη στην Παρθένο το πρώτο εξάμηνο, σε περιμένει ένας δυνατός έρωτας. Ο Δίας στον Ταύρο σε ευνοεί να κλείσεις εκκρεμότητες. Περνώντας στον Δίδυμο, από το καλοκαίρι και για ένα χρόνο, δημιουργεί εντάσεις και τσακωμούς με τον αγαπημένο σου. Ο συνδυασμός των πλανητών το 2012 αυξάνει την τύχη σου, σου δίνει κίνητρα και σε διευκολύνει να κάνεις νέα πράγματα.

Πηγή: Miss Bllom.gr