Η κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, γιόρτασε τα 44α γενέθλιά της με τα εγκαίνια μιας νέας έκθεσης στο Graceland, το κτήμα του βασιλιά του ροκ εν ρολ στο Μέμφις.   Η έκθεση τιτλοφορείται "Έλβις...Μέσα από τα Μάτια της Κόρης του" και περιλαμβάνει αντικείμενα όπως ένα τρίκυκλο της μικρής Λίζα Μαρί, την παιδική της κούνια και ένα πικ απ, είπε ο Κέβιν Κερν, διευθυντής δημοσίων σχέσεων των Επιχειρήσεων Έλβις Πρίσλεϊ.  

"Αυτή η έκθεση είναι κάτι με το οποίο έχει ενθουσιαστεί", είπε ο Κερν και πρόσθεσε ότι αυτή περιλαμβάνει ακόμη οικογενειακές φωτογραφίες και βίντεο από την παιδική ηλικία της Λίζα Μαρί και τη σχέση της με τον πατέρα της μέχρι τον θάνατό του το 1977.  
    Σε χθεσινή της εμφάνιση στην εκπομπή του ABC "Good Morning America" η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ έδειξε ένα μαντήλι πάνω στο οποίο ο Έλβις είχε γράψει "Αγαπώ την Λίζα μου, Μπαμπάς" το 1972.  

Η ίδια είπε στην εκπομπή ότι θυμάται τον πατέρα της να της τραγουδάει το "Can't Help Falling in Love" και ότι η έκθεση περιλαμβάνει ορισμένα από τα "πιο απίθανα ρούχα" του πατέρα της καθώς και ένα μικρό κουτί με προσωπικά του αντικείμενα--όπως τη φωτογραφία του πατέρα του και την άδεια οδήγησής του-- που έπαιρνε πάντα μαζί του στις περιοδείες.


πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ