Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (7 Φεβρουαρίου 2012)
Κριός:
Καλό είναι να μένεις σταθερός στις απόψεις σου. Αλλά να μπορείς να βλέπεις και την  πλευρά του άλλου, ειδικά όταν οι προθέσεις παραμένουν αγαθές. Επίσης όταν βλέπεις μπροστά σου τοίχο τα αντανακλαστικά σου πρέπει να ‘ναι γρήγορα και να στρίβεις αποφασιστικά το τιμόνι.
Η ισχυρογνωμοσύνη σήμερα δεν θα σου βγει σε καλό. Ξεφορτώσου την. Έχουμε και μια Πανσέληνο πάνω από το κεφάλι μας...
Ερωτικά κρύβε λόγια και άφησε για άλλη μέρα τα ξεκαθαρίσματα. Ειδικά όταν δεν έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου «εσύ» τι θέλεις.  

Ταύρος
:
 Η Πανσέληνος φέρνει το συναίσθημα στην επιφάνεια και πρέπει τώρα να το διαχειριστείς με όσο μυαλό σου έχει απομένει, γιατί όταν πρόκειται για τον Ταυρομάχο η θυσία αποκτά μέσα  σου μια άλλη έννοια.
Επειδή θα βρεθείς στο σταυροδρόμι καλό είναι να διαλέξεις επιτέλους μονοπάτι γιατί σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει είσαι πάντα στο ίδιο σημείο - και ας νομίζεις ότι προχωράς με γοργό βήμα.
Υ.Γ Θύμα και θύτης δεν είναι παρά οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος  

Δίδυμος
:
Πολλά άλυτα «αν» είναι μέσα στο κεφάλι σου. Αν.. αυτό και αν .. εκείνο και τελικά στο δια ταύτα τι κάνεις; Επιβιβάσου στο εδώ και τώρα μην χάνεις τη στιγμή κοιτώντας το μεγαλύτερο κάδρο. Οι μέρες ζητούν την προσοχή σου και το εκατό τοις εκατό της προσπάθειας σου.
Η Πανσέληνος το βράδυ σου βγάζει έναν «αγριορομαντισμό». Προσπάθησε να μην πεις μεγάλα λόγια - ξέρεις τώρα από αυτά που λες εσύ πάνω στον ενθουσιασμό, και μετά δεν βρίσκεις ούτε λαγούμι να κρυφτείς.  

Καρκίνος
:
 Αρκετούς μπελάδες έχεις στο κεφάλι σου μην ανοίγεις και  άλλους. Δηλαδή το κουτί της Πανδώρας άφησε το ερμητικά κλειστό, και μην υπερεκτιμάς τα κουράγια και τις δυνατότητες σου.
Αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι είναι ένας στοργικός ώμος - κάποιος να σου κάνει πατ πατ στο κεφάλι και να πεις τα ταραγμένα σου.
Η αποψινή Πανσέληνος βγάζει όλη την ευαισθησία σου στην επιφάνεια.  

Λέων
:
Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου τα κάνει όλα να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο φωτεινά. Θα έχεις και τα πάνω σου και τα κάτω, αλλά να θυμάσαι: την μέρα την κυβερνάει η υπερβολή και επειδή στον συγκεκριμένο έρωτα δεν υπάρχουν χειρολαβές είναι τουλάχιστον αφέλεια να πατάς υπερβολικά το γκάζι.
Δεν ανεβάζεις έτσι γοητεία μόνο το φόβο σπέρνεις.  

Παρθένος

Το θαύμα έγινε και επιτέλους συγκεντρώθηκες στο τι πρέπει τελικά να κάνεις  εσύ και όχι στο τι κάνουν οι άλλοι. Βρήκες και τον ρυθμό σου και τα πας θαυμάσια. Η αποψινή Πανσέληνος στο Λέοντα σε φέρνει μια ανάσα πιο κοντά στις επιθυμίες σου.
Στα αισθηματικά σου ίσως γίνουν αποκαλύψεις. Καιρό όμως τώρα θέλεις να τραβήξεις αποφασιστικά το σεντόνι από ό,τι κουκουλωμένο και λειψό. Βρες μόνο το θάρρος να αντιμετωπίσεις την αλήθεια.  

Ζυγός
:
Η Πανσέληνος σε φέρνει πιο κοντά σε ανθρώπους που είχες να δεις από το πάλαι ποτέ ,και σε κάνει σήμερα τον μεγάλο νοσταλγό του ζωδιακού. Μην χάνεσαι στα μονοπάτια του χθες.
Η ζωή σου έχει πάρει  πλέον μια διαφορετική τροπή (μετά από μεγάλη δική σου ώριμη σκέψη). Πρέπει να είσαι σε θέση να παλέψεις για
τις επιλογές σου ακόμα και αν η Κίρκη έχει βαλθεί για ακόμα μια φορά να σε ξελογιάσει.  

Σκορπιός
:
 Η Πανσέληνος σήμερα στο Λέοντα σε κάνει πιο έντονο. Όλο αυτό είναι για καλό; Είναι για κακό; Ποιος ξέρει.
Πάντως αυτό που σκέφτεσαι το λες με  πολύ μεγαλύτερη άνεση. Η νεκροψία θα δείξει. Εσύ πάντως έχεις αποφασίσει να μην κάνεις πίσω.
«Μολων λαβέ» λες και σπινθηρίζει το μάτι σου.  

Τοξότης
:
Θέλεις να σπάσεις τα δεσμά (του κόσμου όλου). Ό,τι σε κρατάει κάτω, θέλεις να το λύσεις. Δεν αντέχεις πλέον να σέρνεις τα πόδια σου πάνω στο άχαρο εμβαδό της πραγματικότητας.
Η Πανσέληνος στον Τοξότη σε κάνει  πιο φευγάτο απ’ ό,τι ήσουν το τελευταίο διάστημα και σου θυμίζει τον τυχοδιώκτη που κρύβεις μέσα σου…  

Αιγόκερως
:
Τα οικονομικά σε πονοκεφαλιάζουν και με χαρτί και μολύβι η πράξη δεν βγαίνει, για να μην μιλήσουμε για την εξίσωση. Ένας τρόπος είναι να αναζητήσεις  και άλλους πόρους. Ένας άλλος  είναι να αρχίσεις να τα σπας όλα από τα νεύρα σου και να δημιουργήσεις από πάνω και καταστροφές που θα απαιτήσουν χρήμα - για να αποκαταστήσεις τις ζημιές.
Το λοιπόν ψυχραιμία: τα οικονομικά σου πράγματι είναι πονοκέφαλος αλλά η Πανσέληνος στο Λέοντα σε κάνει και βλέπεις πιο μεγάλα τα αδιέξοδα σου…  

Υδροχόος
:
Την ένταση την φοράς στο δεξί  χέρι σαν κόσμημα  και την επιδεικνύεις. Το ένα σου μάτι γυαλίζει, στο άλλο καίει σταθερά η φιλοδοξία. Την αρετή  πάντως την ξέχασες σπίτι σου καθώς έφευγες.
Η Πανσέληνος σήμερα στο Λέοντα σε «σεληνιάζει» και ίσως κάποια λόγια και πράξεις σου σε εκθέσουν. Και στα αισθηματικά… μια κλωστή πήγες να τραβήξεις, την τράβηξες άτσαλα πάει τώρα το πλεκτό. Φερ ατανσιόν.  

Ιχθύες
:
Τα επαγγελματικά σου πολύ σε βασανίζουν. Έχεις  μια τάση λοιπόν να τα βροντήξεις όλα και ας χυθεί και αθώο αίμα, και η καρδάρα με το γάλα που τόσο καιρό με επιμονή και πολύ προσπάθεια μάζευες.
Η Πανσέληνος σήμερα στο Λέοντα βγάζει και υπερβολή και αυτοκαταστροφή. Ψυχραιμία μον ανφαν: πριν εγκαταλείψεις το οτιδήποτε φρόντισε τουλάχιστον να έχεις «καβαντζώσει»  κάτι άλλο.


Πηγή: lifo.gr