Πρεμιέρα με την κωμωδία: Τρεις Jazz ιστορίες του Άντον Τσέχωφ, κάνει το ΔΗΠΕΘΕ Βορείου Αιγαίου, την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, στο Θέατρο «Κωνσταντίνος Μάριος» στη Χίο.

Η παράσταση αφορά στα τρία θεατρικά αριστουργήματα του Παγκόσμιου Θεάτρου, τα οποία εξακολουθούν πεισματικά να ανθίστανται στη φθορά του χρόνου: Αρκούδα, Οι βλαβερές συνέπειες του καπνού και Πρόταση γάμου.

Έργα μέσα από τα οποία ο συγγραφέας φλερτάρει με την ασάφεια, ή σωστότερα, με τη λεπτή διαχωριστική γραμμή που χωρίζει το δράμα από την κωμωδία και αντίστροφα.

Οι παραστάσεις θα δίδονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 9 το βράδυ και κάθε Κυριακή στις 7 το απόγευμα έως την Κυριακή 25 Μαρτίου 2012.

Οι συντελεστές

Σκηνοθεσία-Σκηνογραφία: Γιάννης Ζαφείρης, Ενδυματολογία: Φωτεινή Παππά, Μουσική σύνθεση: Παντελής Θαλασσινός, Μουσική Εκτέλεση-Ηχογράφηση: Γιώργος Μισετζής, Μουσική Επιμέλεια: Γιάννης και Σταύρος Αθανασίου, Βοηθός Σκηνοθέτη: Παρασκευή Κοψιά, Φωτισμοί: Γιάννης Ζαφείρης - Θοδωρής Αργυρούδης, Τεχνικοί Σκηνής: Δημήτρης Μπαχάς-Μιχάλης Ξύδας, Φωτογραφίες-Video: Γιάννης Ζαφείρης

Πηγή: in.gr