Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (8 Φεβρουαρίου 2012)
Κριός:
 Η Αφροδίτη σού χτυπά νωχελικά την πόρτα - έτσι σήμερα έχεις γοητεία… να φάνε και οι κότες. Το θέμα είναι να βγεις να την «επιδείξεις»: μην την κρατήσεις για τον εαυτό σου θα ήταν πολύ εγωιστικό και κουτό εκ μέρους σου.
Αφροδίτη και Ουρανός ανεβάζουν τον ερωτισμό στα ύψη και φέρνουν τόσες ευκαιρίες… Ήρθε επιτέλους η ώρα  να ερωτευτείς (κλείδωσε το κυνισμό στο ντουλάπι με τα αχρείαστα).  

Ταύρος
:
 Ένα μπέρδεμα το νιώθεις, και έτσι όπως είσαι μπερδεμένος εσύ, μπερδεύεις και τους γύρω σου. Βρες γρήγορα την Αριάδνη, κάνε της τα γλυκά μάτια μήπως σου δώσει τον μίτο και σωθείς.
Αλλιώς από το λαβύρινθο δεν βγαίνεις εύκολα, και ο Μινώταυρος είναι πολύ πεινασμένος.
Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς ευθύνεται για τις αναδουλειές σου. Μην το βάζεις κάτω και βρες την έξοδο κινδύνου εδώ και τώρα.  

Δίδυμος
:
Η είσοδος της Αφροδίτης σήμερα στον Κριό ανεβάζει το κασέ σου και γίνεσαι περιζήτητος.  Μια χαρά  σου βγαίνει η πασιέντζα, αρκεί να είσαι συγκεντρωμένος και να μην ξοδεύεσαι  άσκοπα.
Χρειάζεσαι και ενέργεια και γοητεία όσο θα πλησιάζει η νύχτα των σωμάτων.
 
Καρκίνος:
Έχεις μια τάση να κάνεις  υπερβολές και με λυμένο το λουρί να τρέχεις στα λιβάδια του ατομικισμού σου. Μαζέψου, συγκεντρώσου, και κλείσε όσες περισσότερες διαρροές μπορείς.
Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή το ίδιο και οι σχέσεις. Κοινώς: με ξήλωνε και μπάλωνε δουλεία δεν γίνεται…  

Λέων
:
 Η Αφροδίτη στον Κριό σου δίνει το προβάδισμα στα αισθηματικά σου και θα νιώσεις ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Μην φοβηθείς τα συναισθήματα σου ούτε όμως την φωτιά του έρωτα.
Μην φοβηθείς να εκτεθείς: καμιά φορά είναι καλό να δείχνεις ότι αν και τόσο αγέρωχος είσαι και εσύ ευάλωτος. Μην φοβάσαι να δείξεις το μέσα τραύμα. Το έχεις και εσύ ανάγκη και οι γύρω σου.  
Παρθένος:
 Η Αφροδίτη στον Κριό σε βάζει στο δρόμο της σύνεσης και της λογικής και σε «εκ... Παρθενίζει». Καιρός ήταν γιατί, μπορεί να σου ταιριάζει η γλυκιά αλητεία, αλλά τα οικονομικά σου χρειάζονται το πιο σοβαρό σου μυαλό.
Στον έρωτα συνεχίζεις να είσαι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Τουλάχιστον αυτό θέλεις να νομίζουν οι άλλοι…  

Ζυγός
:
 Η Αφροδίτη σήμερα  μπαίνει στον Κριό και τα πράγματα ισορροπούν. Έχεις βγάλει έξω την ζυγαριά σου και όλα σου βγαίνουν σωστά στο ζύγι.  Pas mal - αλλά μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και μην υπερενθουσιάζεσαι πριν τα μετρήσεις όλα σωστά.
Έχεις κάνει μια καλή αρχή αλλά είναι σημαντικό τώρα πως θα προχωρήσεις από εδώ και πέρα…  Και στα αισθηματικά συγκεντρώσου: Η γυναίκα του Καίσαρα... (ξέρεις τη συνέχεια).  

Σκορπιός
:
Έχεις ενέργεια και  κέφι. Μην ντρέπεσαι να το ομολογήσεις: έχεις τα κέφια σου μετά από καιρό, και μπορεί να μην συντρέχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος, όμως τι σημασία έχει; Μην τα σκαλίζεις πολύ τα πράγματα και κυρίως μην αυτολογοκρίνεσαι.
Μήπως τώρα έτσι πως είσαι ανεβασμένη να πάρεις το θάρρος και να κάνεις αυτές τις δύσκολες συζητήσεις που είναι όμως απαραίτητο να γίνουν και όλο τις αναβάλλεις;
 
Τοξότης:
Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες σού ανοίγει τον δρόμο και μέσα σου ξέρεις πλέον με σαφήνεια πού θέλεις να πας και πού μπορείς να φτάσεις. Μπορεί βέβαια να κάνεις κάτι σπασμωδικά πίσω-μπρος, αλλά το έχεις αποφασίσει ότι αυτή τη φορά θέλεις να το πας μέχρι τέρμα (και θα το πας).
Στα ερωτικά κάνε ακόμα λίγη υπομονή πριν σπάσεις την πόρτα. Πήγαινε το μαλακά και με τη διαίσθηση σου.  

Αιγόκερως
:
Μέρα δημιουργίας και γιατί όχι και χαράς. Νιώθεις μια ευεξία και έχεις μεγάλη ανάγκη για καινούργια πράγματα. Βέβαια το παρελθόν σού χτυπάει ξανά την πόρτα, και δεν είναι καθόλου απίθανο να ακούσεις λόγια άκρως ανεβαστικά.
Όσο όμως δελεαστικό και αν φαίνεται το χθες, ξέρεις πολύ καλά ότι το μέλλον σου θα έρθει από το μέλλον. Τουτέστιν μην κόλλας  σε μπαγιάτικες καταστάσεις και μην παρασύρεσαι από λόγια και υποσχέσεις.  

Υδροχόος
:
 Η Αφροδίτη σήμερα στον Κριό σου κάνει συμπαντικές πλάτες και κάτι καλό αρχίζει να φαίνεται στη δουλεία. Δεν το λες βέβαια και ουράνιο τόξο, αλλά υπάρχει μια υποψία ελπίδας.
Στον έρωτα βάζεις τουμποφλό (επιτέλους) και ξεβουλώνεις το μπλοκάρισμα – που στην τελική εσύ είχες δημιουργήσει.  

Ιχθύες
:
Ενώ γενικά τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα θέλεις, σήμερα έχεις πάλι όρεξη. Θέλεις να δουλέψεις ακόμα και με τις αντίξοες συνθήκες και να βγεις νικητής σ’ αυτόν τον κοπιαστικό αγώνα. Κράτησε και το κέφι και την φόρμα σου. Το κακό με σένα είναι ότι η έμπνευση σου κρατάει λίγο…
Στα αισθηματικά σου αποφάσισες να αφήσεις τον θρήνο και να γυρίσεις επιτέλους σελίδα. Εύγε. (Δηλαδή: καιρός ήταν!)


Πηγή: lifo.gr