Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (10 Φεβρουαρίου 2012)

Kριός
:
Σήμερα είναι σαν να  άλλαξες πίστα και το παιχνίδι έχει γίνει πολύ γρήγορο. Παίξε με τους όρους του παιχνιδιού και διασκέδασε το. Αν το καλοσκεφτείς η όλη κατάσταση θυμίζει λίγο Λούνα- Πάρκ .
Στον έρωτα απέφυγε ή το υπερβολικό ενδιαφέρον ή την υπερβολική απάθεια. Μα καλά τι έχεις πάθει τέλος πάντων με τον εσωτερικό σου μετρητή; Κάνε γρήγορα σέρβις, πριν μας τρελάνεις εντελώς!  

Ταύρος:
 
Μυρίζει μπαρούτι εκεί  μέσα. Ό,τι έχεις μαζέψει στις αποθήκες το μυαλού σου είναι από εύφλεκτο υλικό. Το ίδιο και το «εγώ» σου. Ρίξε τους τόνους και σκέψου το προσωπικό σου συμφέρον.
Το ίδιο ισχύει και στον έρωτα. Τι να το κάνεις αν έχεις δίκιο αν στη τελική αυτό σημαίνει να μείνεις μόνος σουq Ναι καμιά φορά έτσι για αλλαγή πρέπει να αφήνουμε και τίποτα να πέσει κάτω.
 
Δίδυμος:
 Αν βάλεις το καλό σου μυαλό να δουλέψει μπορεί να βρεις πολύ καλές λύσεις σήμερα σε διάφορα προβλήματα που σε έχουν ακινητοποιήσει.
Το βράδυ ενώ είσαι σε κατάσταση τραβάτε με και ας κλαίω, αν βγεις θα περάσεις «φίνα» και θα έχεις και ρέντα. (Kαι τα τυχερά σου και θα θυμηθείς  και όλα τα τελευταία καλά ανέκδοτα που άκουσες.)  

Καρκίνος
:
Η μέρα σήμερα είναι γλυκόπιοτη -άντε στην υγεία σου και άσπρο πάτο.
Κάνε τις δουλείες που πρέπει να κάνεις (για να τελειώνεις), και αφιέρωσε το υπόλοιπο της μέρας στα πρόσωπα που αγαπάς.
Δώσε τους ποιοτικό χρόνο και το αντάλλαγμα δεν θα σε δυσαρεστήσει. (Χμ...)  

Λέων
:
Σήμερα τα μάτια σου δεκατέσσερα. Δεν χρειάζεται να σε καχύποπτος και να νομίζεις ότι όλοι θέλουν να στην φέρουν, αλλά καλό είναι να είσαι σε ετοιμότητα. Έτσι, σε περίπτωση που γίνει η στραβή δεν θα είσαι απών και κυρίως θα υπάρχει Plane B.
Στον έρωτα τα πράγματα πάνε καλά και θα πάνε ακόμα καλύτερα αν αφεθείς λίγο και αφήσεις σιγά σιγά την άμυνες σου.  

Παρθένος
:
Μήπως μαζί με το αυτοκίνητο να πας και εσύ για ένα γρήγορο σέρβις; Τα νεύρα και τα φρένα σου μάλλον θέλουν λάδωμα. Γιατί εκεί που είσαι χαμογελαστός και άνετος γίνεσαι σκυθρωπός και δαγκώνεις. Να το προσέξεις αυτό. 
Οι άλλοι το έχουν ήδη μυριστεί και σε αποφεύγουν. Και στον έρωτα άλλο σημαίνει κάνω αίσθηση και άλλο διώχνω από δίπλα μου όσους αγαπώ.  

Ζυγός:
'Έχεις πρόθυμα αυτιά, και ανοιχτή καρδία, σχεδόν για όλους σήμερα. Όμως είναι αφελές να φορτωθείς ξένες ευθύνες και να οικειοποιηθείς αλλουνού το πρόβλημα. Καλός ο αλτρουισμός αλλά το θυματάκι της πριγκηπέσας ποτέ δεν σου ταίριαξε σαν ρόλος.
Μπορεί να μην αισθάνεσαι σούπερ ντούπερ δυναμικός αλλά μην γίνεις και λαπάς. Κράτα ένα μέτρο. Πιο Ζυγούλης- γλυκούλης.  
Σκορπιός:
Έχεις χτυπήσει κόκκινο. Δεν είναι ότι τρίζεις μόνο τα  δόντια σου. Είναι που θέλεις πια να ξεμπερδεύεις με τα διαδικαστικά. Βέβαια από πότε ονομάζεις διαδικαστικά το συναίσθημα; Πρόσεξε μην η δική σου πρόσκαιρη ανακούφιση ανοίξει μεγάλες πληγές. Πρόσεξε τον τρόπο σου. Και τις αποκαλύψεις.
Δεν είναι η αλήθεια πάντα ούτε η λύση ούτε το φάρμακο. Είναι καλύτερα να καλογυαλίσεις κάποιες δικαιολογίες που πάντα πιάνουν... και αν χρειαστεί και να πεις και κανένα αθώο ψεματάκι δεν έγινε τίποτα.  

Τοξότης
:
Τα νεύρα σου δεν είναι σε καλή φόρμα. Και αυτό γιατί το πήγες από εδώ το πήγες από εκεί και  ενώ θεωρείς ότι τα δοκίμασες όλα και έκανες σπουδαία προσπάθεια δεν βλέπεις ανταπόκριση. Έτσι το μάτι σου γυαλίζει και θέλεις να αρχίσεις να ξηλώνεις ό,τι επιμελώς έκτισες.
Ξεθόλωσε πρώτα από το θυμό, και πες από μέσα σου την αλφαβήτα εκατό φορές. Τουτέστιν: μην βιαστείς να πάρεις τη βαριοπούλα και να γκρεμίσεις ό,τι βρεις μπροστά σου.
 
Αιγόκερως:
 Αισθάνεσαι σαν να έχεις χαθεί κάπως στη μετάφραση. Δεν ξέρεις τι είναι ακριβώς αυτό που σου διαφεύγει αλλά νιώθεις ότι  έχεις μια μεγάλη δυσκολία να καταλάβεις τους άλλους και τις προθέσεις τους. Όσο για το παρελθόν σε έβαλε και πάλι στα πόδια του και σε ταχταρίζει.
Από την μια νιώθεις ασφάλεια από την άλλη ξέρεις ότι είναι μέγα λάθος να πέσεις στην παγίδα, όσο γλυκιά και αν μοιάζει.
Πράγματι θα  είναι μοιραίο λάθος να κάνεις τόσα βήματα πίσω όταν χρειάστηκε τόσο θάρρος για να πας έστω και λίγο μπροστά.
 
Υδροχόος:
Θέλεις χρόνο, θέλεις χώρο, νιώθεις ότι θέλεις να αναπνεύσεις αποκλειστικά με τα δικά σου πνευμόνια και ότι οι όλοι σου στερούν το οξυγόνο. Σήμερα θα είσαι πιο κλειστός και θα αφιερώσεις και τη μέρα και τη νύχτα σου στις μοναχικές  σου σκέψεις, στις δικές σου ιδιωτικές συνήθειες, και ιδιοτροπίες.
Καλό είναι οι άλλοι να το σεβαστούν αυτό, γιατί αν δεν το κάνουν .. απλά σήμερα θα δουν έναν Υδροχόο άκαμπτο σκληρό και χωρίς να αισθάνεται καθόλου τύψεις.
 
Ιχθύες:
Προσπαθείς να μπαλώσεις τα οικονομικά σου και πάνω στην προσπάθεια σου βγαίνουν και άλλα έξοδα. Μην απελπίζεσαι . Στο καζάνι που είσαι εσύ βρίσκονται οι περισσότεροι. Μην νομίζεις  ότι τραβάς μόνος σου το σταυρό, έχεις και παρέα.
«Και τι να το κάνω;» σ’ ακούμε να λες. Εεε όχι και τι να το κάνεις! Πάντα όταν έχουμε παρέα μπορεί να βρούμε κάτι να κάνουμε. Αρκεί να κρατάμε φρέσκιες τις ιδέες μας και καλοκουρδισμένο το σώμα μας.


Πηγή: lifo.gr