current views are: 1

12 Φεβρουαρίου 2012
Δημοσίευση12:03

Έχεις άστρα… Μάθε τι ζώδιο είναι η σχέση σου

Tips για να ξέρεις να διατηρήσεις τη σχέση σου αναλλοίωτη στο χρόνο.

Δημοσίευση 12:03’
αρθρο-newpost

Tips για να ξέρεις να διατηρήσεις τη σχέση σου αναλλοίωτη στο χρόνο.

Tips για να ξέρεις να διατηρήσεις τη σχέση σου αναλλοίωτη στο χρόνο. Σχέση Κριός
Η σχέση Κριός είναι μια σχέση που σας δίνει δύναμη και αυτοπεποίθηση. Το σεξουαλικό στοιχείο είναι έντονο. Νιώθετε πως μαζί μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα. Προσοχή σε εγωισμούς και ζήλιες που μπορεί στην καθημερινότητα να δημιουργήσουν μεγάλους καβγάδες. Προσπαθήστε να οργανώνετε κοινές δραστηριότητες και να αφήνετε μικρές ελευθερίες ο ένας στον άλλο.

Σχέση Ταύρος
Η σχέση Ταύρος είναι μια σχέση σταθερή στο χρόνο, χωρίς ιδιαίτερους κραδασμούς και με πολύ αγάπη. Δεν υπάρχουν αλλαγές και πρωτοτυπίες με αποτέλεσμα ύστερα από χρόνια να καταλήξει κουραστική και δεδομένη. Το μυστικό είναι οι μικρές εκπλήξεις που θα κάνετε ο ένας στον άλλο και φυσικά οι αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Σχέση Δίδυμος
Τη σχέση Δίδυμος τη χαρακτηρίζει το πάθος, η έλξη, η φιλία, η κοινωνικότητα, η διασκέδαση. Υπάρχει επικοινωνία μεταξύ σας και αγάπη για τα ταξίδια. Κάντε πολλά πράγματα μαζί και μην αφήνετε τρίτα πρόσωπα να μπερδεύονται στα πόδια σας. Είναι μια εγκεφαλική σχέση με πολύ σασπένς.

Σχέση Καρκίνος
Η σχέση Καρκίνος είναι μια σχέση ρομαντική και συναισθηματική που συνήθως καταλήγει σε γάμο. Αγαπάτε και φροντίζετε ο ένας τον άλλο και ονειρεύεστε μια όμορφη οικογένεια. Να συζητάτε μεταξύ σας και να κάνετε όνειρα για τη μελλοντική σας πορεία. Προσέχετε να μην γίνονται όλα αυτά σε υπερβολικό βαθμό γιατί τότε θα αρχίσουν οι καβγάδες.

Σχέση Λέων
Η σχέση Λέων είναι μια σχέση δυνατή και αισιόδοξη που τη χαρακτηρίζει η αγάπη, το πάθος και η έντονη κοινωνική ζωή. Κάντε μικρές υποχωρήσεις καθώς τσακωμοί υποβόσκουν λόγω εγωιστικών τάσεων και δυνάμεων εξουσίας. Διασκεδάστε, ταξιδέψτε, κάντε πράγματα μαζί. Δεν χρειάζονται υπερβολές στα δώρα για να δείξετε την αγάπη σας. Η σχέση αυτή μάλλον θα έχει πορεία.

Σχέση Παρθένος
Η σχέση Παρθένος είναι μια σχέση ειλικρίνειας, εμπιστοσύνης, σεβασμού και εκτίμησης. Έχετε πάντα τον έλεγχο των καταστάσεων αλλά μην κριτικάρετε τα πάντα αυστηρά γιατί στο τέλος θα κουραστείτε. Συζητείστε, χαλαρώστε και μην αφήνετε τις λεπτομέρειες να δηλητηριάζουν τη σχέση σας.

Σχέση Ζυγός
Η σχέση Ζυγός είναι μια σχέση πνευματική, συναισθηματική και κυρίως ισορροπημένη. Δεν σας αρέσουν οι καβγάδες. Μην αφήνετε τρίτα πρόσωπα να εισχωρούν και προσπαθήστε να βρίσκετε κοινές λύσεις στα προβλήματά σας. Διασκεδάστε, κάντε shopping, συζητήστε και η ζωή θα κυλά όμορφα.

Σχέση Σκορπιός
Η σχέση Σκορπιός είναι μια σχέση μυστηριώδης, παθιασμένη, με έντονα συναισθήματα. Οι ματιές κυριαρχούν των συζητήσεων. Καχυποψία, ζήλια, δολοπλοκίες είναι μέσα στο πρόγραμμα τουλάχιστον στην αρχή της σχέσης. Η συζήτηση, η εμπιστοσύνη που έρχεται με τον καιρό, η ασφάλεια και η αποκλειστικότητα θα πάνε τη σχέση παρακάτω.

Σχέση Τοξότης
Η σχέση Τοξότης είναι μια σχέση χαρούμενη, ταξιδιάρα, επικοινωνιακή. Οι φιλικές σχέσεις και η διασκέδαση θεωρούνται απαραίτητες για το ζευγάρι. Όμως, η αγάπη σας για την ελευθερία οδηγεί εύκολα σε απιστίες. Προσπαθήστε να έχετε μαζί κοινές δραστηριότητες που δεν θα σας οδηγήσουν στη ρουτίνα. Μην πνίγετε ο ένας τον άλλο.

Σχέση 
Αιγόκερως
Η σχέση Αιγόκερως είναι μια σχέση φιλόδοξη, σοβαρή, σίγουρη, ασφαλής. Δεν παρασύρεστε εύκολα από τα συναισθήματα και κολλάτε στα «πρέπει». Αντιμετωπίζετε τον άλλο υπεύθυνα και πρακτικά. Βάλτε στη ζωή σας χρώμα και αφεθείτε στα χέρια του έρωτα. Χαλαρώστε, διασκεδάστε και βάλτε λίγο στην άκρη τη δουλειά και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Σχέση Υδροχόος
Η σχέση Υδροχόος είναι μια σχέση εγκεφαλική. Είστε φιλαράκια, αναλύετε τα προβλήματά σας με τις ώρες και σχεδόν πάντα βρίσκετε λύσεις, αν βέβαια στο ενδιάμεσο δεν έχετε καβγαδίσει. Βρέστε τα εξαρχής. Αναρωτηθείτε τι θέλει ο καθένας από αυτήν τη σχέση, οργανώστε εκπλήξεις, τονωθείτε!

Σχέση 
Ιχθύες
Η σχέση Ιχθύς είναι μια σχέση παραμυθένια, με μπόλικες δόσεις ρομαντισμού, συναισθηματισμού και ευαισθησίας. Έρωτας δίχως όρια και με εξιδανίκευση και από τα δύο μέλη. Όλα αυτά οδηγούν σε ζήλιες και καβγάδες όπου βέβαια και οι δύο τρελαίνεστε μήπως χάσετε το ιδανικό έτερο ήμισυ. Εκπλήξεις και εξομολογήσεις σώζουν την κατάσταση. Προσπαθήστε να πατάτε στη γη και να τα βλέπετε όλα αντικειμενικά. 

Πηγή: missbloom.gr


σχετικα αρθρα