Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (13 Φεβρουαρίου 2012)
Κριός:
Είσαι πλασμένος για να κυνηγάς το θαύμα και όσο το θαύμα καθυστερεί σε πιάνουν τα διαόλια σου, και  τα κάνεις όλα σπασμωδικά - οπότε εκεί το πράγμα σκαλώνει για  τα καλά. Οι σχέσεις με όσους αγαπάς  θέλουν κι αυτές προσοχή.
Άλλα λέει το στόμα σου και αλλά θέλει η καρδιά σου. Προσπάθησε να βάλεις τις σωστές λέξεις στο στόμα σου. Στις άλλες «πιπέρι».  

Ταύρος
:
Τα πράγματα στρώνουν αισθητά, το ίδιο και η διάθεση σου που θύμιζε καραβοτσακισμένη βαρκούλα. Ο Ερμής σήμερα σχηματίζει μια ενδιαφέρουσα όψη με Ποσειδώνα και Πλούτωνα και είναι σαν να ξεσκονίζει το καλό σου μυαλό. Είσαι εκεί στην εκκίνηση με νέες ιδέες και σχέδια.
Και όπως έλεγε και ο Ελύτης: Αν δεν στηρίξεις το ένα σου πόδι έξω από τη γη ποτέ σου δεν θα μπορέσεις να σταθείς επάνω της.
Ω ναι, πρέπει να απλωθείς να εξαπλωθείς, να φύγεις από τα στενά όρια  και  όλους εκείνους τους περιορισμούς που είχες  θέσει αναίτια στον εαυτό σου. Άνοιξε τις μηχανές, βίρα τις άγκυρες.  

Δίδυμος
:
Τα πράγματα μέσα από σένα αναπνέουν, και εσύ αναπνέεις πια με μεγαλύτερη σιγουριά. Και το θάρρος σου το ξαναβρήκες, και όλοι σε καταλαβαίνουν τώρα που λες ολόκληρες τις λέξεις και δεν κομπιάζεις.
Η μέρα τα πάει καλά με τα σχέδια σου. Μην την φορτώνεις  όμως με  περιττά, και μην σε πιάνει τεράστια «απληστία» (που αν θυμάσαι είναι μέσα στα πέντε θανάσιμα αμαρτήματα). Δηλαδή μην δαγκώσεις το χέρι που σε ταΐζει επειδή δεν μπορείς να κοντρολάρεις τα σαγόνια σου…  

Καρκίνος
:
Η καλή όψη Ερμή - Κρόνου  ευνοεί σήμερα το επικοινωνιακό  σου χάρισμα. Μην το εξαντλήσεις  μόνο σε ιδιωτική  κατανάλωση. Η μέρα σε προορίζει για κάτι πιο σπουδαίο. 
Σου δίνει δηλαδή το μεγάλο χαρτί για να γράψεις, μην περιορίζεσαι σε ένα τόσο δα μικρό post it. 
Με μια φράση: Βγες στη λεωφόρο με τα μεγάλα αμάξια, και μην φοβηθείς το γκάζι.  

Λέων
:
Ξεφυλλίζεις πάλι το εγχειρίδιο της ζωής, σαν να έχεις ξεχάσει τους κανόνες του παιχνιδιού. Κλείσε  τώρα τις σημειώσεις και τα βοηθήματα. Δεν τα χρειάζεσαι. Γυάλισε πάλι το ένστικτό σου, άφησε το να λάμψει, εμπιστεύσου το. Μόνο αυτό ξέρει τα μυστικά περάσματα, αυτό και το θάρρος σου.
Πού πήγαν οι τόσες προσδοκίες; Και από αυτή την καινούργια αναταραχή (που εσύ ξεκίνησες) γιατί τουλάχιστον δεν προσπαθείς να περισώσεις την ηδονή; Την έχεις ανάγκη και ας σε πηγαίνει σε μέρη δύσβατα…  

Παρθένος
:
Ο φύλακας Άγγελός σου σήμερα σε θυμάται και έρχεται και σε χαϊδεύει στοργικά στο ώμο. Και εκεί που έκανες τεράστια προσπάθεια να πεις κάτι και να το ολοκληρώσεις με ηρεμία, σήμερα έχεις πάλι τη στωικότητα και την άνεση να τα πιάσεις τα πράγματα από την αρχή και να τα ξεμπερδέψεις - και κυρίως να βάλεις όρια και κανόνες. Douze points. Για δες: το χέρι σου πια δεν τρέμει. Ξεκίνα τώρα την επέμβαση.  

Ζυγός
:

Η φωτεινή επιγραφή  «ευκαιρίες» είναι πάλι αναμμένη και τρεμοσβήνει και σου θυμίζει ότι το μόνο που χρειάζεται είναι επιμονή και σκληρή δουλεία αφού τελικά η ζωή πάντα ανταμείβει τους τολμηρούς.
Σήμερα η επικοινωνία έχει την τιμητική της. Τίποτα δεν σκαλώνει και τη φαντασία την φοράς ξανά από την καλή (μέχρι πρότινος την φορούσες ανάποδα). 
Υ.Γ Κάτω από τον ίσκιο των ανθισμένων κοριτσιών, πάλι θα ξαποστάσεις.  

Σκορπιός
:
Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύς σε κάνει τολμηρό εκεί που παίζεται πραγματικά το συναίσθημα. Σαν να βαρέθηκες τα ήξεις-αφήξεις, και να συνδέθηκες με εκείνη την εσωτερική φωνή που δεν έχει σταματήσει να σου υπαγορεύει τις  πραγματικές σου ανάγκες.
Μια  ιταλική παροιμία άλλωστε λέει ότι κάτω από το αφαλό δεν υπάρχει μήτε νόμος ούτε τιμή. Κάνε τις διορθωτικές σου κινήσεις και το παράσημο που θα πάρεις δεν είναι άλλο από ατόφιος ερωτισμός.  

Τοξότης:

Η μέρα ξετυλίγεται σαν σερπαντίνα. Φτάνει να φυσήξεις δυνατά. Φτάνει να δώσεις κάτι από τον ρυθμό αλλά και τη ψυχή σου. Αν κάτι απουσιάζει τον τελευταίο καιρό από τα πράγματα είναι αυτή η  ανάταση, η ενέργεια . Με μια λέξη: ΕΣΥ.
Μην αντιστέκεσαι: προσπάθησε να  δοθείς άνευ ορίων, άνευ όρων. Η άνοιξη καθυστερεί όσο εμποδίζεις το αυθόρμητο να προκύψει.
Η μέρα πάντως δίνει θαυμάσιες ευκαιρίες. Είναι απορίας άξιο αν θα τις αξιοποιήσεις.  

Αιγόκερως
:
Ο Ερμής στους Ιχθύς σε καθίζει στη θέση της Πυθίας στο Μαντείο. Μασάς τα φύλλα και δίνεις σοφό χρησμό. Το θέμα είναι να πάρεις τα λόγια σου -τα δικά σου τα λόγια- στα σοβαρά.
Το θέμα είναι να πάρεις την διαίσθησή σου από το χέρι και να την αφήσεις να σε «πάει» εκεί που εκείνη ξέρει - καλύτερα και από εσένα.  

Υδροχόος
:
Κάπου ανάμεσα στο Σάββατο  αι τη Κυριακή πρέπει να παράπεσε η αληθινή σου μέρα. Και σήμερα όμως στην ίδια θολούρα βρίσκεσαι. Στη δουλεία ανεβαίνουν οι τόνοι επικίνδυνα. Το πας για εξέγερση. Δεν σου αρέσει ισχυρίζεσαι αυτό το κλίμα έντασης και ασάφειας αλλά δεν κάνεις τίποτα για  να το αλλάξεις.
Μόνος σου ανεβάζεις τον τόνους  και να γρυλίζεις σαν κακό αδέσποτο και μετά απορείς γιατί οι άλλοι είναι εχθρικοί μαζί σου. Και ο έρωτας εδώ και καιρό έχει μετατραπεί σε σάκο του μποξ. Πρόσεξε γιατί όπου να ναι θα αντιστραφούν οι όροι  

Ιχθύς
:
Η μέρα έχει κάτι ζεν. Δηλαδή δεν έχει τίποτα ζεν, αλλά εσύ μέσα σου νιώθεις  μια εκκεντρική γαλήνη. Σαν ο φύλακας άγγελος σου να σε επισκέφτηκε μετά από πολλά χρόνια και να σου ψιθύρισε στο αυτί ότι όλα θα πάνε καλά.
Δεν ξέρεις βέβαια τον τρόπο διατηρείς, ωστόσο την ελπίδα. Ναι: μέσα στα χαλάσματα ψάχνεις για ρόδα...


Πηγή: lifo.gr