Μια διαφορετική Τσικνοπέμπτη προτείνει για τις 16 Φεβρουαρίου στους επισκέπτες του το Μουσείο Ακρόπολης Το πολιτιστικό -και όχι μόνο- ενδιαφέρον θα είναι ολοήμερο, καθώς οι εκθεσιακοί χώροι θα παραμείνουν ανοιχτοί έως τις 22:00 το βράδυ, ενώ το εστιατόριο με τη θέα της φωτισμένης Ακρόπολης θα μείνει ανοιχτό μέχρι τα μεσάνυχτα.

Ξεκινώντας με μια περιήγηση στον χώρο, όπου ο καθένας μπορεί να (ξανά)γνωρίσει αγαπημένα εκθέματα από τα μοναδικά μνημεία της Ακρόπολης, η επίσκεψη εμπλουτίζεται και με άλλες δυνατότητες: με έναν ξεχωριστό απογευματινό καφέ στο εστιατόριο ή μια μουσική συναυλία με έργα Χατζιδάκι στις 17:00 το απόγευμα από το Trio Tangarto. 

Η συναυλία διεξάγεται στο πλαίσιο του προγράμματος Μια μέρα στο Μουσείο Ακρόπολης, σε συνεργασία με την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Η συναυλία έχει τίτλο «Ο Μάνος Χατζιδάκις συναντά τον Astor Piazzolla» και θα πραγματοποιηθεί στον εξώστη του δεύτερου ορόφου, με θέα την Αίθουσα των Αρχαϊκών Αγαλμάτων.

Η ημέρα περιλαμβάνει γευστικές απολαύσεις, καθώς από τις 20:00 το βράδυ στο εστιατόριο θα υπάρχει πλούσιος μπουφές με σαλάτες, ποικιλίες κρεατικών και σπιτικά γλυκά.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα του Μουσείου www.theacropolismuseum.gr.

Πηγή: in.gr