Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (20 Φεβρουαρίου 2012)
Κριός:
Δεν χρειάζεται πάντα να έχεις δίκιο. Καλύτερα να είσαι καλά  με τους άλλους, παρά να ψάχνεις σε κάθε τι, να βρεις το δίκιο σου και να γίνεσαι ο γραφικός «τσαντίλας» του ζωδιακού.
Έχεις μαζέψει σακούλες ολόκληρες απογοήτευσης και τώρα που πρέπει να ξεμπαζώσεις δεν βρίσκεις  ασφαλές μέρος. Εστίασε στα εργασιακά σου και δούλεψε σαν εργατικό μυρμήγκι, χωρίς να σε αποσπά το τραγούδι του τζίτζικα.  

Ταύρος
:
Ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας σου δίνουν τα πινέλα  και τα χρώματα, μόνος σου όμως τώρα πρέπει να βρεις την έμπνευση και να ζωγραφίσεις τη ζωή σου. Δεν χρειάζεται να καταλάβουν όλοι πόσο ξεχωριστός και ταλαντούχος είσαι φτάνει που το ξέρεις εσύ.
Κανείς δεν καταλαβαίνει άλλωστε (απόλυτα) κανέναν. Να θυμάσαι: όλα είναι τυχαία, αλλά και όλα είναι στη θέση τους.  

Δίδυμος
:
Κοστίζει πολύ να είσαι ειλικρινής - ειδικά όταν είσαι ευφυής. Είναι σαν να είσαι  τίμιος όταν είσαι φιλόδοξος, έλεγε ο Πεσσσόα. Σου λέει κάτι αυτό;
Άφησε κατά μέρος την υπερβολική ειλικρίνεια και όταν ο ουρανός προσγειωθεί στα χέρια σου φρόντισε τουλάχιστον να κρατήσεις μερικά αστέρια για πάρτη σου.  

Καρκίνος
:
Η Σελήνη στους Ιχθύς σε κλείνει κάπως στο καβούκι σου. «Τα πάντα», λες, «είναι παρακμιακά και όλα έχουν ημερομηνία τέλους».
Οκ, καλή η ενδοσκόπηση και οι φιλοσοφικές σου ανησυχίες αλλά με τόσους απλήρωτους λογαριασμούς  είναι να απορεί κανείς πώς και δεν έχεις ακόμα σηκώσει τα μανίκια και σπαταλάς τόσο χρόνο στο μη ουσιώδες.  

Λέων
:
Λύσε τα πρακτικά και όπου χρειάζεται να βάλεις την υπογραφή σου εξέτασε  προσεχτικά τις συνθήκες. Μην ψάχνεις  τον παράδεισο που χάθηκε, βρες ένα καινούργιο και μπες μέσα με έκπληξη και θαύμα.
Πιστεύω, έλεγε ο ποιητής, σημαίνει «πλανώμαι», δεν πιστεύω δεν σημαίνει τίποτα.  

Παρθένος
:
Μην είσαι αυστηρός με τον εαυτό σου. Αναβάθμισε τον Παρθένο που κρύβεις μέσα σου. Το κλειδί είναι η αυτοπεποίθηση. Συνδέσου με το κομμάτι εκείνο του εαυτού σου που νιώθει σιγουριά και εμπιστοσύνη στις δυνατότητες και τις ιδέες σου.
Η μέρα σού δίνει το πράσινο φως. Μην κάθεσαι αποσβολωμένος στο φανάρι… Άντε χαμόγελο και πέρνα απέναντι, μια απόφαση είναι!  

Ζυγός
:
Ο θεός μιλάει σήμερα μέσα από σένα. Βρίσκεις τις  καλές  σου ατάκες, τις ξεσκονίζεις και τις χρησιμοποιείς με άνεση και χάρη. Το αφεντικό φαίνεται ικανοποιημένο, κάποιοι φίλοι από τα  παλιά  νιώθουν  και πάλι καμάρι  που σε έχουν φίλο τους και το έτερον ήμισυ γουγουρίζει τρυφερά. Ποιος σε πιάνει!
Έχεις τα δίκια σου να φουσκώνεις περήφανα σαν παγώνι. Καλά ξεκίνησες τη βδομάδα!  

Σκορπιός
:
Πρέπει να αποφασίσεις ποιος Σκορπιός θέλεις να ‘σαι, και πού τελικά θα στρέψεις το τιμόνι σου. Δεν μπορείς να είσαι «εδώ» και να θέλεις να είσαι «εκεί».
Δες μέσα σου τα αναγκαία και  χάραξε ανάλογη πορεία. Αυτό το διάστημα δεν θα βρεις ικανοποιητική απάντηση στη λογική, μόνο η καρδιά βλέπει σωστά.   

Τοξότης
:
Από την πολλή σκέψη τα μπλοκάρεις τα πράγματα και γίνονται εξαιρετικά κομπλικέ. Το μυαλό σου είναι η αιτία των προβλημάτων σου και σήμερα πάλι μπλοκάρεις  μέσα στις  δαιδαλώδεις διαδρομές σου.
Μην αποφεύγεις το προφανές, μην αποφεύγεις τα συναισθήματα σου και κυρίως μην αναβάλλεις για αύριο τις πραγματικές σου επιθυμίες. Δεν κουράστηκες να πηγαίνεις με αυτόματο πιλότο;  

Αιγόκερως
:
Σκέφτεσαι πολύ τον «παρά» και πώς στα κομμάτια θα βγάλεις περισσότερα φλουριά. Από την άλλη, δεν είναι η στιγμή για σκέψη αλλά για δράση. Γιατί ενώ έχεις έναν σκασμό δουλεία, χάνεις χρόνο μέσα στις ταραγμένες σκέψεις σου - που μεταξύ μας δεν έχουν συνοχή;
Κάνε μια λίστα με τις προτεραιότητες σου και σιγά σιγά ξεκίνα να τις διαγράφεις, μια-μια. Η βδομάδα θέλει οργάνωση για να μην σε κουκουλώσει...  

Υδροχόος
:
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει κατά κάτι πιο λαμπερό πιο γοητευτικό. Έτσι λες τα πιο άσχημα πράγματα χαριτωμένα και κάπως περνάς τη γραμμή σου, όσο δυσάρεστη και αν είναι στους άλλους.
Η σκέψη σου πάντως έχει ένα βίτσιο. Ω, ναι,  έχει αρχίσει να σ’ αρέσει να τους ταλαιπωρείς. Έτσι;  

Ιχθύες
:
Η Σελήνη στον Υδροχόο σε κάνει ψαράκι του γλυκού νερού. Είσαι ήσυχος και ακόμα και μέσα στη ταραχή των άλλων παραμένεις ψύχραιμος. Όσο για την ανάγκη να μείνεις εσύ και ο εαυτός σου  και να κάνετε παρέα, είναι θεμιτή. Καλή η ελευθερία,  αρκεί μην γκρεμίσεις στο όνομα της, ό,τι με κόπο και κόστος έχτισες.
Υπάρχει μεγάλη άλλωστε περίπτωση να τη θες κι εσύ τη σκλαβιά σου... Ερεύνησε το πριν πάρεις τη βαριοπούλα στα χέρια.


Πηγή: lifo.gr