Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (21 Φεβρουαρίου 2012)
Κριός:
Ό,τι καινούργιο τραβάει. Ό,τι παλιό δεν τραβάει .Τόσο απλά είναι πράγματα όσο και αν αρνείσαι να το δεις και να το καταλάβεις. Για ακόμα μια φορά  χάνεσαι στην μετάφραση και έχεις και απορίες εκεί που έπρεπε να έχεις  απαντήσεις.
Μην παίζεις με τις αντοχές των άλλων ζώδιων. Σε βρίσκουν μεν αξιολάτρευτο, αλλά είναι απορίας άξιο μέχρι πότε…  

Ταύρος
:
Καλές οι προθέσεις σου, μα δεν μας πείθεις. Δεν φτάνει να το λες, πρέπει και να το κάνεις.  Οι άλλοι περιμένουν πάλι από εσένα τα περισσότερα (γιατί τα υποσχέθηκες) και την κρίσιμη ώρα κάνεις τον Ρώσο.
Αποφάσισε τι είσαι σε θέση να  πράξεις και ό,τι δεν μπορείς ή δεν το καταφέρνεις , επικοινώνησε το. Οι μεγάλες προσδοκίες δεν βοηθούν, δημιουργείς κλίμα ασάφειας και  μετά θες και τα ρέστα επειδή κουνάει το σαπιοκάραβο-εαυτός.  

Δίδυμος
:
Πες ναι σε όλα  τα καινούργια που ξεδιπλώνονται μπροστά σου χωρίς φόβο αλλά με πάθος. Είναι πια κουραστικό να είσαι με το ένα πόδι μέσα και το άλλο έξω. Πρέπει να δείξεις επιτέλους ότι εννοείς αυτά που λες.
Πόσες φορές να στο πούμε; Και με πόσους τρόπους; Μας φλομώνεις στο μπλά μπλά και στις φοβέρες και την κρίσιμη στιγμή λες ότι θες την μαμά σου!  

Καρκίνος
:
Τι ωραία συνδέεσαι και πάλι με τα όνειρα σου, με τον εαυτό σου και αρχίζεις να θέλεις πάλι για «σένα» και όχι αποκλειστικά για τους άλλους.
Σήμερα σε ενδιαφέρει η φόδρα των πραγμάτων και κυρίως θέλεις να κάνεις ειρήνη με τον εαυτό σου. Σπουδαία  απόφαση, ακόμα και αν σε τρομάξει κάποιες στιγμές ο εαυτός σου, αξίζει η κατάδυση.  

Λέων
:
Σήμερα  ξύπνησες με κέφια τα οπαία βέβαια πρέπει  και να διατηρήσεις γιατί δεν σημαίνει ότι οι άλλοι θα είναι συντονισμένοι στην ίδια διάθεση με σένα.  Η μαγεία όλη έγκειται στο να καταφέρεις παρ’όλες τις  αντιξοότητες να μην χαλάσεις  τη ζαχαρένια σου.
Καλή  επίσης μέρα για  να προχωρήσεις και κάποια σχέδια σου, αλλά σε πολύ χαλαρό κλίμα. Δεν χρειάζεται να φανεί η ανάγκη σου, ούτε το σάλιο που τρέχει!  

Παρθένος
:
Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς τα μεσάνυχτα σε  κάνει να σκέφτεσαι εντατικά τις σχέσεις σου. Θέλεις να τις βελτιώσεις, και αποφάσισες να κάνεις και εσύ δουλεία. Αυτή τη φορά μάλιστα ξεκινάς τις μεταρρυθμίσεις από σένα.
Ω, ναι! O καλύτερος τρόπος να αλλάξουν οι άλλοι είναι να αλλάξεις εσύ.  Τα πάς όλα σωστά και για δες απίστευτο: Αποφάσισες να πας και γυμναστήριο. Πα μαλ ντι του!  

Ζυγός
:
Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς σε βάζει να γυρίσεις σελίδα στα επαγγελματικά σου και  παίρνεις τα ρίσκα σου - και αποφασίζεις να τραβήξεις τη δική σου γραμμή. Μια χαρά είναι όλα αυτά αρκεί να μην κάνεις βιαστικές και σπασμωδικές κινήσεις.
Γιατί έχεις μια τάση όλα να τα κάνεις με φούρια ενώ οι κινήσεις σου τώρα πρέπει να ‘ναι μεθοδικές και ντελικάτες. Σαν να χορεύεις τη λίμνη των κύκνων με παγοπέδιλα…!   

Σκορπιός
:
Η Νέα Σελήνη από τα μεσάνυχτα στους Ιχθύς σού υπενθυμίζει τις βασικές σου ανάγκες και σε σπρώχνει προς τα εκεί. Ό,τι  για καιρό καθυστερούσες τώρα θα θες να λυθεί και μάλιστα  με συνοπτικές διαδικασίες.
Είναι κρίμα να υποτιμάς τη δύναμη σου. Είναι κρίμα να μην ακολουθείς αυτόν τον τόσο γοητευτικό τύπο που σου κλείνει με νόημα το μάτι, μόνο και μόνο επειδή μπορεί κάποια στιγμή να τελειώσει και αυτή η ερωτική ιστορία (που δεν έχει ακόμα ξεκινήσει).  

Τοξότης
:
 Η Σελήνη στους Ιχθύς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα σε κάνει να μην ξεχωρίζεις καλά τα σχήματα και να περνάς με κόκκινο τα φανάρια.
Καλό το ζην επικινδύνως, αρκεί να έχεις από κάτω δίχτυ ασφαλείας γιατί όπως πας θα το φας το κεφάλι σου και θα κλαις μετά. Τουτέστιν κόψε τα κασκαντεριλίκια όσο είναι καιρός  

Αιγόκερως
:
Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς τα μεσάνυχτα σού τραγουδά «έλα χόρεψε κουκλί μου να σε δω να σε χαρώ». Καιρός είναι να σηκωθείς από τη θέση σου και να μας δείξεις τι ωραία που σπας τη μέση σου και  πόσο ρυθμό έχεις.
Ναι είναι καιρός να σ’ αφήσεις ελεύθερο από προκαταλήψεις να κάνεις παιχνίδι.  

Υδροχόος
:
Η Σελήνη σού δίνει μεγάλη ώθηση. Το θέμα είναι πώς θα διαχειριστείς τις ευκαιρίες που σου  δόθηκαν, γιατί έχεις μια τάση τα ρόδα σου να τα μαραίνεις πρόωρα.
Μπορεί τα οικονομικά να σε ζορίζουν τρελά, στη πίεση όμως πάνω φαίνεται ο χαρακτήρας μας. Να μην το ξεχνάς λεπτό αυτό. Ήδη κάποιοι σε έχουν κακοχαρακτηρίσει…  

Ιχθύες
:
Με την Σελήνη στο ζώδιο σου βρες το ψάρι που κρύβεις μέσα του και άφησε να το εκφραστεί. Σταμάτα να παρακαλάς να ψοφήσει ο γάιδαρος του γείτονα, και κοίτα τι θα κάνεις το δικό σου μουλάρι που ‘ναι και πολύ πεισματάρικο.
Τουτέστιν: ενώ έχεις δουλείες με φούντες, χάνεις το σημαντικό στο δρόμο. Να το προσέξεις αυτό. Και στον έρωτα νισάφι πια με την σπατάλη. Είναι καλύτερη η συνέπεια!


Πηγή: lifo.gr