current views are: 1

21 Φεβρουαρίου 2013
Δημοσίευση08:09

Έχεις άστρα… 21 Φεβρουαρίου

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (21 Φεβρουαρίου)

Δημοσίευση 08:09’
αρθρο-newpost

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (21 Φεβρουαρίου)

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (21 Φεβρουαρίου)
Κριός

Αρκετά θετικά γεγονότα θα συμβούν σήμερα στη ζωή σου, αγαπητέ Ιχθύ, και θα μπορέσεις να κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις, που θα σε ευχαριστήσουν. Θα πρέπει, ωστόσο, να κινηθείς με μεγάλη προσοχή, γιατί κάποιες παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Ταύρος

Σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός πριν βγάλεις συμπεράσματα για κάποια άτομα ή καταστάσεις, φίλε Ταύρε, γιατί η μέρα επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία σου. Να θυμάσαι πως είναι εύκολο να παρασυρθείς σε λανθασμένες κρίσεις και να έχεις αντίθετα αποτελέσματα.

Δίδυμοι

Σήμερα το άγχος σου δεν σε αφήνει να σκεφτείς λογικά, αγαπητέ Δίδυμέ. Αυτή η κατάσταση προκαλεί καθυστερήσεις και εκνευρισμούς, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου και θα σε κάνουν να χάσεις τον έλεγχο. Βάλε μπροστά την ψυχραιμία σου και να είσαι έτοιμος για όλα.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, αυτό που θα σε χαρακτηρίσει σήμερα είναι το πάθος για όσα πιστεύεις και θα σε κάνει να λειτουργήσεις με ενθουσιασμό. Προσοχή στις κινήσεις σου όμως, γιατί αυτό το πάθος μπορεί να σε κάνει να εξαπατηθείς. Ό,τι κι αν γίνει, συγκράτησε τον εκνευρισμό σου και μη χάνεις την ψυχραιμία σου, γιατί δεν θα μπορέσεις να σκεφτείς καθαρά.
 
Λέων

Σήμερα, έχεις πολύ καλή διάθεση και θετική σκέψη πάνω στα πράγματα, φίλε Λέων. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου και να βάλεις μια σειρά σε όσα σε απασχολούν. Ωστόσο, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου, γιατί μπορεί να προκύψουν εμπόδια, εκεί που δεν το περιμένεις.

Παρθένος

Η διάθεσή σου σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, δεν είναι και η καλύτερη. Διάφορες καθυστερήσεις, αλλά και παρεξηγήσεις, σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου και δημιουργούν εκνευρισμούς. Η γενικότερη πίεση είναι υπεύθυνη για πολλές ασυνεννοησίες, οπότε προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, αλλά και τη θετική σου διάθεση.

 Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις κάποιες σκέψεις ή κάποια σχέδια που κάνεις. Ορισμένες συγκυρίες αλλάζουν τα δεδομένα σου και πρέπει να προσαρμοστείς, για να έχεις όσο το δυνατόν πιο άμεσα αποτελέσματα. Τα σχέδιά σου μπορούν να υλοποιηθούν άμεσα, αν είσαι λίγο πιο ευέλικτος και διπλωμάτης.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες και καλό είναι να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, γα να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μην ξεχνάς πως κάποιες παρεξηγήσεις μπορείς να τις αποφύγεις, οπότε η προσοχή σου πρέπει να είναι αυξημένη. Σε κάθε περίπτωση, επιδίωξε όσα θέλεις και μην κάνεις πίσω.

Τοξότης

Η σημερινή μέρα σε αγχώνει ιδιαίτερα και σε βάζει σε εγρήγορση, για να λύσεις όσα περισσότερα θέματα μπορείς, αγαπητέ Τοξότη. Η δυναμική σου διάθεση είναι ισχυρή, αλλά επειδή μπορεί να προκύψουν κάποιες αναποδιές, απόφυγε να τα κάνεις όλα μαζί και προσπάθησε να προγραμματίσεις κατάλληλα, για να μην χάσεις τον έλεγχο.

Αιγόκερως

Σήμερα θα διαπιστώσεις ότι διάφοροι τομείς της ζωής σου, φίλε Αιγόκερε, σε έχουν κουράσει αρκετά και θα έχεις τη διάθεση να πάρεις αποφάσεις για αρκετές αλλαγές. Μπορείς να κάνεις κάποια σχέδια, που θα βελτιώσουν αυτά τα ζητήματα, αλλά με προσοχή στα λάθη που οφείλονται στη βιασύνη. Ειδικά κάποια οικογενειακά θέματα θα σε προβληματίσουν πολύ και θα χρειαστείς ψυχραιμία.

Υδροχόος

Καλό είναι σήμερα να ξεμπερδεύεις με όσα περισσότερα ζητήματα μπορείς, αγαπητέ Υδροχόε, και να μην τα αναβάλεις, προκειμένου να σκεφτείς καλύτερα κάποιες λεπτομέρειες. Η ειλικρίνειά σου μπορεί να προκαλέσει κάποιες παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις, οπότε κάνε ό,τι μπορείς για να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις.

Ιχθείς

Αρκετά θετικά γεγονότα θα συμβούν σήμερα στη ζωή σου, αγαπητέ Ιχθύ, και θα μπορέσεις να κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις, που θα σε ευχαριστήσουν. Θα πρέπει, ωστόσο, να κινηθείς με μεγάλη προσοχή, γιατί κάποιες παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Πηγή: myastro.gr 


σχετικα αρθρα