Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (22 Φεβρουαρίου 2012)
Κριός:
Έλα μαζέψου. Καλή η έπαρση αλλά όταν το παρακάνεις τα υπόλοιπα έντεκα ζώδια σηκώνουν τα χέρια ψηλά και αδυνατούν να συνεργαστούν μαζί σου.
Θέλεις να βάλεις τις γραμμές σου, αλλά  πρέπει να ξέρεις ποιες γέφυρες κιόλας κρατάς και ποιες γκρεμίζεις - γιατί στην προκειμένη είσαι πάνω στη γέφυρα που σκέφτεσαι να γκρεμίσεις…  

Ταύρος
:
Τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους. Μπήκες και εσύ στη δική σου. Δεν είναι ότι συμμορφώθηκες αλλά με το μάτι μαυρισμένο δεν έχεις και πολλές επιλογές. Ο δρόμος της αρετής σίγουρα δεν είναι ο μόνος δρόμος αλλά αυτό το διάστημα είναι ο πιο ασφαλής.
Στον έρωτα θέλεις να έχεις από πριν εγγυήσεις κανείς δεν στις δίνει και έτσι απογοητεύεσαι αλλά το κεφάλι σου ευθύνεται για αυτό!  

Δίδυμος
:
Η  επικοινωνία έχει σκαλώματα. Θέλεις κάτι να πεις αλλά το αφήνεις μισό. Στον έρωτα τα πράγματα είναι πιο ολοκληρωμένα αλλά και εκεί δεν έχεις ακόμα αποκαλύψει τις προθέσεις σου, ίσως γιατί δεν ξέρεις ακριβώς τι θέλεις (και ας δηλώνεις ότι ξέρεις ακριβώς).
Προσπάθησε να ξεμπερδέψεις το κουβάρι σου και να θέσεις τα όρια σου. Σημαντικό και το δεύτερο γιατί αυτά τα όρια όλο και μετατοπίζονται.  

Καρκίνος
:
Μετά από πολύ καιρό νιώθεις μια κάποια δικαίωση - ότι δηλαδή οι κόποι σου δεν έπεσαν στο κενό. Μην περιμένεις από τους άλλους να συμπληρώσουν τα όποια κενά. Μόνος σου πρέπει να βάλεις και τις τελευταίες πινελιές και να κάνεις το φινίρισμα.
Στον έρωτα όσο πιο ταπεινός είσαι, τόσο πιο κερδισμένος θα βγεις. Να θυμάσαι :με το μέλι τραβάς πιο πολύ από ότι με το ξύδι…  

Λέων
:
Σαν τη μύγα πέφτεις πάνω στο τζάμι γιατί δεν μπορείς να διανοηθείς ότι κάτι τόσο αόρατο είναι συνάμα και τόσο αδιαπέραστο. Κι έτσι κάνεις ξανά και ξανά τα ίδια λάθη. Κάνε τουλάχιστον άλλα .. λάθη, διαφορετικά. Δεν βαρέθηκες αυτή την επανάληψη;
Και στον έρωτα μείνε όσο μπορείς ανοιχτός εκεί που παίζονται τα αυθεντικά συναισθήματα. Τους έχεις πια τρελάνει στο Σκωτσέζικο ντους. Κρύο ζέστη, ζέστη κρύο. Κλειστός, ανοιχτός, θεόκλειστος. Δουλίτσα έτσι δεν γίνεται.  

Παρθένος
:
Τι είσαι συ βρε παιδάκι μου; Τώρα πήγες στο άλλο άκρο. Από εκεί που έλεγες όλο «ναι» τώρα λες μόνο «όχι»! Διαφωνία για την διαφωνία και καβγάς στο όνομα μόνο της σπατάλης. Το θέλεις τώρα όλο αυτό; Τι  κερδίζεις από αυτή τη κατάσταση;
Αν κοιτάξεις μέσα σου θα δεις ότι αυτό που διακαώς αναζητάς είναι αγάπη και γαλήνη. Άλλαξε γρήγορα τροπάρι και σταμάτα να κατηγορείς το έτερον σου ήμισυ για τα δικά σου τα δεινά. Αφού το ξέρεις καλά, την μεγαλύτερη ευθύνη τη φέρεις εσύ και το αγύριστο σου το κεφάλι!  

Ζυγός
:
Σήμερα έχεις ανάγκη από στοργή, κανάκεμα και ξεκούραση απ’ τα  εμπόδια της καθημερινότητας. Μπορεί η δουλεία να συνεχίσει να σφίγγει σαν σάρκινη μέγγενη, αλλά τις ανάσες σου μπορείς και πρέπει να τις πάρεις. Στο φωνάζουν όλες σου οι νευρώσεις σου. (Μην περιμένεις να πάθεις νευρικό κλονισμό και να καταλήξεις στα εφημερεύοντα  για να το καταλάβεις!)  

Σκορπιός
:
Κράτα μικρό καλάθι σήμερα. Αν μπορείς  να μην κρατάς και  καθόλου καλάθι ακόμα καλύτερα.  Άλλωστε pas chic. Καλύτερα είναι να περάσεις απαρατήρητος.
Τουτέστιν, στην κακοτυχία κράτα ομπρέλα. Και επειδή  οι άλλοι  θα  έχουν την τάση να  σε μπλέξουν σε συζητήσεις που ρίχνουν τον πήχη της αισθητικής χαμηλά, εσύ μείνε αγέρωχος και αποστασιοποιημένος.
Μείνε δηλαδή ταμένος στη Σκορπίσια φύση σου…  

Τοξότης
:
Προσπάθησε να κρατήσεις την ακεραιότητα σου και αυτά που έλεγες χθες να τα ισχυρίζεσαι και σήμερα. Ο Κήπος μπορεί για σένα να μπαίνει στη θάλασσα μα τα υπόλοιπα ζώδια, να ξέρεις, σε τεστάρουν και με την ποίηση δεν θα χορτάσουν. Έχουν καταλάβει δηλαδή ότι το τελευταίο διάστημα είσαι: ό,τι του φανεί του λωλοστεφανή.
Να θυμάσαι επίσης ό,τι λάμπει δεν είναι  χρυσός. Μην παρασύρεσαι από τις χίμαιρες, και μην ακολουθείς για τα μάτια μιας μελαχρινής τα καραβάνια…  

Αιγόκερως
:
Η νύχτα σου θα ναι καλύτερη από τη μέρα σου. Τελείωνε με τα όποια διαδικαστικά, βάλε τα καλά σου  και πήγαινε να κάνεις γνωριμίες.
Αν ο έρωτας σού έχει ήδη χαμογελάσει, μην φοβάσαι να  ανοιχτείς, η νύχτα το επιτρέπει και σε ανταμείβει.
Τουτέστιν να ‘σαι ανοιχτός εκεί που παίζονται τα αληθινά αισθήματα…  

Υδροχόος
:
Μην παίζεις το χαλασμένο τηλέφωνο. Αν θες να πεις κάτι πες το καθαρά. Τα υπόλοιπα ζώδια προτιμούν να  σε βλέπουν τουλάχιστον αγέρωχο. Αυτό το κρυφτούλι έχει κουράσει.
Τέλος πάντων έχεις ή δεν έχεις άσσους στο μανίκι σου; Τουτέστιν, ήρθε η στιγμή να ανοίξεις τα χαρτιά σου. Κάντο με στυλ ειδικά αν ξέρεις ότι θα χάσεις την παρτίδα.  

Ιχθύες
:
Η φαντασία σου είναι το όχημα σου. Μπες μέσα και ταξίδεψε. Έχεις ανάγκη να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια. Κάνε κάτι για αυτή σου την ανάγκη. Δώσε τροφή στον αυθορμητισμό σου.
Στον έρωτα μην φοβηθείς τις προκλήσεις, μόνο τον εαυτό σου να φοβάσαι και αυτόν στις επικίνδυνες στροφές…Πηγή: lifo.gr