Όπως κάθε χρόνο τα γραφεία στοιχημάτων δίνουν τα δικά τους προγνωστικά για τα Όσκαρ. Για την 84η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ οι μπουκμέικερ δίνουν ως φαβορί -φυσικά- το The Artist, το οποίο εκτιμούν ότι θα κερδίσει σε αρκετές κατηγορίες. Στην κατηγορία καλύτερης ταινίας (από πολλές ιστοσελίδες στοιχημάτων, μέσω τη ιστοσελίδας Oddschecker.com) οι μπουκμέικερ δίνουν απόδοση 1/9 στο The Artist. Ακολουθούν οι Απόγονοι με 28-1, Υπηρέτριες και Hugo με 25-1, Το Άλογο του Πολέμου με 50-1.Τα Μεσάνυχτα στο Παρίσι, Moneyball, Δέντρο της Ζωήςκαι Εξαιρετικά Δυνατά και Απίστευτα Κοντά δίνουν όλα απόδοση 100-1. 

Αντίστοιχα, εάν κάποιος βάλει τα λεφτά του στον Μισέλ Χαζαναβίσιους, μάλλον δεν θα έχει μεγάλο κέρδος (αφού ο σκηνοθέτης εμφανίζεται ως φαβορί με απόδοση 1/6 -στο Bodog.com), αλλά εάν τυχόν κερδίσει το αουτσάιντερ Τέρενς Μάλικ, τότε η νίκη -και τα κέρδη- θα είναι γλυκιά. 

Κι αυτό γιατί ο Τ.Μάλικ δίνει απόδοση 66-1 (σύμφωνα με το Ladbrokes).

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον συνοδεύει την κατηγορία του Α' Ανδρικού Ρόλου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα vegasinsider.com, ο Ζαν Ντιζαρντέν δίνει απόδοση 5/7, ενώ ο Τζορτζ Κλούνεϊ 6/5. Οι υπόλοιποι φαίνεται πως δεν έχουν καμία τύχη.

Η ίδια ιστοσελίδα δίνει απόδοση 5/8 για τη Βαϊόλα Ντέιβις (οι Υπηρέτριες) και 5/4 για την Μέριλ Στριπ (5/4). Τα κέρδη θα είναι μεγαλύτερα εάν -τελικά- η Μισέλ Γουίλιαμς κάνει την έκπληξη και κερδίσει (δίνει απόδοση 15/1).

Πηγή: IN.GR
TAGS