Μάθε ποιο ζώδιο σου ταιριάζει και ποιο να αποφύγεις... (Μέρος B).
ΓΥΝΑΙΚΑ ΖΥΓΟΣ 
Είναι μια γυναίκα καλοσχηματισμένη, με απαλά μαλλιά και ωραίο βάδισμα, αρμονική, συντροφική, καλοσυνάτη, τρυφερή, συνεργάσιμη. Εχει ανάγκη την αγάπη των άλλων και τη χρησιμοποιεί ως κίνητρο για να πράξει. Θέλει συμπαράσταση, στοργή, κατανόηση. Εχει κοφτερό μυαλό, αντίληψη, ξέρει να αμύνεται όχι όμως να πολεμάει και ανοιχτά, μισεί τη μιζέρια και την αγένεια και ψάχνει πάντα για τις τέλειες σχέσεις. Μερικές φορές κάνει σχέσεις χωρίς να το πολυσκεφτεί, ερωτεύεται με ένα χαμόγελο χωρίς να σκεφτεί τη μετά προδοσία. Αγαπά την ομορφιά, τη γαλήνη, τη θαλπωρή σε όλους τους χώρους που κινείται. Της αρέσει η κοινωνική προβολή και συνήθως στο δεύτερο γάμο βρίσκει την ευτυχία.  

Γυναίκα Ζυγός με άνδρα Κριό

Είναι λίγο περίπλοκη αυτή η σχέση. Εκείνη τον βρίσκει γενναιόδωρο, ζει έντονες συγκινήσεις μαζί του, την καταπιέζει η σιγουριά του. Ομως τη μοναδικότητα αυτής της σχέσης δεν θα την ξαναζήσει με κανέναν άλλο. Είναι ερωτικός, κυρίαρχος στη ζωή της, αυθόρμητος, παίρνει πρωτοβουλίες και στα δύσκολα εκείνη θα τον βοηθήσει με την καλοσύνη και την κατανόησή της.  

Γυναίκα Ζυγός με άνδρα Ταύρο

Υπάρχει φυσική έλξη μεταξύ τους και έρωτας. Εκείνος αν και λίγο αδέξιος στη συμπεριφορά του και λιγότερο ρομαντικός από κείνη, είναι ρεαλιστής, κάνει υποχωρήσεις και θα την κάνει ευτυχισμένη γιατί τον συγκινεί. Θα της καλύψει επίσης όλες τις πρακτικές της ανάγκες. Εκείνη είναι πιο τρυφερή και φιλάρεσκη, θα στηριχτεί πάνω του και θα νιώθει σίγουρη. Της αρέσει ο χαρακτήρας του και η αρρενωπότητά του.  

Γυναίκα Ζυγός με άνδρα Δίδυμο

Είναι μια σχέση με πολλές εναλλαγές όπου πάντα ο ένας δίνει στον άλλο πολλά πράγματα. Εκείνη εμπνέεται από την επινοητικότητά του, την ζωηρότητά του και τις άμεσες αντιδράσεις του. Της αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται και ταιριάζει πολύ με το χαρακτήρα της. Δεν πρέπει να τον αμφισβητεί και να τον υποπτεύεται και κείνος πρέπει να σεβαστεί την αναποφασιστικότητά της και να αποφύγει να την κάνει να ζηλέψει. 

Γυναίκα Ζυγός με άνδρα Καρκίνο

Είναι μια σχέση που μπορεί να οδηγήσει σε γάμο αλλά με προσοχή γιατί υπάρχουν πολλές διαφορές. Εκείνος είναι πολύ ερωτικός, ευαίσθητος, παρορμητικός, ρομαντικός, συντηρητικός. Και κείνη διαθέτει αυτά τα γνωρίσματα αλλά ενοχλείται από την ακαταστασία του, την παρατηρητικότητά του, τη σχολαστικότητά του. Προσπαθεί να τον εντυπωσιάσει με τα προσόντα της. Για να ζήσουν μαζί, πρέπει να αλλάξουν απόψεις.  

Γυναίκα Ζυγός με άνδρα Λέων

Εκείνος είναι σίγουρος για τον εαυτό του και μαζί της αυξάνεται το γόητρό του, διεγείρεται ο πόθος του και όλα του τα συναισθήματα. Εκείνη εντυπωσιάζεται από το ύφος του, νιώθει σιγουριά δίπλα του, υποτάσσεται σε αυτόν αλλά παράλληλα αναπτύσσει τα χαρίσματά της. Οσο περνάει ο καιρός, αυτή η σχέση βαθαίνει και μπορεί να κρατήσει πολλά χρόνια. Προβλήματα αντιμετωπίζουν κυρίως από τους γύρω τους.  

Γυναίκα Ζυγός με άνδρα Παρθένο

Εκείνη στην αρχή εντυπωσιάζεται από την καθαριότητά του, την τάξη του, τη μνήμη και την αντίληψή του. Ομως αργότερα απογοητεύεται γιατί οι υποχρεώσεις του την κάνουν να νιώθει μοναξιά και δεν της αρέσει και η ευμεταβλητότητά του. Αν της ενδιαφέρουν τα υλικά αγαθά και η κοινωνική ζωή, προσφέρεται αυτή η σχέση. Παρόλες τις αντιξοότητες, αν θυσιάσει κάποιες επιθυμίες της και δεχτεί και τις δικές του συνήθειες, ο έρωτας αυτός θα αποκτήσει βάθος στο πέρασμα του χρόνου. 

Γυναίκα Ζυγός με άνδρα Ζυγό

Είναι μια σχέση που δύσκολα εξελίσσεται γιατί είναι και οι δυο ίδιοι. Λατρεύουν τα σπορ, τα ταξίδια, την οδήγηση, τη μουσική. Αν υποχωρούν και οι δυο, αν η ευαισθησία της δεν θίγει τη δική του, αν ασχολούνται με διαφορετικά πράγματα, τότε ίσως τα βρουν. Τους αρέσει η άνετη ζωή, είναι ανυπόμονοι και δεν μοχθούν ιδιαίτερα για κάτι. Αν εκείνος φανεί εξωτερικά πιο δυναμικός, τότε και κείνη θα αποκτήσει περισσότερη αρμονία και έρωτα γι' αυτόν. 

Γυναίκα Ζυγός με άνδρα Σκορπιό

Εκείνη εντυπωσιάζεται από τη δύναμη του κορμιού του, από την αρρενωπότητά του, τη σταθερότητά του, τη μαγνητική δύναμη των ματιών του αλλά ταυτόχρονα τη φοβίζει και το ύφος του. Αν δεχτεί τον τρόπο ζωής του, δεν τον αμφισβητήσει και δεν χάσει την υπομονή και το ενδιαφέρον της και η σχέση δημιουργηθεί, τότε θα είναι ικανοποιημένη. Εκείνος δεν εκφράζει τα πλούσια και δυνατά συναισθήματά του εύκολα, την δοκιμάζει μέχρι να πειστεί για τα δικά της αισθήματα.  

Γυναίκα Ζυγός με άνδρα Τοξότη

Είναι μια σχέση φιλική, με κοινά ενδιαφέροντα και αμοιβαία εμπιστοσύνη. Δεν καταπιέζει ο ένας τον άλλο, συνεργάζονται άριστα επαγελματικά, είναι δίκαιοι, ελίσσονται, μισούν τη βία. Είναι ένας έρωτας γόνιμος. Εκείνη είναι ελκυστική, την συγκινεί αλλά πρέπει να δεχτεί ότι ανήκει μόνο στον εαυτό του.  

Γυναίκα Ζυγός με άνδρα Αιγόκερω

Εκείνος είναι άλλοτε γλυκός και άλλοτε υπερόπτης, Δεν εκδηλώνει εύκολα τα συναισθήματά του και την θεωρεί υπερβολική. Εκείνη δυσκολεύεται να καταλάβει τις απόψεις και τις ιδέες του, τις πρακτικές αντιλήψεις του, τη σκοπιμότητα που έχουν οι πράξεις του. Είναι μια δύσκολη σχέση που απαιτεί μεγάλη προσπάθεια από κεινη και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα μπορέσει να του μείνει πιστή. 

Γυναίκα Ζυγός με άνδρα Υδροχόο

Εκείνη μπορεί να καταλάβει τα αισθήματά του, τις σκέψεις του, τους φόβους του. Την εμπνέει, αποκτά εμπειρίες μαζί του, της ταιριάζει η ιδιορρυθμία του, παίρνει το πάνω χέρι στη σχέση, ασχολείται πολύ μαζί του. Αν συνεργάζονται μαζί για κάποιο σκοπό, είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσουν. Η σχέση αυτή έχει μεγάλες πιθανότητες να είναι επιτυχημένη. 

Γυναίκα Ζυγός με άνδρα Ιχθύ

Εκείνη τον ποθεί, την ελκύει, νιώθει ήρεμα και γαλήνια δίπλα του και συζητάει πολύ μαζί του. Την τρομάζουν λίγο οι εναλλαγές του χαρακτήρα του αλλά μεταξύ τους αναπτύσσεται μια βαθιά αγάπη. Η σχέση τους είναι ρομαντική χωρίς μεγάλα πάθη αλλά με πολλές δοκιμασίες υλικές και ψυχικές. Εκείνος ανταποκρίνεται στις ανάγκες της, την υπολογίζει και την τιμά όχι τόσο με μεγάλα λόγια αλλά με τη συμπαράστασή του στα δύσκολα και την όμορφη καθημερινότητα που της προσφέρει. Αυτή η σχέση οδηγεί συχνά σε γάμο.  

ΓΥΝΑΙΚΑ 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι μια γυναίκα μυστηριώδης, δυναμική,περίεργη, επικίνδυνη, αξιοπρεπής, συντροφική, μοιραία, αυστηρή, εσωστρεφής. Διερευνά συχνά τις ψυχολογικές της ανάγκες και είτε φτάνει στην αυτογνωσία είτε στον πεσσιμισμό. Επηρεάζεται και εξαρτάται από το περιβάλλον της, ξέρει τα χαρίσματα και τις αδυναμίες της και βρίσκεται σε διλήμματα όταν πρέπει να πάρει αποφάσεις. Αναρρωτιέται αν αξίζει να δίνει τον καλύτερο εαυτό της για μια μέτρια ζωή ή αν πρέπει να ψάξει να βρει το ουσιαστικό νόημα της ζωής. Απο παιδί ως και την ώριμη ηλικία, δίνει ένα σκληρό αγώνα με ένα πολύ δικό της τρόπο. Το πάθος της δεν σταματά μέχρι να πετύχει τους στόχους της οπουδήποτε, ειδικότερα στα ερωτικά. Μπορεί να αποτελέσει και την αυτοκαταστροφή της. Η σεξουαλικότητά της είναι θυελλώδης και κανένας δεν μπορεί να την αγγίξει ποτέ σε βάθος. Τα υπαρξιακά της προβλήματα την ωθούν να αναζητά μια άλλη πραγματικότητα.  

Γυναίκα Σκορπιός με άνδρα Κριό

Είναι μια σχέση μοιραία. Εκείνη είναι μαγνητική, ερωτική, μυστηριώδης, παθιασμένη, κλειστή, στοργική, κατάλληλη για οικογένεια, σταθερή, επίμονη, υπομονετική. Εκείνος βρίσκει σ'αυτήν πολλά στοιχεία από τον εαυτό του, δεν της αντιστέκεται, είναι πιο αυθόρμητος και ειλικρινής. Για να συμβιώσουν και να ζήσουν συναισθηματικά γεμάτοι, πρέπει να μάθουν να υποχωρούν.  

Γυναίκα Σκορπιός με άνδρα Ταύρο

Είναι μια ισχυρή ερωτική και συναισθηματική σχέση με αμοιβαία εμπιστοσύνη και τρυφερότητα, είναι η αποθέωση του έρωτα, Εκείνη γοητεύεται, δεν του αρνείται τίποτα. Εκείνος δεν πρέπει να πληγώσει την υπερηφάνεια της. Είναι και οι δυο σταθεροί, καχύποπτοι, ζηλιάρηδες και πεισματάρηδες. Αν μείνουν μαζί, θα ζήσουν μεγάλες συγκινήσεις και αν χωρίσουν εκείνος δεν θα την ξεχάσει ποτέ.  

Γυναίκα Σκορπιός με άνδρα Διδυμο

Εκείνος ερεθίζεται από το ερωτικό και αινιγματικό βλέμμα της, από τη γοητεία της, το πάθος της αλλά δεν είναι ικανός να την βοηθήσει να εκφράσει τα συναισθήματά της. Εκείνη έλκεται από το μυαλό και την πνευματικότητα του αλλά έχουν έντονες διαφορές μεταξύ τους. Αν έχουν κοινά ενδιαφέροντα και κατορθώσουν να λύσουν τις διαφορές τους, θα πετύχουν. 

Γυναίκα Σκορπιός με άνδρα Καρκίνο

Είναι μια σχέση ερωτική, παθιασμένη, δυνατή, σταθερή. Εκείνη είναι έντονα συναισθηματική και το κρύβει, εκρηκτικά θηλυκή, επιθετική, του δίνει ερωτική χαρά και απόλαυση, τον ζηλεύει, ζητά προστασία. Εκείνος όμως είναι πιστός και αφοσιωμένος, τον μαγνητίζει. 

Γυναίκα Σκορπιός με άνδρα Λέων

Η σχέση αυτή είναι γεμάτη από πάθος και πόθο. Είναι εκρηκτική με πολλές απαιτήσεις και από τις δυο πλευρές. Η αγάπη αυτή είναι έντονη και αργά ή γρήγορα θα τελειώσει. Είναι και οι δυο περήφανοι, με δυνατή θέληση, επιθετικότητα, αποφασιστικότητα και πείσμα. Εκείνη τον συγκινεί και τον φοβίζει. Δεν είναι εύκολη λεία. 

Γυναίκα Σκορπιός με άνδρα Παρθένο

Εκείνος είναι μετριοπαθής, σχολαστικός, συντηρητικός, την ελκύει, την απογοητεύει αλλά επιδρούν πολύ ο ένας στον άλλο. Εκείνη είναι περιπετειώδης, ορμητική, επαναστατική, ζηλιάρα και δεν ανέχεται να την υποτιμούν. Δεν είναι ιδανικό ζευγάρι γιατί είναι αντίθετοι χαρακτήρες, είναι όμως καλοί φίλοι. 

Γυναίκα Σκορπιός με άνδρα Ζυγό

Εχουν κοινά ενδιαφέροντα όσον αφορά τα καταναλωτικά αγαθά και την μόδα, έχουν κοινές αισθηματικές απολαύσεις αλλά εκφράζονται διαφορετικά. Εκείνος είναι ευαίσθητος, εντυπωσιάζεται από την δύναμη της ψηχής της και την αποφασιστικότητά της αλλά τη βρίσκει πολύ εσωστρεφή, αυτάρκη, απαιτητική και απόλυτη. Δεν πρέπει να υποτιμήσει τις ικανότητες της και την αντίληψή της. Αν έχουν κοινές ενασχολήσεις και ειδικότερα και επαγγελματικές, η σχέση αυτή θα διατηρηθεί. Η δύναμη του έρωτά του θα την συνεπάρει. 

Γυναίκα Σκορπιός με άνδρα Σκορπιό

Αυτή η σχέση είναι ξεχωριστή και επικίνδυνη, μιλάει το βλέμμα και το ένστικτο. Εκείνη του δίνει την καρδιά της και πάθος στον έρωτα. Δεν την τρομάζει, αντίθετα τον αντιμετωπίζει με θάρρος και νιώθει σαν να τον ξέρει χρόνια. Πρέπει να αποφεύγουν τις συγκρούσεις. Νιώθει περήφανη γι αυτόν, δεν μπορεί να τον ξεγελάσει και δένεται μαζί του ακολουθώντας τα βήματά του.  

Γυναίκα Σκορπιός με άνδρα Τοξότη

Εκείνη μαθαίνει πολλά πράγματα απ' αυτόν, γοητεύεται από την αγωνιστικότητα και τη θέλησή του, τον αγαπά περισσότερο απ'οτι εκείνος. Αν δεν ενοχλείται από τα πολλά ενδιαφέροντά του, αν δεν τον καταπιέζει, αν δεν του θίγει την αξιοπρέπεια, εκείνος δεν θα έχει ποτέ πρόβλημα μαζί της. Ο Τοξότης θα την καλύψει υλικά και συναισθηματικά, και άλλοτε θα είναι σπάταλος και άλλοτε φιλάργυρος. Είναι μια σχέση με έλξη αλλά πολλές διαφορές. 

Γυναίκα Σκορπιός με άνδρα Αιγόκερω

Εκείνος είναι θεληματικός, πρακτικός, πολύ ερωτικός και συναισθηματικός χωρίς να το δείχνει, δεν αλλάζει εύκολα γνώμη και την κάνει να αισθάνεται σιγουριά. Τον γοητεύει, θαυμάζει την δύναμή της, τον εμπνέει και τον παρασύρει ερωτικά. Εκείνη δεν πρέπει να υποτιμήσει τις ιδέες του, δεν πρέπει να τον καταπιέζει και επίσης δεν μπορεί να τον δελεάσει εύκολα. 

Γυναίκα Σκορπιός με άνδρα Υδροχόο

Είναι και οι δυο επίμονοι και απόλυτοι στις ιδέες και τα συναισθήματα και αυτό μπορεί να φέρει συγκρούσεις. Υπάρχει επιφυλακτικότητα μεταξύ τους. Εκείνη νιώθει μια αοριστία μαζί του και βλέπει την επαναστατικότητά του, όμως της προκαλεί και έναν ερωτικό αισθησιασμό. Εκφράζονται διαφορετικά συναισθηματικά, δεν υποτιμά ο ένας τον άλλο και δύσκολα επηρεάζει ο ένας τον άλλο. 

Γυναίκα Σκορπιός με άνδρα Ιχθύ

Εχουν πολλά κοινά στο χαρακτήρα και στις απόψεις τους. Αν του δείξει εμπιστοσύνη και του δώσει αυτά που θέλει, θα γίνει μια γόνιμη σχέση. Θα του αλλάξει σταδιακά τις συνήθειές του και θα τον κάνει πιο σταθερό. Εκείνος είναι πολύ τρυφερός μαζί της, θα της προσφέρει πολλές ερωτικές εμπειρίες και έκσταση, θα τη βοηθήσει να πραγματοποιήσει τους στόχους της και θα την μυήσει στην τέχνη και στη μουσική.  

ΓΥΝΑΙΚΑ 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η γυναίκα Τοξότης έχει καλοσχηματισμένο πρόσωπο, μύτη ελληνική, εκφραστικά μάτια, φρύδια τοξοειδή. Εξερευνά, έχει αντίληψη, ελευθερία, βάζει στόχους και κάνει χίλια δυο διαφορετικά πράγματα. Είναι ευγενική, ειλικρινής και ενδιαφέρεται για το παρόν και το μέλλον. Δεν περνά απαρατήρητη, είναι θορυβώδης, ενθουσιώσης, έλκεται από οτιδήποτε καινούργιο και διδάσκεται από τα λάθη της. Της αρέσει να μεταφέρει τις γνώσεις της, να λέει με θάρρος τη γνώμη της και φεύγει εύκολα από καταστάσεις που δεν της ταιριάζουν. Θέλει έναν άνδρα δυνατό, πετυχημένο, ερωτικό, να νιώθει περήφανη γι αυτόν και να μην πλήττει μαζί του. Οσο κι αν αγαπήσει, πάντα την ενδιαφέρει η ατομικότητά της. 

Γυναίκα Τοξότης με άνδρα Κριό

Είναι μια σχέση πάθους και αμοιβαίας ικανοποίησης με πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Εκείνη είναι ερωτική, συναισθηματική, διαισθητική, εντυπωσιακή, λογική, ειλικρινής και της αρέσουν το χιούμορ και οι έξυπνες ιδέες του. Του συμπαραστέκεται στα δύσκολα. Εκείνος κουράζεται για το συνεχές ενδιαφέρον της για οτιδήποτε συμβαίνει. Είναι μια καλή σχέση και αν τύχει και οι δυο να είναι πολύ δυνατοί, πρέπει να προσπαθήσουν να βρουν τις ισορροπίες τους. 

Γυναίκα Τοξότης με άνδρα Ταύρο

Εκείνη γοητεύεται από την αρρενωπότητά του, τον αισθησιασμό του και μαζί του καλύπτει τις πρακτικές ανάγκες της και απολαμβάνει. Του προσφέρει συγκινήσεις αλλά δεν ξεχνά ότι έχει και φίλους και αυτό ενοχλεί τον Ταύρο. Εκείνος θα ζήσει ωραίες στιγμές μαζί της, δεν την προκαλεί και του φέρνει τύχη. Υπάρχει φυσική έλξη αλλά και εγωισμός που μπορεί να φθείρει τη σχέση. 

Γυναίκα Τοξότης με άνδρα Δίδυμο

Ενδιαφέρεται ο ένας για τον άλλο, κάνουν όνειρα, είναι ενθουσιώδεις και έχουν εναλλαγές συναισθημάτων και διαθέσεων. Εκείνη είναι θεωρητική, τον θέλει αλλά ποτέ δεν του ανήκει. Εκείνος είναι πρακτικός και οργανωτικός. Είναι μια σχέση έλξης αλλά με αντιφατικά στοιχεία. Εχουν διαφορές στο σεξ αλλά υπάρχει και μεγάλη πιθανότητα γάμου.  

Γυναίκα Τοξότης με άνδρα Καρκίνο

Εκείνη είναι δημιουργική, ασχολείται με πολλά χωρίς να τελειώνει τίποτα, επιβάλλει εύκολα τις απόψεις της, συννενοούνται. Δεν έχει όρια στον έρωτα και δεν την ικανοποιεί ποτέ γιατί κατά βάθος ανήκει στον εαυτό της. Εκείνος προσαρμόζεται εύκολα, τρομάζει με τις εκρήξεις της και τη μεταβλητότητά της και κουράζεται γιατί είναι ένας άνδρας ευαίσθητος και ανασφαλής. Δύσκολα όμως θα αποφασίσει να την αφήσει.  

Γυναίκα Τοξότης με άνδρα Λέων

Η σχέση αυτή είναι πολύ δυνατή αλλά και επικίνδυνη. Οταν ερωτεύονται, εντυπωσιάζουν. Εκείνη είναι ερωτική, έξυπνη, γεμάτη ιδέες και θα τα πάει καλά μαζί του αν δεν του ζητάει πράγματα που δεν μπορεί να της δώσει. Εκείνος πρέπει να αναγνωρίζει τις ιδέες της και να μην προσπαθήσει να τη δεσμεύσει. Μπορούν να περάσουν τέλεια μέχρι να συγκρουστούν.

Γυναίκα Τοξότης με άνδρα Παρθένο

Και οι δυο έχουν αντίληψη, κοινό χαρακτήρα, θέλουν να είναι μαζί, ζητούν παραδοχή, προσφέρουν, εξυπηρετούν, μισούν την κριτική και δεν παίρνουν πρωτοβουλίες. Εκείνος λατρεύει τη φινέτσα της και προσπαθεί με κάθε τρόπο να την κατακτήσει. Εκείνη γοητεύεται, ενθουσιάζεται με το πνεύμα του αλλά συγκρούονται η ελευθερία της με τον συντηρητισμό του. Δεν θα την αφήσει ποτέ, αντίθετα εκείνη θα πάρει την απόφαση να φύγει.  

Γυναίκα Τοξότης με άνδρα Ζυγό

Ταιριάζουν πολύ στον έρωτα, δεν πλήττουν, έχουν κοινά ενδιαφέροντα και βρίσκουν λύσεις στα προβλήματά τους. Εκείνη είναι καλοπροαίρετη, αισιόδοξη, άνετη, τον βοηθά να προοδεύσει. Εκείνος την ερωτεύεται, την καλύπτει συναισθηματικά και όσο δύσκολα στάδια κι αν περάσουν, θα βρουν λύσεις που να καλύπτουν και τους δυο.  

Γυναίκα Τοξότης με άνδρα Σκορπιό

Εκείνος είναι μυστικοπαθής, γοητεύεται με την ομορφιά της αλλά συγκρούεται με τα υπαρξιακά της προβλήματα. Εκείνη μαγνητίζεται από το μυστήριο του. Εχουν μεγάλες διαφορές, όμως αν τα βρουν ο έρωτας αυτός θα πάρει μεγάλες διαστάσεις, θα δώσει μεγάλες ικανοποιήσεις και θα αποδειχτεί ωφέλιμος και για τους δυο.  

Γυναίκα Τοξότης με άνδρα Τοξότη

Είναι και οι δυο ανυπόμονοι και ζητούν την έγκριση των άλλων. Εκείνη δεν πρέπει να τον καταπιέζει και να παίζει με τα νεύρα του, πρέπει να δείχνει απαραίτηττη, απλή, να είναι ο εαυτός της και να συμμετέχει στα προβλήματά του. Εκείνος την θερωρεί ίση προς αυτόν και θα της καλύψει όλες τις ανάγκες της. Αν έχουν θέληση και σκεφτούν λογικά, θα τα βρουν.  

Γυναίκα Τοξότης με άνδρα Αιγόκερω

Εκείνη αρέσκεται από την υπεροχή του, την σταθερότητά του αλλά τον θεωρεί ψυχρό και σκληρό και δεν πρέπει να προσβάλλει ποτέ την αξιοπρέπειά και το γόητρο του και να δείχνει μόνο τον ενθουσιασμό της. Εκείνος λειτουργεί με κάποιους κανόνες, είναι ερωτικός και συναισθηματικός χωρίς να το δείχνει, είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης που την καταλαβαίνει και υποχωρεί μαζί της όταν εκείνη έχει δίκιο. Για να λειτουργήσει καλύτερα, πρέπει να του δείξει ότι υπάρχει σχέση μυαλού και συναισθημάτων. 

Γυναίκα Τοξότης με άνδρα Υδροχόο

Εκείνη εντυπωσιάζεται από το βλέμμα του, αγωνίζεται να τον κατακτήσει, κάνει πολλές υποχωρήσεις και δεν την τρομάζει το παράδοξο του χαρακτήρα του. Υπάρχει πάθος μεταξύ τους και ο έρωτας τους οδηγεί σε ένα τέλος ευτυχές ή μοιραίο. Η σχέση τους έχει μια σκοπιμότητα, υπάρχει συντροφικότητα και πνευματικά ενδιαφέροντα. Είναι ένας δυνατός συνδυασμός. 

Γυναίκα Τοξότης με άνδρα Ιχθύ

Η σχέση αυτή είναι ιδανική αν ενδιαφέρεται εκείνη για τις τέχνες και τις μεγάλες ιδέες. Εκείνος εντυπωσιάζεται, δίνει τον καλύτερο εαυτό του και της συμπαραστέκεται στα δύσκολα. Η ερωτική έκσταση που της προσφέρει είναι το μυστικό για να την επαναφέρει όταν εκείνη επιχειρεί επικίνδυνα πράγματα. Εκείνη του έχει αδυναμία, παραδίνεται στον έρωτα του και οι δυσκολίες της σχέσης τους μπορούν να ξεπεραστούν.  Πηγή: Miss Bloom.gr