current views are: 1

28 Φεβρουαρίου 2012
Δημοσίευση06:23

Έχεις άστρα… 28 Φεβρουαρίου 2012

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (28 Φεβρουαρίου 2012)

Δημοσίευση 06:23’
αρθρο-newpost

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (28 Φεβρουαρίου 2012)

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (28 Φεβρουαρίου 2012)
Κριός:
Ανεμομαζέματα, ανεμοσκορπίσματα. Όπου σε πάει ο άνεμος… Kαι όταν σταματάει να φυσά, φυσάς εσύ για χάρη του – και σκορπίζεις ό,τι μάζεψες. Αμέσως μετά σε ενοχλεί που είσαι σκόρπιος.
Και όμως darling, o Ήλιος στους Ιχθύες σχηματίζει καλή όψη με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Kαι όλα αυτά σε μετάφραση σημαίνουν ‘πάρε τον άνεμο με το μέρος σου (να σου δώσει ώθηση) και προχώρα ευθεία με το κεφάλι μπροστά’.
Στον έρωτα κάτι θέλεις να πεις αλλά στο τέλος το ξεχνάς και λες μια από τα ίδια.  

Ταύρος
:
Βρες το κουράγιο να τα πας τα πράγματα μέχρι το τέρμα τους. Δεν είναι κομματάκι κουραστικό να ξεκινάς με τόση όρεξη και τόσο δυναμικά και στα μισά να τα παρατάς; 
Η μέρα θέλει λεπτό χειρισμό αλλά με τον Ήλιος στους Ιχθύς πολλά πράγματα μπορούν να εξελιχθούν καλύτερα από ότι τα περίμενες. Το αηδόνι του αυτοκράτορα  είναι και πάλι στη αυλή σου. Μπορεί να έχει βραχνιάσει με λίγες όμως γαργάρες, θα επανέλθει και σύντομα θα ακούσεις το μαγικό του τραγούδι.
Μέχρι τότε ξεβούλωσε και εσύ τα αυτιά σου…  

Δίδυμος
:
Μην υπερτιμάς τις δυνάμεις σου. Ένα ουράνιο τόξο εκεί στο βάθος σε φωνάζει. Για να το δεις όμως πρέπει να κοιτάς τον ορίζοντα. Μην  εγκαταλείπεις τη προσπάθεια αλλά μην σε πολυζορίζεις. Ένα πράγμα τη φορά. Ένα και ολόκληρο.
Προσπάθησε να συμπληρώνεις τις φράσεις σου. Τα αφηρημένα έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Πλέον ούτε τους πείθεις ούτε τους μπερδεύεις. Η μέρα θέλει σαφήνεια και απλότητα και φυσικά στυλ.  

Καρκίνος
:
Βρήκες πάλι εκείνο το κομμάτι του εαυτού σου που το ονομάζεις θαυματοποιό. Ναι μπορείς να  κάνεις κάποια θαύματα ( κόλπα) που ξεκινούν με την αλλαγή των κακών σου συνηθειών.
Η βδομάδα ξεκίνησε απαλλαγμένη από νευρώσεις και μπορεί να συνεχιστεί έτσι .Το μάτι του θεού δεν έχει σταματήσει να σε παρατηρεί. Θα λάβεις βέβαια δώρα μόνο όταν τον πείσεις ότι είσαι έτοιμος για το καινούργιο και ότι άφησες το χέρι που κρατούσε σφιχτά το κακοτράχαλο χθες…  

Λέων
:
Οι ευκαιρίες είναι εδώ και σαλεύουν και το αφεντικό τρελάθηκε και οι τιμές έχουν πέσει. Και τώρα, τώρα είναι η στιγμή σου για δράση! Μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και μην πανικοβάλλεσαι. Δες τη λίμνη των κύκνων. Αντέγραψε τις  κινήσεις του Νουρέγιεφ.
Κάνε ό,τι μπορείς  για να βρεις πάλι την αρμονία (και τη χάρη) στη ζωή σου. Η μέρα δίνει θαυμάσιες ευκαιρίες. Η διαχείριση των ευκαιριών όμως αυτών είναι το πραγματικό σου μάθημα ισορροπίας.
Στον έρωτα; Τι τα ρωτάς: στον έρωτα μπαίνεις πάλι με τα λασπωμένα σου παπούτσια στη λευκή της μοκέτα και θέλεις μετά να μην θυμώνει.  

Παρθένος
:
Η όψη Ήλιου – Πλούτωνα σού έκανε ένα μαλλί όλο λάμψη δύναμη και χάρη. Εξωτερικά δείχνεις καινούργιος, και αν και τα έχει φάει τα τρακαρισματάκια σου, με γυμνό μάτι ξεγελάς. Με τέτοιο παρουσιαστικό μπορεί να έχεις και τα τυχερά και στη δουλεία κάποια παλιά κόλπα μπορεί πάλι να πιάσουν. Αρκεί να μην βιάζεσαι και να το πας το ταχυδακτυλουργικό σου από καλή γωνία για ακόμα περισσότερη οφθαλμαπάτη.
Άδραξε τις ευκαιρίες και σταμάτα όταν σου ζητούν το πιο τολμηρό σόου να το παίζεις τόσο Παρθένα. Από τη σχολή σου έχουν περάσει τόσα ταλέντα. Δεν πείθεις πια κανέναν.  

Ζυγός
:
Ο Άρης σε ανάδρομη πορεία έρχεται με τα εμπόδια  που σου στήνει και σου θυμίζει ότι έχεις διαπρέψει σε one man show αλλά δεν έχεις να πας μακριά με δυο καρπούζια κάτω πάντα από την ίδια μασχάλη.
Η μέρα θέλει να ξεσκονίσεις τη λογική σου και να μην πίνεις  βότκες από τις δυο το μεσημέρι. Τα δύσκολα πρέπει να τα αντιμετωπίσεις χωρίς απονεύρωση. Δες τον πόνο σαν υπενθύμιση, σαν αφύπνιση. Μόλις απαλλαγείς από το αγκάθι θα νιώθεις μεγάλη ανακούφιση.  

Σκορπιός
:
Σήμερα  τη στύβεις τη πέτρα. Πάνω τους Τζακ! Πάνω τους και τους έφαγες. Νιώθεις κάτι σαν τον Ηρακλή που τα έβαλε με τη Λερναία Ύδρα. Βέβαια πολλά τα κεφάλια της αλλά από την άλλη θέλεις να  τελειώνεις με τις εκκρεμότητες και να γίνεις θρύλος.
Στον έρωτα τα βλέπεις τα πράγματα καθαρά αλλά σου λείπει το κουράγιο να κάνεις χαλάουα στο συναίσθημα του άλλου. Δεν θες να τον πονέσεις, και έτσι πονάς εσένα. Τόσος αλτρουϊσμός σε ποιο αστείο να χωρέσει;  

Τοξότης
:
Ξεκινάς το χαλασμένο τηλέφωνο και μετά σε ενοχλεί που δεν είναι όπως θα ήθελες η επικοινωνία. Και ποιανού ήταν η ιδέα να ξεκινήσει αυτό το παιχνιδάκι;
Έχεις την τάση να βάζεις τα χεράκια σου και να σκαλίζεις τα ματάκια σου.
Στον έρωτα να είσαι τουλάχιστον πιο προσεκτικός γιατί μια άγαρμπή κίνηση και είναι έτοιμη να χυθεί πάλι η καρδάρα με το γάλα. Και να κάνεις χάλια το παρκέ.    

Αιγόκερως
:
Ήλιος και Πλούτωνας σε βοηθά να φτιάξεις ότι από αμέλεια δική σου έχεις χαλάσει. Η μέρα σου δίνει μια δεύτερη πολύτιμη ευκαιρία. Μην την χάσεις στα θεωρητικά και πέρνα κατευθείαν στη πράξη.
Στον έρωτα δεν είναι καθόλου απίθανο να έχεις ένα δυνατό comeback αλλά θα ήταν ώριμο από πλευρά σου να μην γυρίσεις στο κουραστικό χθες αλλά να γυρίσεις δυναμικά σελίδα.   

Υδροχόος

Ενώ φαίνεται ότι πατάς και με τα δυο σου πόδια στη γη, από την άλλη σήμερα θυμίζεις τον Πεσσόα και ζεις περισσότερο μέσα στο όνειρο σου. Λειτουργείς με τον αυτόματο πιλότο και ό,τι σ’ αρέσει περισσότερο είναι η ονειροπόληση.
Πρόσεξε μόνο μην πάνω στα φανταστικά ταξίδια σου η πραγματικότητα στη φέρει. Στον έρωτα  προσπάθησε να την τραβήξεις στο όνειρο σου.  

Ιχθύες
:
Η μέρα έχει μια εξωστρέφεια και σου δίνει θαυμάσιες ευκαιρίες να αλλάξεις το σκηνικό σου.  Για να γίνουν όλα αυτά βέβαια πρέπει να σηκωθείς από τον καναπέ σου, να ρίξεις κάτι ωραίο πάνω σου και να πας εκεί έξω να γνωρίσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους που μπορεί να εκτιμήσουν πολύ την παρέα σου. 
Τουτέστιν ξεμπέρδευε με τα διεκπεραιωτικά και μπες πάλι στον ερωτικό παιχνίδι.

Πηγή: lifo.gr