Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (27 Φεβρουαρίου 2012)
Κριός:
Δεν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη από ματαιοδοξία αλλά γιατί προσπαθείς να δεις το εγώ σου. Σήμερα πασχίζεις να σε καταλάβεις γιατί κάτι τέτοιες μέρες βλέπεις με τόση καθαρότητα τα λάθη σου. Μήπως επειδή είναι Καθαρή η Δευτέρα; Έτσι, κάνεις μια γενναία απόπειρα να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και να είσαι  ευτυχέστερος με όσα έχεις.  
Αγαθές δηλαδή και καλές οι προθέσεις σου αλλά αργά το βράδυ θα χτυπήσει το τηλέφωνο και ο αλητάκος που κρύβεις μέσα σου θα θέλει πάλι να βγει για τσάρκες, και θα βγει. Και πάρ’την πάλι κάτω την καρδάρα με το γάλα…  

Ταύρος
:
Σε έχει κουράσει αυτό το μάθημα ισορροπίας. Δεν είναι και ωραίο το θέαμα να βλέπεις έναν Ταύρο πάνω σε πουέντ. Αρκετά, λες, με το μπαλέτο και τους τύπους και τα ανάλαφρα βηματάκια. Γυρίζεις εν μια νυκτί στην άγρια φύση σου.
Ό,τι  βόσκησες στον αγρό βόσκησες. Τώρα θέλεις όλα τα λαθραία και τα παράνομα και λίγο αίμα για να θυμηθείς τι είναι αυτό που πραγματικά σε εξιτάρει.  

Δίδυμος
:
Αφού δεν σου βγαίνει με τον μπρουτάλ τρόπο μήπως να θυμηθείς λίγο τα Γαλλικά σου και να το πας όλο το πράγμα πιο κομψά; Έξω από την πόρτα σου η υπομονή με την καρτερικότητα βαρέθηκαν που δεν ανοίγες - και έστησαν τη μπιρίμπα.
Ο βίος σου γίνεται αβάσταχτός όσο εσύ απομακρύνεσαι από τις αρετές και τις αλήθειες σου. Θυμήσου ποιος είσαι και τι θέλεις να κάνεις πραγματικά. Και κυρίως υιοθέτησε μια στρατηγική…  

Καρκίνος
:
Κρατάς απόσταση από όλα. Κρατάς πια και μικρό καλάθι χωρίς να σημαίνει ότι η φιλοδοξία δεν φουντώσει μέσα σου. Σήμερα η μέρα σού υπαγορεύει να κάνεις όλα εκείνα που σου δίνουν χαρά - και αν έχεις ξεχάσει τι σου δίνει πραγματικά χαρά είναι ευκαιρία να το ξαναθυμηθείς.
Μην πιέζεις άλλο πάντως τον εαυτό σου και κυρίως  πήγαινε μέχρι εκεί που αντέχει η μέση σου. Καταλαβερδίνκος;  

Λέων
:
Καλό το αρχηγιλίκι, αλλά κανένας δεν θέλει στρατηγό στο σπίτι του ειδικά αν δεν έχει πάρει και γαλόνια. Θέλεις να ανακτήσεις πάλι τον έλεγχο και το κάνεις σπασμωδικά και τα υπόλοιπα ζώδια στην έχουν και από καιρό στημένη και θα στη φέρουν σε χρόνο ανύποπτο.
Τουτέστιν πρόσεξε μην βρεθείς προ εκπλήξεων και ενώ το πας  για νίκη  μην είναι τελικά  πανωλεθρία.  

Παρθένος
:
Από μια καλή οπτική γωνία μέσα σου αναβλύζει η ελευθερία από την άλλη  σου βγαίνει και ένας τεράστιος συντηρητισμός. Μέσα σου παλεύουν οι ισορροπίες αλλά κανείς δεν βγαίνει σήμερα νικητής. Νιώθεις αποκαμωμένος, στέκεσαι μπροστά στο μονοπάτι και σκέφτεσαι τι είναι τελικά καλύτερα για σένα. Ζερβά ή δεξιά ή μήπως ευθεία; Μακάρι να ξέρες.
Έτσι για αλλαγή ωρέ Παρθένε γιατί δεν αφήνεις  κανέναν πιο έμπειρο να πάρει το τιμόνι; Μπορεί και να το απολαύσεις. Μετά από χρόνια στις στερήσεις ίσως τελικά να θες και εσύ τον δήμιο σου…  

Ζυγός
:
Του άντρα του πολλά βαρύ μην του μιλάτε το πρωί. Ενώ διψάς  για επικοινωνία, βάζεις εμπόδια και νόημα δεν βγαίνει. Και στο τέλος μένεις μόνος και βράζεις στο ζουμί σου γιατί οι άλλοι για ακόμα μια φορά χαθήκανε στη δική σου μετάφραση.
Αν θες σήμερα να πεις κάτι, πες το με σαφήνεια, και τα λόγια να ‘ναι λίγα και σταράτα. Είναι αστείο να κάνεις τον Φούντα. Α) Δεν έχεις μαχαίρι Β) Η Στέλλα έχει κάνει τόσο πεζοδρόμιο που αν σου αρχίσει τα καλιαρντά, χάθηκες. Γ) Οι απειλές σου πια δεν πιάνουν πλέον θυμίζεις τον Πέτρο με τον λύκο στα πρόβατα.  

Σκορπιός
:
Από εδώ η γυναίκα μου από εδώ το αίσθημα μου. Μα πού θα πάει αυτή η κατάσταση; Καλό το συναίσθημα αλλά τις περισσότερες φορές σε  ρίχνει έξω και αυτό γιατί δεν μπορείς να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση και  κυρίως δεν μπορείς να δεις τι θέλεις πραγματικά.
Σήμερα η μέρα είναι καλή για ξεκαθαρίσματα. Η Καθαρή Δευτέρα με τη Σελήνη σε γέμισμα μπορεί να φέρει και καθαρότητα στις σχέσεις σου. Έλα κάνε μια αρχή στη σωστή κατεύθυνση!  

Τοξότης
:
Για μια μέρα (έστω) άφησε έξω από την καθημερινότητα σου τα οικονομικά άγχη και κυρίως τις ενοχές για το τι θα μπορούσε να είχε γίνει αλλιώς. Τα πράγματα εξελίχθηκαν με τον τρόπο που εξελίχθηκαν και ό,τι πρέπει τώρα να κάνεις είναι να κοιτάς είναι τον μακρινό ορίζοντα. Το μέλλον θα έρθει από το μέλλον και όχι από το παρελθόν.
Η μέρα πάντως δεν έχει συμπαντικά σύννεφα. Προσφέρεται για παρατήρηση, για γαλήνη για να βρεις εκείνο το καθαρά κομμάτι του εαυτού σου  που κρύβει όλη την επιβιωτική δύναμη και να πας μπροστά (χωρίς να κάνεις βήματα πίσω).  

Αιγόκερως
:
Αυτές τις μέρες αισθάνθηκες  λίγο άνθρωπος και τώρα φοβάσαι να ριχτείς πάλι στην εργασιακή αρένα. Στην ουσία δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς απλά αρέσκεσαι να τα δραματοποιείς και να τα μεγαλοποιείς όλα στο κεφάλι σου. Δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα.
Επιχείρησε  έτσι για αλλαγή να γίνεις καπετάνιος του μυαλού σου και να  μην το αφήνεις να σε πηγαίνει όπου θέλει αυτό. Βάλε έλεγχο και τιμόνι στις σκέψεις σου. Ο έρωτας θέλει κάτι παραπάνω από εσένα. Γιατί δεν αφήνεσαι; Αφού μόνο αυτό θέλεις. Δεν κουράστηκες πια μ αυτές τις ηλεκτρισμένες αντιστάσεις;  

Υδροχόος
:
Οι εμμονικές σου σκέψεις δεν λένε να φύγουν. Απλά έχεις βρει ένα καλό τρόπο και οι άλλοι νομίζουν ότι κάπως ηρέμησες. Και έτσι τους ξεγελάς και κάποιες στιγμές ξεγελιέσαι και εσύ. Όμως το ξέρεις καλά, αν δεν βγει το έργο έτσι όπως το έχεις φανταστεί, δεν θα ηρεμήσεις.
Σήμερα πάντως έχεις μια εσάνς κοσμικής ψευτο-γαλήνης και μια διάθεση να ακούσεις και τους άλλους και τα προβλήματα τους - και μάλιστα να δώσεις και καλές συμβουλές. (Στην πραγματικότητα βέβαια δεν τους ακούς, έχεις βάλει τον αυτόματο πιλότο…)    

Ιχθύς
:
Η μέρα προσφέρεται για χαμηλές πτήσεις. Έτσι για να απολαύσεις τη θέα. Προσφέρεται όμως και για όλα εκείνα που αγαπάς και σου αρέσουν και σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια και πληρότητα.
Όμως ενώ τα σκυλιά είναι δεμένα και ο δρόμος ελεύθερος εσύ μπαίνεις στο απαγορευμένο μονοπάτι και γδέρνεσαι στα συρματοπλέγματα και επιστρέφεις σε όλα εκείνα που σε ρίχνουν  έξω.
Είναι να τρελαίνεται κανείς μ’ αυτή σου τη μανία για ξόδεμα και αυτοκαταστροφή. Νισάφι πια με τις κακές συνήθεις, σε έχουν αποτελειώσει!


Πηγή: lifo.gr