Με τη γνωστή επιτυχημένη συνταγή και μεγάλα ονόματα της rock και dance μουσικής σκηνής επιστρέφει στην Ελλάδα το Ejekt Festival για 8η συνεχή χρονιά, στις 26 και 27 Ιουνίου.
 
Tα δύο πρώτα ονόματα του φετινού line-up, που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής είναι οι Kasabian και οι Katzenjammer, ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα και οι άλλοι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στο φεστιβάλ.   

Οι Kasabian, το ροκ συγκρότημα της Μεγάλης Βρετανίας, έχει στο ενεργητικό του πλατινένιους δίσκους, singles που παίζονται ασταμάτητα στο ραδιόφωνο, ενώ οι εμφανίσεις τους έχουν κερδίσει επάξια τον τίτλο του «κορυφαίου live act».  

Οι Katzenjammer είναι Νορβηγίδες, οι οποίες τραγουδούν στα αγγλικά. Η μουσική του Γκόραν Μπρέκοβιτς και του Τζάνγκο Ράινχαρντ είναι το πρότυπό τους, την οποία συνδυάζουν με την ποπ και την ροκ. Με τις κιθάρες, τα ακορντεόν, τα ουκελέλε και όλα τα παράξενα μουσικά όργανα που χρησιμοποιούν, στήνουν ένα πάρτι επί σκηνής, τόσο αγαπητό στο κοινό ώστε να έχουν καταφέρει να περιοδεύουν σε ολόκληρη την Ευρώπη.   

Εισιτήρια διατίθενται από τα καταστήματα Public και ηλεκτρονικά από τη διεύθυνση του Ticket Arena.


πηγή: in.gr