current views are: 1

2 Μαρτίου 2013
Δημοσίευση09:42

Έχεις άστρα… 2 Μαρτίου

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (2 Μαρτίου)

Δημοσίευση 09:42’
αρθρο-newpost

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (2 Μαρτίου)

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (2 Μαρτίου)
Κριός

Η συναισθηματική σου πλευρά σήμερα εμφανίζεται σε όλο της μεγαλείο, αγαπητέ Κριέ, και δεν σε αφήνει να δεις καθαρά τις καταστάσεις. Προσπάθησε να είσαι αντικειμενικός, για να μην πνιγείς σε μια κουταλιά νερό. Αν έχεις πρόβλημα με άτομα της οικογένειάς σου, σύντομα θα μπορέσεις να τα ξεπεράσεις. 

Ταύρος

Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για εσένα, φίλε Ταύρε, και θα το διαπιστώσεις από το πρωί, όπου η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη. Γενικά θα έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις πολλές ευκαιρίες και να κινηθείς με τρόπο ήρεμο απέναντι σε όποιες δυσκολίες παρουσιάζονται. 

Δίδυμοι

Επειδή τον τελευταίο καιρό τα πράγματα δεν σου πάνε και τόσο καλά, φίλε Δίδυμε, είναι ευκαιρία σήμερα να κάνεις μια καινούργια αρχή. Ξεκίνα από το καθημερινό σου πρόγραμμα, για να αποκτήσεις μια αίσθηση αισιοδοξίας, με την οποία πρέπει να κινηθείς από εδώ και πέρα.

Καρκίνος

Το σημερινό Σάββατο πρέπει να είναι αφιερωμένο σε εσένα, φίλε Καρκίνε, και τα πράγματα που σε ευχαριστούν. Άφησε λίγο τις ανάγκες των άλλων και κοίταξε τι μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου. Οι ευκαιρίες γύρω σου είναι πολλές, αρκεί να τις εκμεταλλευτείς. Το αποψινό βράδυ θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τις θετικές όψεις που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Ερμή και τον Ήλιο από τους Ιχθείς. 

Λέων

Αν είσαι Λέων, η σημερινή μέρα είναι λίγο περίεργη για εσένα, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Κρόνο από τον Σκορπιό. Καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις σου από ζητήματα που κρύβουν παρεξηγήσεις ή διαφωνίες. Γενικά, μείνε ουδέτερος απέναντι σε διάφορες καταστάσεις και μην πάρεις θέση, γιατί μπορεί να βρεθείς υπόλογος χωρίς να ευθύνεσαι. 

Παρθένος

Το σημερινό Σάββατο σε κάνει να πάρεις το πάνω χέρι, αγαπητέ Παρθένε, και να τακτοποιήσεις ζητήματα που δεν σου πάνε καλά εδώ και καιρό. Μη χάσεις αυτή τη διάθεση και μην επηρεαστείς από κάποιους δικούς σου ανθρώπους, που μπορεί να σε στενοχωρήσουν. 

Ζυγός

Σήμερα η μέρα θέλει ηρεμία και ωριμότητα, φίλε Ζυγέ, για να μην μπλεχτείς σε καταστάσεις που θα σε δυσαρεστήσουν. Φρόντισε να συναντήσεις ανθρώπους που εμπιστεύεσαι, μίλησε για τα προβλήματά σου και απόφυγε κάθε κίνηση βιασύνης, που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στους στόχους σου.

Σκορπιός

Η απαισιοδοξία που σε έχει κυριεύσει, αγαπητέ Σκορπιέ, σε κάνει να διώχνεις από δίπλα σου ακόμα και τους ανθρώπους που σε νοιάζονται και που θέλουν να σε βοηθήσουν. Με αυτή τη στάση λοιπόν δεν θα καταφέρεις τίποτα, παρά μόνο να νιώσεις ακόμα πιο άσχημα. Άλλαξε τη στάση σου και μίλα στους δικούς σου ανθρώπους. Θα δεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν. 

Τοξότης

Επιτέλους το χαμόγελο ξαναβρίσκει τη θέση του στο πρόσωπό σου, αγαπητέ Τοξότη, και τώρα μπορείς να κάνεις σχέδια και να σκεφτείς το μέλλον με αισιοδοξία. Κάνε πράγματα για τον εαυτό σου και μην παραμελείς την υγεία σου, αλλά και την εμφάνιση σου. Μπορεί σήμερα να δεχτείς βοήθεια από κάποιο άτομο, που θα εξελιχθεί σε καλό φίλο.

Αιγόκερως

Το σημερινό Σάββατο, φίλε Αιγόκερε, σε κάνει να κρίνεις τις καταστάσεις με ωριμότητα και να πάρεις αποφάσεις για όσα συμβαίνουν. Μην επαναπαύεσαι και κινήσου δυναμικά, για να πετύχεις όσα θέλεις. Στη δουλειά σου, κλείσε τις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μετά κάνε σχέδια για το μέλλον. Γενικά, βάλε πιο γερές βάσεις και μην αφήνεις κάποιες καταστάσεις να υπονομεύουν τους στόχους σου.

Υδροχόος

Καλό είναι σήμερα να κάνεις μια μικρή ενδοσκόπηση, αγαπητέ Υδροχόε, για να ανακαλύψεις τα σημεία στα οποία κάνεις λάθος και δεν έρχονται τα πράγματα όπως ακριβώς θέλεις. Χρειάζεται να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, για να μπορέσεις να αλλάξεις όσα σε κρατάνε πίσω. Πάντως, μην ανησυχείς με κάποιες καθυστερήσεις, γιατί είναι προσωρινές και σύντομα θα ξεπεραστούν. 

Ιχθείς

Το σημερινό Σάββατο σε ωθεί να κάνεις διάφορες αλλαγές στη ζωή σου, φίλε Ιχθύ, τις οποίες θέλεις εδώ και καιρό. Γενικά, είσαι σε μια εγρήγορση και δεν αφήνεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες, ώστε να δρομολογήσεις καλύτερα και ευκολότερα τα σχέδια σου. Ένα οικογενειακό πρόβλημα που θα κάνει την εμφάνιση του, θέλει προσεχτικό χειρισμό από μέρους σου. 

Πηγή: myastro.gr