Στις αρχές Απριλίου ανοίγει τις «πύλες» του στο κοινό ο δικτυακός τόπος Pottermore με την υπογραφή της συγγραφέως Τζ.Κ.Ρόουλινγκ, που υπόσχεται στους θαυμαστές του Χάρι Πότερ μια μοναδική online εμπειρία.

Η νέα ιστοσελίδα ανοίγει ένα «παράθυρο» στον κόσμο του μικρού μάγου, περιέχει νέα κείμενα της Ρόουλινγκ, και λειτουργεί παράλληλα ως ηλεκτρονικό κατάστημα διαθέτοντας προς πώληση σχετικά προϊόντα, περιλαμβανομένων e-books με τις περιπέτειες του Χάρι Πότερ.

Στην παρούσα φάση ο δικτυακός τόπος Pottermore λειτουργεί σε δοκιμαστική μορφή, και θα είναι πλήρως προσβάσιμος στους χρήστες από τις αρχές Απριλίου, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα με ένα «ευχαριστώ» για την υπομονή των θαυμαστών, καθώς η πρεμιέρα είχε αρχικά προγραμματιστεί για τον περασμένο Οκτώβριο.

Η ομάδα του Pottermore εξηγεί πως δεδομένου ότι αναμένεται μεγάλος όγκος επισκεψιμότητας, δόθηκε αρχικά πρόσβαση σε ένα εκατομμύριο χρήστες στη μορφή beta ώστε να δουν τις προτιμήσεις τους και να γίνουν οι απαραίτητες τροποποιήσεις πριν την επίσημη πρεμιέρα.

Πηγή: in.gr