current views are: 1

11 Μαρτίου 2012
Δημοσίευση10:28

Έχεις άστρα… Ο πλανήτης Ερμής και ζώδια

Είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας και της λογικής. Μάθε πώς επηρεάζει κάθε ζώδιο! 

Δημοσίευση 10:28’
αρθρο-newpost

Είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας και της λογικής. Μάθε πώς επηρεάζει κάθε ζώδιο! 

Είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας και της λογικής. Μάθε πώς επηρεάζει κάθε ζώδιο!  Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας, της σκέψης, της λογικής, της πνευματικής εργασίας, του προγραμματισμού, ρυθμιστής της κίνησης και του λόγου. 

  • Κατά συνέπεια, επηρεάζει το νευρικό σύστημα, την ομιλία και την αναπνοή.
  • Δείχνει τον τρόπο που συλλέγει ο άνθρωπος πληροφορίες και τον τρόπο που τις χρησιμοποιεί. Ρυθμίζει τις μετακινήσεις μας και την ευρηματικότητα μας, την βιασύνη, την αφηρημάδα και την επιπολαιότητά μας.
  • Έχει σχέση με τις εκδόσεις, την εκπαίδευση, τη διδασκαλία, την επικοινωνία, το εμπόριο, τα ταξίδια, τις αγορές, τα μαθηματικά, την έρευνα, τη διαφήμιση, τον Τύπο, τις μεταφορές.
  • Στο σώμα μας επηρεάζει τους πνεύμονες, τα άκρα, το στόμα, τα έντερα, το νευρικό σύστημα, τα μάτια.

Που έχεις τον γενέθλιο Ερμή σου;

ΚΡΙΟΣ
Αν έχεις τον Ερμή σου στον Κριό, είσαι παρορμητική και λίγο απερίσκεπτη. Αντιδράς άμεσα στα λόγια των άλλων και είσαι λίγο υποκειμενική. Έχεις αντίληψη και μαθαίνεις γρήγορα. Θυμώνεις εύκολα και οργανώνεσαι δύσκολα. Έχεις ανάγκη την κίνηση και τη δημιουργία. Είσαι ετοιμόλογη, πρακτική, ομιλητική και υψώνεις ψηλά τους τόνους της φωνής σου, όταν χρειαστεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή στον Ταύρο, έχεις ανάγκη την συναισθηματική ασφάλεια, τα υλικά αγαθά, τη σταθερότητα. Σκέφτεσαι πολύ πριν πράξεις. Είσαι γλυκιά, κομψή, ελκυστική, επιδέξια, επίμονη, πρακτική και έχεις πάρα πολλούς φίλους. Διαθέτεις ωραία φωνή, καλλιτεχνικά ταλέντα αλλά και ευαίσθητο νευρικό σύστημα.

ΔΙΔΥΜΟI
Αν έχεις τον Ερμή στους Διδύμους, είσαι έξυπνη, επιχειρηματική, με ικανότητα στο λόγο, με αγάπη για τα γράμματα. Αναζητάς τις εμπειρίες, προχωράς γρήγορα, είσαι γεννημένη διπλωμάτης. Έχεις ανάγκη την επικοινωνία και την κίνηση. Οι άλλοι σε βλέπουν λίγο ψυχρή και απόμακρη. Προσαρμόζεσαι εύκολα, είσαι ετοιμόλογη, ορθολογίστρια, κοινωνική, πολυμήχανη. Συχνά όλα αυτά σου δημιουργούν ένα άγχος, μια υπερένταση. Σου ταιριάζει ο Τύπος, η διαφήμιση, το εμπόριο, οι Δημ. Σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν έχεις τον Ερμή στον Καρκίνο, έχεις μεγάλη φαντασία και πολλά συναισθήματα. Ζεις έντονα, θέλεις εμπειρίες και ενδιαφέρεσαι πολύ για την οικογένειά σου. Έχεις μεγάλη αντίληψη, πολλές ευαισθησίες και μια σχεδόν μόνιμη συναισθηματική ανησυχία. Είσαι λογική, εκφραστική, δημοφιλής και δεν ξεχνάς καθόλου εύκολα το παρελθόν. Αγαπάς τη μόρφωση και την Τέχνη.

ΛΕΩΝ
Με τον Ερμή στον Λέοντα, είσαι πολύ φιλόδοξη, ενθουσιώδης, λίγο καταπιεστική και θέλεις να περνάει πάντα το δικό σου. Πρέπει να μάθεις να ισορροπείς τη λογική με το συναίσθημά σου. Είσαι αισιόδοξη, δυναμική, αποφασιστική, παθιασμένη. Σ’ελκύει η ωραία ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν έχεις τον Ερμή στην Παρθένο, είσαι οργανωτική, ξέρεις να προσφέρεις, είσαι εύστροφη, πρακτική, αντιλαμβάνεσαι όλες τις πλευρές ενός θέματος ακόμα και τα καλά κρυμμένα μυστικά. Η λογική και η μεθοδικότητα σε πάνε ψηλά. Συνεργάζεσαι άψογα, βοηθάς τους ανθρώπους, είσαι πνευματική, χρήσιμη στην κοινωνία, υπεύθυνη, εγκρατής. Ασχολείσαι με την ιατρική και την αρχιτεκτονική.

ΖΥΓΟΣ
Με τον Ερμή στον Ζυγό, είσαι πολύ ευαίσθητη, συναισθηματική και απρόβλεπτα παρορμητική. Είσαι συζητήσιμη, διπλωμάτης, λίγο νευρική, οργανωτική στο χρήμα και στις Δημ. Σχέσεις. Θα μπορούσες να γίνεις καλή δικηγόρος γιατί η δικαιοσύνη διακατέχει όλους τους τομείς της ζωής σου. Είσαι λίγο ανήσυχη, μπερδεμένη πολλές φορές, άλλοτε με φόβους και άλλοτε θαρραλέα. Αγαπάς την κίνηση, τον κόσμο, τις δραστηριότητες και τις φιλίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τον Ερμή στον Σκορπιό, είσαι μυστήρια, περίεργη, κινητική, φιλόδοξη, πετυχημένη, σταθερή, αποφασιστική. Μαθαίνεις εύκολα τα μυστικά των άλλων αλλά επίσης ξέρεις και να κρύβεις αυτά που οι άλλοι δεν πρέπει να μάθουν. Είσαι ερευνήτρια, έξυπνη, καχύποπτη και λίγο πονηρή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τον Ερμή στον Τοξότη, έχεις πολλές ικανότητες, είσαι διπλωμάτης, επιχειρηματική αλλά λίγο επιπόλαια. Πρέπει να σκέφτεσαι περισσότερο πριν πράξεις για να μην κάνεις απερίσκεπτα πράγματα. Είσαι πρωτότυπη, καλοπροαίρετη, κοινωνική και λίγο αφηρημένη. Εκφράζεις ευθέως τις ιδέες σου ότι αντίκτυπο και αν έχουν. Έχεις επιχειρήματα, σου αρέσουν οι εμπειρίες και η γνώση και αναζητάς συνεχώς την παρέα των άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τον Ερμή στον Αιγόκερω, ξέρεις πολύ καλά να υπερασπίζεσαι τα συμφέροντά σου. Ξέρεις τι θέλεις και αργά ή γρήγορα θα φτάσεις ψηλά. Είσαι επίμονη, μεθοδική, φιλόδοξη, με αντίληψη και κάποια στιγμή στη ζωή σου θα αποκτήσεις μια πολύ καλή θέση, κοινωνική ή επαγγελματική. Θα κάνεις καριέρα. Μην χάνεις τον ενθουσιασμό σου με τις παροδικές δυσκολίες. Συνέχισε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή στον Υδροχόο, θα ασχοληθείς με την έρευνα και την επιστήμη. Διαθέτεις πολλές ικανότητες και εξυπνάδα. Είσαι πνευματική και το μυαλό σου σκέφτεται πράγματα που δύσκολα τα αντιλαμβάνονται οι άλλοι. Γι’ αυτό, πρέπει να προσέχεις τον τρόπο που εκφράζεσαι καθότι είσαι και λίγο επίμονη. Είσαι γεννημένη εφευρέτης και θα διαπρέψεις σαν σχεδιάστρια, πολιτικός και σε οποιοδήποτε άλλο χώρο μπορούν οι ιδέες σου να μπουν σε εφαρμογή.

ΙΧΘΕΙΣ
Με τον Ερμή στους Ιχθύς, είσαι πολύ συναισθηματική, λίγο ασαφής και ελάχιστα οργανωτική. Επηρεάζεσαι πολύ από τα ερεθίσματα που παίρνεις από τον έξω κόσμο καθώς και από συμπεριφορές του περιβάλλοντος. Είσαι ευμετάβλητη και επιρρεπής σε λάθη. Όμως μπορεί να κατανοήσεις πράγματα που δύσκολα αντιλαμβάνονται οι άλλοι. Μπορείς να ασχοληθείς με τα μαθηματικά, τη φιλοσοφία, τη φυσική. 

Πηγή: Missbloom.gr


σχετικα αρθρα