current views are: 1

14 Μαρτίου 2013
Δημοσίευση07:57

Έχεις άστρα… 14 Μαρτίου

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (14 Μαρτίου)

Δημοσίευση 07:57’
αρθρο-newpost

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (14 Μαρτίου)

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (14 Μαρτίου)
Κριός

Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι καλή κι αυτό θα σε κάνει να βλέπεις μερικά πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία, αγαπητέ Κριέ. Φρόντισε να ανταπεξέλθεις στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις και οι οποίες είναι πάρα πολλές. Παραμονεύουν αντιπαραθέσεις, γι’ αυτό καλύτερα να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα σε ορισμένες συζητήσεις.

Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, εκμεταλλεύσου όλες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Κι αν ακόμη δεν είσαι σίγουρος για τα αποτελέσματα που θα σου φέρουν, εξέτασε όλα τα δεδομένα σου και ζήτα τη συμβουλή ατόμων που εμπιστεύεσαι. Θα δεις ότι όλα θα πάρουν το δρόμο τους, πριν καν το καταλάβεις.

Δίδυμοι

Κάποια γεγονότα και ειδήσεις, θα σε αναγκάσουν σήμερα να αλλάξεις το πρόγραμμά σου και τις ιδέες που είχες, αγαπητέ Δίδυμε. Επίσης, ίσως χρειαστεί να αλλάξεις πορεία, για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις. Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, αλλιώς θα μπλεχτείς και θα έχεις προβλήματα, χωρίς να υπάρχει λόγος. Κάποια σχέδια που έχεις σε εκκρεμότητα, θα πάρουν τον καλύτερο δρόμο και θα έχεις την επιτυχία που περίμενες, καθώς θα ηρεμήσεις και θα δεις τα πράγματα από άλλη σκοπιά.

Καρκίνος

Ανοίγει ο δρόμος για να κάνεις πάρα πολλά πράγματα, που μέχρι τώρα βρίσκονταν σε στασιμότητα, αγαπητέ Καρκίνε. Σήμερα θα έχεις πολλές ευκαιρίες, για να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες. Η επικοινωνία σου θα είναι στο μέγιστό της βαθμό, καθώς θα μπορείς να λες τα πράγματα με το όνομά τους και θα ξέρεις τι ζητάς. Φρόντισε να περάσεις το βράδυ σου χαλαρά, κάνοντας τα σχέδιά σου για το μέλλον και αφιερώνοντας χρόνο στους δικούς σου ανθρώπους.

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα θελήσεις να κάνεις σημαντικές αλλαγές σε τομείς και θέματα, που μέχρι τώρα σε κούραζαν ψυχικά. Θα σου παρουσιαστούν μια σειρά από ευκαιρίες, που θα είναι άκρως συμφέρουσες για τους μελλοντικούς σου στόχους. Ταυτόχρονα, θα σε απασχολήσουν έντονα κάποια οικογενειακά ζητήματα και η διευθέτησή τους.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, φρόντισε να τελειώνεις με τις υποχρεώσεις που έχεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Προσπάθησε να δεις τα θέματα που σε απασχολούν πιο πρακτικά και μην κολλάς σε λεπτομέρειες, που σε αποσυντονίζουν. Ένα άτομο από το οικογενειακό σου περιβάλλον θα ζητήσει τη βοήθειά σου και οφείλεις να του την προσφέρεις, όσο κι πιεσμένος και αν νιώθεις χρονικά.

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα δεις πολλά πράγματα να αλλάζουν προς το καλύτερο. Ετοιμάσου για μια σειρά από θετικές αλλαγές, καθώς θα δεχτείς προτάσεις που θα είναι πολύ συμφέρουσες. Σκέψου τις καλά, συζήτησέ τες με άτομα που εμπιστεύεσαι και μετά πάρε τις ανάλογες αποφάσεις.

Σκορπιός

Σήμερα η τύχη είναι με το μέρος σου, αγαπητέ Σκορπιέ, και οι πλανήτες θα βάλουν το χεράκι τους για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Μη φοβηθείς να ριψοκινδυνέψεις κάποιες φορές και φρόντισε να παραμείνει αναλλοίωτη η αυτοπεποίθησή σου. Μην κάνεις πίσω, ό,τι κι αν ακούσεις από τρίτους, και βάλε πλώρη για να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις στο μυαλό σου. Θα δεις ότι έρχονται πολλές ευκαιρίες στο δρόμο σου.

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα προσπαθήσεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε καταπιέζουν και σε κουράζουν ψυχικά. Ταυτόχρονα, ίσως σου προκαλέσουν και κάποιον εκνευρισμό οι υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα. Απόφυγε την ένταση, γιατί θα κάνεις κινήσεις που δεν θα είναι καθόλου συμφέρουσες για σένα. Μείνε απόλυτα συγκεντρωμένος στους στόχους σου και μην παρεκκλίνεις για κανέναν λόγο.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορεί να ανταμειφθείς γενναιόδωρα, αν βέβαια βρεις τον χρόνο να εκφράσεις την φαντασία και τα όνειρά σου, αγαπητέ Αιγόκερε. Δυστυχώς, συνήθως καταναλώνεσαι στις υποχρεώσεις και τα τρεχάματα που έχεις. Αναζήτησε μια καλλιτεχνική διέξοδο, μέσω της οποίας θα μπορέσεις να διοχετεύσεις τη δημιουργικότητα και την ψυχολογική σου διάθεση. Η τέχνη, τα όνειρα και οι πνευματικές αναζητήσεις, ευνοούνται ιδιαίτερα.

Υδροχόος

Τη σημερινή ημέρα θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει, αγαπητέ Υδροχόε. Φρόντισε μόνο να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε να προγραμματιστείς και να ζητήσεις τη γνώμη ατόμων που εμπιστεύεσαι. Οι προθέσεις σου είναι τόσο καλές, που είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσουν.

Ιχθείς

Σήμερα θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και ενεργητικότητα, αγαπητέ Ιχθύ. Θα μπορείς να ξεπεράσεις οποιαδήποτε δυσκολία ενδέχεται να παρουσιαστεί. Φρόντισε να κάνεις σωστό προγραμματισμό γι’ αυτά που θέλεις να τακτοποιήσεις και προσπάθησε να διώξεις το άγχος που έχεις, για υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα.

Πηγή: myastro.gr 


σχετικα αρθρα