Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (14 Μαρτίου 2012)


Kριός:

 
Καλή η μέρα σήμερα για να προωθήσεις τη πραμάτεια σου. Πολύ καλή μέρα, γιατί το χέρι σου είναι σταθερό και δεν τρέμει. Πως το κατάφερες τώρα αυτό είναι απορίας άξιο αφού έχεις καιρό να κάνεις διαλογισμό και να συνδεθείς με την εσωτερική σου φωνή. Ας είναι! Πάρε αυτή την καλή μέρα σαν ευκαιρία, να πας τα πράγματα σε άλλη πίστα. Το ίδιο ισχύει και για τον έρωτα αλλά εκεί πρέπει να βρεις το θάρρος να πεις τις αλήθειες σου, αλλά και κύρος ώστε να παραδεχτείς τα σφάλματα σου (τα μεγάλα).    

Ταύρος:
 
Αφροδίτη και Δίας σήμερα δυναμιτίζουν τον αισθησιασμό σου και μπορεί πρόσφατα να νικήθηκες στη γη της Γεδρωσίας αλλά τώρα θα πάρεις πανηγυρικά το αίμα σου πίσω. Βέβαια ο ανάδρομος Ερμής δεν λέει να σ’αφήσει σε ηρεμία. Ξεχνάς το αλάρμ της ζωής σου ανοιχτό και μένεις από μπαταρία. Αλλά μικρό.. λεπτομέρειες. Μικρό…ταλαιπωρίες, το μεγάλο έργο είναι αισιόδοξο όπως και το φινάλε. Σε κάθε περίπτωση, τούτη εδώ είναι μια περίοδος αλλαγών και όσο καταφέρνεις να διατηρείς το χιούμορ σου, τόσο πιο ανώδυνες και διασκεδαστικές θα είναι αυτές οι αλλαγές.    

Δίδυμος:
 
Στα επαγγελματικά κάτι κουτσοκάνεις. Ανάδρομος, ξε.. ανάδρομος, το πράγμα τσουλάει ακόμα και με βοηθητικά ροδάκια. Το συναίσθημα είναι αυτό που θέλει μεγάλη προσοχή γιατί είναι σαν την λερναία ύδρα, κόβεις ένα κεφάλι κι εμφανίζεται ένα άλλο. Θέλεις να κάνεις μια καινούργια αρχή (ολοκαίνουργια) αλλά δεν ξέρεις πού βρίσκεται η αφετηρία αφού στη Μονόπολη της ζωής σου όλα είναι μπερδεμένα. Πώς να βρεις την άκρη; Μόλις ανοίξεις τα μάτια σου και φύγεις από το τριπάκι του
πανικού (και της υστερίας), εν ανάγκη ζήτα να σε χαστουκίσουν.    

Καρκίνος:
 
Τα επαγγελματικά σου παίρνουν τα πάνω τους γιατί πήρες εσύ τα πάνω σου και έχεις αποφασιστικότητα στο βήμα, αλλά και στη γροθιά που χτυπάς πάνω στο τραπέζι. Μπράβο! Αντιγράφεις το Φούντα πολύ πειστικά και γίνεσαι πολύ αλάνι και μάγκας πρώτης ποιότητας όταν το θες. Στην προσωπική σου ζωή έχει αρχίσει ένα ατέρμονο μπλα μπλα που σε κάνει να γρυλίζεις σαν αδέσποτο που έχει φάει πολλές κλοτσιές. Κι ενώ στο κούτελο γράφεις μην ενοχλείτε, η όλη χορογραφία του σώματος σου δηλώνει ότι θέλεις τελικά το Δήμιο σου.  
 
Λέων:  
Σήμερα μπορείς να προωθήσεις και να αλλάξεις αρκετά πράγματα από αυτά που έχουν σκαλώσει. Αρκεί να ξεσκαλώσεις λίγο το μυαλό σου από τις ιδεοληψίες σου (και τις εμμονές σου). Οι συναισθηματικές ανάγκες έχουν πάρει μορφή. Είναι κάτι τροφαντές κυρίες που σου χτυπούν την πόρτα και σου ζητούν να συμβάλεις στον έρανο αγάπης που διοργανώνουν. Κάνε ό,τι καταλαβαίνεις αρκεί να μην πιαστείς κότσος, μόνο και μόνο επειδή θέλεις να κάνεις λίγο παραπάνω σεξ. Το πιο σημαντικό την ώρα τούτη...είναι να ξεκολλήσεις από τον προσωπικό σου βάλτο. Εν ανάγκη ζήτα από κάποιο άλλο ζώδιο, λιγότερο βαλτωμένο, να σε τραβήξει.
  
 
Παρθένος:
 
Θες να αλλάξεις σπίτι, χρώμα στους τοίχους, στα έπιπλα και στα μαλλιά σου. Θέλεις να τους αλλάξεις και τα φώτα και τον αδόξαστο μαζί. Αυτό όμως που πρέπει να αλλάξεις σήμερα είναι τη διάθεση σου γιατί με μάτι που γυαλίζει κι ανάδρομο τον Ερμή δεν βλέπουμε να αλλάζουν και πολλά πράγματα. Τουναντίον θα αλλάξουν προς το χειρότερο. Τουτέστιν όταν όλα ζορίζουν ή τέλος πάντων όταν το λουρί σφίγγει το, καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αρχίσεις να τραγουδάς. Και μέσα στο τραγούδι σου, σαν τις Σειρήνες θα τους καλείς και ποίος ξέρει...μπορεί να έχεις και τα τυχερά σου.  
 
Ζυγός:  
Άλλος για τη βάρκα μας; Σήμερα έχεις μεγάλη όρεξη για βαρκάδες και ρομαντισμό για ακριβά κρασιά και γκράντε απολαύσεις. Η μέρα ωστόσο θέλει προσοχή γιατί με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να μπουν νερά στη βάρκα και τα πράγματα να μην είναι τόσο ειδυλλιακά.. Από την άλλη, η τύχη είναι με το μέρος σου και την ύστατη στιγμή σου φοράει προστατευτικό σωσίβιο. Τα κύματα παραμένουν μεγάλα αλλά τουλάχιστον αισθάνεσαι ότι θα τα καταφέρεις. Δηλαδή για ακόμα μια φορά: Ελπίδα μας ελπίδα μας. Πήδα μας πήδα μας.. 
   
Σκορπιός:  
Ο ερωτισμός σου πάλι στη διαπασών, αν δεν φορέσουν όμως ωτοασπίδες πάει τους ξεκούφανες. Αφού με τίποτα δεν μπορείς να βρεις το ρυθμό και τη δοσολογία που πρέπει να έχεις. Ή που δεν ακούγεσαι ή που μας ξεκουφαίνεις. Ο ερωτισμός σου έχει καρα.. βγει κι αν δεν τον εκτονώσεις σε βλέπουμε να ανεβαίνεις πάνω στα συρματοπλέγματα της ΔΕΗ. Ψυχραιμία! Τον άντρα θέλω τώρα τον εθέλω, ποτέ δεν σε βοήθησε. Μάθε να περιμένεις για τα καλά πράγματα και μην .. προτρέχεις. Η σύνοδος Άρη- Δία σήμερα σου δίνει προβάδισμα. Πάρε λοιπόν το τιμόνι στα χέρια σου.    

Τοξότης:
 
Ό,τι βάλεις στο μυαλό σου σήμερα θα πάει μπροστά. H κοινωνικότητα φοριέται στο δεξί σαν κόσμημα, αλλά γιατί όταν πέφτουν τα φώτα νιώθεις σαν ένας ολάνθιστος μαϊντανός; Η μέρα σου δίνει ένα high παραπάνω, αλλά έτσι όπως έχεις πάρει μεγάλη φόρα πρόσεξε μην σε πάρει η κατηφόρα. Όπου γάμος και χαρά ο Τοξότης πρώτος. Πρόσεξε τη δοσολογία σου στις υπερβολές και το φερμουάρ σου, που έχει μια τάση να ανοίγει σχεδόν μόνο του. Μόνο μ'ένα βήμα. Καλύτερα να εστιάσεις στα της καριέρας σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να την πέσεις στο αφεντικό.    

Αιγόκερως:
 
Ο Θερβάντες όταν έγραφε τον Δον Κιχώτη εσένα είχε στο μυαλό του. Εσένα που δεν λες να σταματήσεις να κυνηγάς ανεμόμυλους. Τι νεύρωση κι αυτή αδερφάκι μου; Αυτό που πρέπει να κάνεις σήμερα για να αποσυμπιέσεις λίγο την κατάσταση, είναι να βγάλεις από την πρίζα τη καλπάζουσα φαντασία και να βάλεις το ψύχραιμο πόδι σου, πάνω στα χαλασμένα σου φρένα. Είτε το παραδέχεσαι, είτε όχι, κυνηγάς το «αδύνατο». Είναι κρίμα να αγωνίζεσαι για τα λάθος πράγματα και σε λάθος κατεύθυνση.    

Υδροχόος:
 
Γιατί ενώ όλα είναι χαμογελαστά εσύ εξακολουθείς να είσαι κατσούφης;
Έχεις μπει βαθιά μέσα στο μηχανισμό της σύγχυσης και δεν μπορείς να δεις τις διορθωτικές κινήσεις που γίνονται στην καθημερινότητα σου. Μπορεί ο ανάδρομος να σε δοκιμάζει. Το σύμπαν όμως σε σπλαχνίζεται και σου δίνει χείρα βοηθείας. Δεν σου πάει ο ρόλος του θύματος και δεν πείθεις. Γύρνα εδώ και τώρα στον παλιό κακό σου εαυτό (που όλοι αγαπήσαμε). Το τρελό φορτηγό συνεχίζει να τρέχει, αλλά μπορείς κάλλιστα να πιαστείς από τις χειρολαβές και να δεις το όλο πράγμα σαν μια «περιπέτεια».    

Ιχθύες:
 
Αναθεώρησε εδώ και τώρα σχέσεις υποσχέσεις αλλά και τη θέση που έχεις εσύ στον κόσμο και στα πράγματα. Αυτό που έπρεπε να κάνεις στα δεκαοκτώ σου χρόνια, τελειώνοντας δηλαδή το σχολείο, το κάνεις σήμερα. Δεν έχει καμιά σημασία που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια. Η μέρα προσφέρεται για να προωθήσεις τα σχέδια σου. Σημασία έχει ότι τώρα νιώθεις την επιθυμία να κάνεις και τον επαγγελματικό προσανατολισμό σου αλλά κι ένα ξεκαθάρισμα σε φίλους και γνωστούς, γιατί πολύ πλέμπα μάζεψες.


Πηγή: lifo.gr