Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (17 - 18 Μαρτίου 2012) 

Κριός:
Η μέρα ξεκινάει  σε ρυθμούς κάπως βαρετούς και παρόλο που σέρνεσαι και όρεξη  γίνεται ένα πολύ καλό γύρισμα και το βράδυ μπορεί να είναι γεμάτο από γοητευτικές εκπλήξεις. Μην στραβομουτσουνιάζεις. Βρες κάτι που σε πηγαίνει και βγες στη λιγωμένη νύχτα των σωμάτων. Μπορεί να είσαι σε μια φάση ασάφειας αλλά αυτή η ασάφεια  μπορεί να  αποδειχθεί   και γοητευτική. Και όταν τα ήξερες όλα και είχες τις απαντήσεις τι καταλάβαινες. Ο ανάδρομος Ερμής συνεχίζει να κάνει τα δικά του. Καλό θα ήταν να έχεις μερικές εύκαιρες δικαιολογίες. Η Κυριακή πάντως  έρχεται να σου αφήσει μια γλυκιά αίσθηση και ίσως με λίγη καλή τύχη συνδεθείς πάλι με τα πραγματικά σου θέλω και τις αληθινές σου επιθυμίες  και «τραβήξεις» ανθρώπους που βρίσκονται στην ίδια διάθεση.  

Ταύρος:
Ο Επίκουρος  συνιστά απλές και  συνετές  απολαύσεις. Αυτό το διάστημα αυτό χρειάζεσαι . Διάβασε ή ξαναδιάβασε την βραδύτητα του Κούντερα. Μετά από ριψοκίνδυνα ακροβατικά (χωρίς δίκτυ ασφαλείας) αλλά και τα απανωτά χτυπήματα του Ταυρομάχου κατάλαβες ότι η ψυχή σου χρειάζεται   πλέον  «ησυχία, τάξη και ασφάλεια Τόσα έχεις στο κεφάλι σου μην το φορτώνεις με περιττά. Σήμερα  τα πράγματα πηγαίνουν. σε θέλουν, οι δρόμοι είναι ανοικτοί και τα σκυλιά δεμένα, και μπορεί ο ανάδρομος Ερμής ακόμα να σου παίζει παιχνίδια και να έρχονται συχνά τα πράγματα πολύ διαφορετικά από ότι τα περίμενες όμως πλέον έχει μια άλλη στωικότητα και υπομονή  και το θέατρο του παραλόγου  βρίσκεις τελικά ότι  έχει γούστο. Τι καλά βρήκες πάλι το χιούμορ σου. Την Κυριακή  προσπάθησε να μην χάσεις την ψυχραιμία σου αν το απρόοπτο σπάσει την πόρτα εισβάλει στο χώρο σου και εσύ φοράς τα λιγότερα.  

Δίδυμος:
 Το ένστικτο σου σήμερα σε οδηγεί στο σωστό δρόμο. Βέβαια με τον ανάδρομο Ερμή  το κ στραβό κλίμα παραστράβωσε αλλά ο καλός καπετάνιος στην  φουρτούνα φαίνεται. Μην μασάς όλα προσωρινά είναι.  Ο έρωτας σου ψιθυρίζει κάτι ερωτικό σου αυτί. Γι αυτό βγάλε τις ωτοασπίδες.  Βρες τον τρόπο να  συνδέθηκες με  το καλό σου κομμάτι του εαυτού   και ξαναβρές  το κέφι και  το κουράγιο σου. Την Κυριακή νιώθεις ότι έστριψες από εδώ έστριψες από εκεί και έπεσες τελικά σε αδιέξοδο. Μην πελαγοδρομείς  πιάσε  τα πράγματα από την αρχή  και   θυμήσου εκείνα τα ταχυδακτυλουργικά σου κόλπα σου. Ω μα ναι, αν δεν μπορείς να τους πείσεις μπέρδεψε τους.  

Καρκίνος:
Νιώθεις ότι η μέσα πλάκα τρίζει, ότι το όχημα εαυτός βάζει νερά. Σε κυριεύει μια μεγάλη  ανασφάλεια και αυτό γιατί ο ανάδρομος Ερμής δεν σε έχει αφήσει λεπτό από τα μάτια του. Και αντί θα βοηθήσεις τον εαυτό σου με μια χαμηλή πτήση τα δίνεις όλα και θα ξεμείνεις από καύσιμα. Έχεις βγάλει το φοβικό φτυάρι και  ξεθάβεις διάφορα.. .παρελθοντικά  «ναυάγια» Τη Κυριακή το παρελθόν σε πισωγυρίζει άσχημα. Θες να τα αλλάξεις όλα μα κάνεις μια από τα ολόιδια. Η αλλαγή θα έρθει από «μέσα» από σένα. Για αυτό  πρέπει  να γίνεις η αλλαγή που θέλεις να δεις. Δεν βαρέθηκες να περιμένεις το θαύμα να γίνει. Ο Λάζαρος το είδες δεν σαλεύει, και εσύ δεν είσαι ο Ιησούς Χριστός.  

Λέων:
Θέλεις να τα αφήσεις όλα πίσω να συνδεθείς πάλι με τις πραγματικές σου ανάγκες. Από την άλλη καλοκαρδίζεσαι σαν στρατιωτάκι και κάνεις αυτό που «πρέπει» και όχι αυτό που θέλεις. Βεβαία τα θέλω σου τα   έχεις ανεβάσει  ψηλά στην μαρκίζα και αναβοσβήνουν και  έχεις αρχίσει και πάλι να συνδέεσαι με το λιοντάρι που κρύβεις μέσα σου και σε λίγο θα αρχίσεις μάλιστα να βρυχάσαι και να   λες μέχρι εδώ ήταν αρκετή υπομονή έκανα τώρα θα ρίξω μόνος μου τα ζάρια και ότι βγει. Ναι είσαι έτοιμος να χορέψεις τη ζαμπάκια σου. Την Κυριακή η ένταση σε περιτριγυρίζει. Ερωτικά τα πράγματα  έχουν πάλι μπερδευτεί και αν δεν βρεις γρήγορα την Αριάδνη ένας θεός ξέρει πως θα βγεις από τον λαβύρινθο.  

Παρθένος:
Ο ανάδρομος Ερμής σου ανακατεύει τα νερά και στα θολώνει  και εκεί που θεωρητικά τουλάχιστον αναζητάς καθαρές και φρόνιμες κουβέντες με ένα πιστόλι στο κρόταφο πρέπει να  απαντήσεις σουρεαλιστικές ερωτήσεις όπως πχ αν η κότα κάνει το αβγό ή το αβγό την κότα.  Κράτα  όμως τα μάτια σου ανοιχτά γιατί από το μεσημέρι και μετά θα βρέχει καλές απαντήσεις.  Την Κυριακή τα οικογενειακά πρόσωπα σε κάνουν να νιώθεις ότι έχεις μπει σε μια σάρκινη  μέγγενη.  Κάποιες αλήθειες μόνο εύπεπτες δεν είναι  βέβαια. Πιες καμιά σόδα. Καλύτερα ένα όχι από ένα ίσως. Όλα μπορούν να πάρουν ένα πιο βολικό σχήμα ακόμα και ο έρωτας αρκεί να αλλάξεις  τα  ξινισμένα σου  μούτρα(και τη διάθεση)  

Ζυγός:
Η μέρα ξεκινάει με ανάθεμα και τελειώνει στο ξαναμμένο κρεβάτι του πόθου  με πολλά αχ και βαχ. Ναι οι νύχτες σου θα ναι  καλύτερες από τις μέρες τους. Πρόσεξε μόνο τα λόγια σου γιατί ακόμα και την στιγμή της έκστασης μπορεί να μπερδευτείς και να πεις λάθος όνομα. Ο  ανάδρομος Ερμής  «γλωσεύει τη μπέρδα σου» και κάνει τα λεγόμενα σου να μην έχουν ισχύ. Πράγματι  μερικές φορές ενώ τα λες έξω από τα δόντια όχι μόνο δεν σε καταλαβαίνουν τα αλλά ζώδια αλλού ούτε εσύ τον εαυτό σου (είναι σαν να μας πέτρες)
Την Κυριακή  το κλίμα είναι θετικό. Θα κερδίσεις και  έδαφος και τις εντυπώσεις. Απέφυγε μόνο την υπερβολή.  

Σκορπιός:
Τέλεια μέρα για cocooning  σοκολάτα και αγκαλιές. Ασχολήσου σήμερα με το σπίτι και με όσους αγαπάς. Θέλεις  όσο τίποτα  να χαλαρώσεις και να κοπανάς αέρα  μέχρι τελικής καταπόνησης. Η  ψυχολογία σου όμως είναι πεσμένη και σε κουράζουν ακόμα και οι σκέψεις σου. Γιατί ενώ θέλεις αυτό μέσα σου διψάς και για περιπέτεια και οι δυο κόσμοι συγκρούονται και όλο αυτό βγάζει μια μεγάλη αντίφαση που μόνο γοητευτική δεν τη λες.   Την Κυριακή βγες έξω και διασκέδασε. Αλλά απέφυγε να κάνεις ζημιές. Μην ανοίγεις άλλα μέτωπα. Θυμήσου εδώ κ και τώρα τι αγαπάς;    

Τοξότης
Ο ανάδρομος Ερμής στα έχει κάνει λίγο μαντάρα. Δεν έφερε μόνο παρεξηγήσεις και αναβολές, σε έκανε να αναρωτιέσαι αν τελικά είναι στραβός ο γιαλός ή αν εσύ στραβός αρμενίζεις. Μπορείς να συμβαίνουν και τα δυο. Σήμερα όμως η μέρα είναι ευνοϊκή και είναι ευκαιρία να  συνδεθείς με το κομμάτι της εμπιστοσύνης ,και να δεις  το ποτήρι μισογεμάτο. Πρέπει να ανασυνταχτείς, ν αλλάξεις τη στρατηγική σου και να ριχτείς πάλι στη μάχη. Είπαμε εννέα φορές θα πέσεις και δέκα θα σηκωθείς. Την Κυριακή ανεβαίνει κατακόρυφα η διάθεση σου. Μια που ήσουν στα τάρταρα μια που θα είσαι στον ουρανό. Βγες έξω δες φίλους και φλέρταρε. Γιατί όχι;  Η φτώχια θέλει καλοπέραση.  

Αιγόκερως:
Μην τα βλέπεις όλα συννεφιασμένα. Έχουμε που έχουμε τον ανάδρομο Ερμή να φέρνει τα πάνω κάτω έχουμε και τον Αιγόκερω με τη γκρίνια του να μας κάνει τα νεύρα τσατάλια. Και εντάξει να γκρινιάζεις τις δύσκολες μέρες αλλά τις φωτεινές είναι κρίμα να σου φταίνε όλα και με την παλιοδιάθεση σου να βάζεις το ένα αυτογκόλ μετά το άλλο. Η σημερινή μέρα θα ναι καλή αν τις επιτρέψεις να ναι καλή.  Μια απόφαση είναι να επιλέγεις εσύ τις σκέψεις σου και να μην σε επιλέγουν εκείνες. Άλλαξε τις ερωτήσεις αν θέλεις και άλλες απαντήσεις. Την Κυριακή σε βλέπουμε να αναζητάς τα αλλιώτικα τα Πασαλιμανιώτικα. Βαρέθηκες την μονοτονία σου και θες να σπάσεις τη ρουτίνα. Σπάστα όλα αλλά κράτα μακριά όμως τις πορσελάνες και τα κρυστάλλινα ποτήρια. Έχεις δώσει μια περιουσία είναι κρίμα να δεις τις θυσίες σου να γίνονται λαμπόγυαλα.  

Υδροχόος
Ο ανάδρομος Ερμής έχει φέρει πολλά .. βραχυκυκλώματα αλλά έχει φέρει και  πρόσωπα από το παρελθόν και γλυκές αναμνήσεις και έναν. αγριορομαντισμός στην επιφάνεια
Σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιο σου έχεις ακόμα έναν άσσο στο τσεπάκι σου.  Διαθέτεις μπόλικη γοητεία και μπορεί  να την κάνεις ότι θέλεις. Ακόμα και να την σπαταλήσεις σε φλερτ που δεν οδηγούν πουθενά. Τη Κυριακή η σύνοδος Ερμή - Ουρανού στον Κριό ανεβάζει μέσα σου τα ντεσιμπέλ. Φαίνεσαι χαλαρός αλλά όντος σου έχει στηθεί μεγάλο πάρτυ. Οι  ιδέες τρέχουν, η παρόρμηση τρέχει το ποτάμι τρέχει. Μην εμποδίσεις αυτή την ακατάσχετη ελευθερία σου. Πρέπει να κόψεις το νήμα και να προχωρήσεις ότι και αν αυτό σημαίνει  ότι και αν συνεπάγεται. Ο κυνισμός σε συνδυασμό με το έξυπνο χιούμορ σου θα σε βοηθήσουν.  

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Υδροχόο σου τραγουδά Relax take it easy. Προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους και να κάνεις πράγματα χαλαρωτικά που σε ηρεμούν. Όχι δεν εννοούμε έναν φόνο. Κράτα τη διαστροφή και την απόκλιση σου καλά κλειδωμένη στο ντουλαπάκι με τα απαγορεύεται γιατί αν κοιταχτείτε στα μάτια  μπορεί να βγουν παράξενα γούστα.  Από την  άλλη  μην κάθεσαι στον καναπέ φορώντας σωσίβιο  και μην βλέπεις τον  κίνδυνο εκεί που δεν υπάρχει. Τη Κυριακή δώσε χρόνο σ αυτούς που αγαπάς αλλά μην το κάνεις σαν να κάνεις καταναγκαστικά έργα. Έτσι για αλλαγή αυτή τη φορά δώσε χωρίς να  περιμένεις να πάρεις. Πηγή: Lifo