Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (19 Μαρτίου 2012)
Κριός
Η μέρα ευνοεί την επικοινωνία, τόσο σε επίπεδο επαγγελματικό όσο και σε οικογενειακό. Είναι ευκαιρία λοιπόν να εκμεταλλευτείτε τον ούριο άνεμο, ξεκινώντας ή τερματίζοντας συζητήσεις που αφήσατε μετέωρες είτε από φόβο είτε από βαρεμάρα. Το προνόμιο της επικοινωνίας μπορείτε φυσικά να το αξιοποιήσετε και στα ερωτικά σας-σε κάθε περίπτωση όμως- με την απαιτούμενη επιφύλαξη απέναντι στην επερχόμενη νέα σελήνη.
Να αναμένετε τουλάχιστον μια δυσάρεστη έκπληξη σήμερα, χωρίς να αισθανθείτε υπεύθυνοι για αυτήν. Κατά πάσα πιθανότητα είστε απλώς ο τελικός αποδέκτης της κακοτυχίας. Μην στεναχωριέστε, αύριο θα πλήξει κάποιον άλλο.  

Ταύρος

Εστιάστε στον προγραμματισμό σας γιατί η μέρα είναι αρκετά ζόρικη και πάνω από το κεφάλι σας στέκονται αρκετά αρπακτικά, έτοιμα να σας την κάνουν ακόμη δυσκολότερη. Όσοι μάλιστα γεννηθήκατε πρώτη βδομάδα του Μάη διπλασιάστε τα μέτρα προστασίας σας γιατί ο κίνδυνος από εξωτερικές παρεμβάσεις διαφαίνεται έτι εντονότερος.
Για τον λόγο που προαναφέρθηκε, καλό θα ήταν να αποφύγετε τους ηρωισμούς και τα βεντετιλίκια (ξέρω πως δεν κρατιέστε, αλλά κάντε το για σήμερα έστω). Θα είναι ευεργετικό για το συμφέρον σας να δείξετε πιο υπομονετικοί απ’ό,τι συνήθως ακόμα κι αν πρέπει να υποκριθείτε.  

Δίδυμοι

Ευτυχώς από σήμερα περνάει η δυσμενής επίδραση των πλανητικών κινήσεων πάνω σας και ο Κρόνος σας δίνει μια κάποια σταθερότητα. Δεν είναι όμως καλή η μέρα για σημαντικές συζητήσεις με τον/την σύντροφο, ούτε όμως και για σχεδιασμό μεγαλεπήβολων οικονομικών κινήσεων. Είπαμε, σας χαρίζεται το τεκμήριο της σταθερότητας, αλλά πρέπει κι εσείς κάπως να το διαφυλάξετε.
Δοκιμάστε να απαλλαχτείτε από παλιά αντικείμενα και αν δυσκολεύεστε, κάντε τουλάχιστον μια δυναμική αρχή σήμερα. Σύντομα θα καταλάβετε πως κάνατε το σωστό. Περιβάλλεστε από περιττή ύλη και ήρθε η ώρα να αποδεσμευτείτε.  

Καρκίνος

Ο Δίας και η Αφροδίτη σας έχουν βοηθήσει αρκετά αυτό το μήνα αλλά πρέπει κι εσείς να κινητοποιηθείτε για να αποτινάξετε την εθιστική αδράνεια που σας έχει καταβάλει. Αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας (που κάποτε σνομπάρατε) και αν κρίνετε πως δεν έχετε αρκετές κάντε καινούργιες. Πάντως δεν είναι ώρα να βασιστείτε εξολοκλήρου σε φίλους και συνεργάτες γιατί το κλίμα μεταξύ σας θα είναι κάπως εχθρικό.
Σας δίνεται η ευκαιρία να προωθήσετε τα συμφέροντά σας σε διαφορετικούς κλάδους με μια μόνη κίνηση, πράγμα σπάνιο που χρήζει προσεκτικής διαχείρισης.  

Λέων

Η μέρα χαρακτηρίζεται από διάχυτη τύχη, η οποία μπορεί ωστόσο να δράσει αφανώς. Κάντε λοιπόν μια προσπάθεια να ερμηνεύσετε καλοπροαίρετα κάθε ερέθισμα μιας και η ευδαιμονία ενίοτε κρύβεται στα πιο απροσδόκητα μέρη. Ας μην τρελαθούμε όμως, δεν είναι ανάγκη να προκαλέσετε κιόλας την τύχη σας.
Όσοι δεν έχετε σχέση θα δοκιμαστείτε ψυχολογικά, γι αυτό προτείνω να προλάβετε την ενδεχόμενη στεναχώρια. Μη ρωτάτε πως. Αγοράστε ένα παπούτσι, δεν ξέρω. Ο καταναλωτισμός δεν σώζει μόνο τον καπιταλισμό. Σώζει και το πεσμένο μας εγώ.  

Παρθένος

Ο Δίας περνάει από τον Ταύρο (δεν ξέρω γιατί, θα ‘χει τους λόγους του φαντάζομαι) μοιράζοντας χαρά σε ορισμένα ζώδια, μεταξύ των οποίων είστε κι εσείς. Να αναμένετε όμως τριγμούς στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, οι οποίοι σε συνδυασμό με την προαναφερθείσα ευδιαθεσία μάλλον σας καθιστούν λίγο ανάλγητα γουρούνια. Δεν πειράζει όμως, όλοι έχουμε δικαίωμα κάποια στιγμή να βγαίνουμε κερδισμένοι από τους καυγάδες μας. Τώρα ήρθε η σειρά σας. Αφήστε τους άλλους να παραπονιούνται για λίγο- δεν θα πάθουν τίποτα.  

Ζυγός

Έχετε ανάδρομο Κρόνο και αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο δυο πράγμα. Αφόρητες ψυχολογικές πιέσεις και απανωτά bad hair days. Αν προσθέσουμε και την ισχυρή πιθανότητα να προδοθείτε συμπεραίνουμε πως η σημερινή δεν είναι και η καλύτερη μέρα. Κάντε υπομονή και δοκιμάστε να επενδύσετε σε καταστάσεις που θα καρποφορήσουν μακροπρόθεσμα.
Μην ξεσπάτε στους γύρω σας, ειδικά αν αυτοί είναι Τοξότες ή Αιγόκεροι, γιατί ως ιδιαίτερα ευνοημένοι θα βρουν τον τρόπο να σας κάνουν να πληρώσετε. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να τους το κρατήσετε μανιάτικο, ωστόσο.  

Σκορπιοί

Με το ξεκίνημα της εβδομάδας οι γεννημένοι στα τέλη Οκτώβρη με αρχές Νοέμβρη θα δεχτείτε ένα ασυνήθιστο κύμα χαράς, που θα σας βοηθήσει να επανορθώσετε πρόθυμα για προσωπικά σας σφάλματα. Γενικότερα όμως, η μέρα ενδείκνυται για αυτοκριτική και υποχωρήσεις.
Προσέξτε ιδιαίτερα την υγεία σας γιατί είστε επιρρεπείς σε αρρώστιες, συνάχι και όλα αυτά τα βλεννώδη που σας παντρεύουν υποχρεωτικά με αρωματισμένα χαρτομάντιλα και παστίλιες. Φιλήστε με πάθος όποιον τολμήσει να σας στραβοκοιτάξει στο μετρό όταν φτερνίζεστε.  

Τοξότης

Το γεγονός ότι ο μήνας γενικά σας ευνοεί, δυστυχώς δεν εξαλείφει ορισμένες σποραδικές συγκρούσεις με μέλη της οικογένειας και του επαγγελματικού περιβάλλοντος. Ειδικά σήμερα, που το αυγό της εβδομάδας εκκολάπτεται, πρέπει να βοηθήσετε τους φίλους που σας χρειάζονται γιατί θα χρειαστείτε σύντομα την πολύτιμη ανταπόδοσή τους. Δεν είναι συμφεροντολογικό το θέμα (πριν σπεύσετε να διαμαρτυρηθείτε) είναι απλή νομοτέλεια. Κάνε το καλό και ρίξ’το στο γιαλό. Φανταστείτε ότι το καλό είναι μαγικό απορρυπαντικό και ότι στον συγκεκριμένο γιαλό θα κολυμπήσετε το καλοκαίρι. Κάπως έτσι.  

Αιγόκερως

Αν γεννηθήκατε τη δεύτερη βδομάδα του Γενάρη θα δείτε συνεργασίες να πραγματοποιούνται και τα οικονομικά σας να σταθεροποιούνται. Επειδή όμως είστε αυτοί που είστε, το πείσμα σας θα σας φέρει στα πρόθυρα τσακωμών (όποτε κι αν γεννηθήκατε), οπότε προλάβετε τις ακρότητες και φερθείτε διπλωματικά όσο έχετε καιρό.
Ενδέχεται να λάβετε ένα μήνυμα από το παρελθόν που θα σας βάλει σε σκέψεις, αλλά προτείνω να πείτε όχι στα πισωγυρίσματα. Εκτός βέβαια αν το περιμένετε, πράγμα που σημαίνει ότι το παρελθόν έχει σημαντικούς λόγους να γίνει παρόν και μέλλον.  

Υδροχόος

Ο συνδυασμός ανάδρομου Ερμή και ανάδρομου Άρη προκαλεί μια γενική σύγχυση στα επιχειρηματικά και οικονομικά ζητήματα, επομένως είναι κουτό να έχετε αξιώσεις για σαφή και οριστική έκβαση των τρεχόντων πλάνων σας. Πλησιάστε άτομα που προηγουμένως διστάζατε και μην πτοηθείτε αν δεν λάβετε κατευθείαν θετική ανταπόκριση.
Όσοι είστε δεσμευμένοι εκμεταλλευτείτε και το τελευταίο λεπτό που σας προσφέρεται ακούγοντας τα παράπονα του/της συντρόφου γιατί συσσωρεύονται επικίνδυνα και θα εκραγούν σύντομα αν δεν τα αποφορτίσετε. Απαντήστε στο κάλεσμα της φύσης (και δεν αναφέρομαι στις κενώσεις σας). Μια βόλτα στην εξοχή θα σας κάνει καλό.  

Ιχθύες

Ένα τροφαντό σύννεφο πλανάται πάνω από τα οικονομικά σας και εκεί ακριβώς θα πρέπει να δώσετε την προτεραιότητά σας, αν δεν θέλετε να καταλήξετε με μια κάλτσα και δυο τρύπια βρακιά. Βρεγμένα κιόλας. Τα αισθηματικά σας βρίσκονται σε καλή μοίρα και θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερο τώρα που πέρασε το πρώτο εφιαλτικό δεκαπενθήμερο του μήνα.
Εκμεταλλευτείτε την έμφυτη κοινωνικότητά σας και διευρύνετε τους ορίζοντές σας δίνοντας ευκαιρίες ακόμα και σ’αυτούς που αποδεδειγμένα έσφαλαν στο παρελθόν. Οι καιροί αλλάζουν και αν φερθείτε έξυπνα θα επωφεληθείτε από τις θετικές μεταβολές. Μπορείτε βέβαια να μείνετε αδιάλλακτοι και να αφήσετε την τύχη να σας προσπεράσει. Δεν το συνιστώ όμως.
Πηγή: lifo.gr