Η ομάδα Κοκού-Μουκλό παρουσιάζει τη «Φεγγαρόσουπα»... μία παράσταση κουκλοθεάτρου για θεατές 3,5 ετών.... και άνω στο Θέατρο Αλκμήνη.
Η Υπόθεση: 

O πονηρός μάγος Λοπωδύτ ανακατεύει στο τσουκάλι του μια θαυματουργή Φεγγαρόσουπα! Τα ξόρκια του, όμως, είναι μπαγιάτικα και τα μαγικά του δεν πιάνουν… Ο πιστός βοηθός του είναι πάντα δίπλα του αλλά κάνει ένα σωρό γκάφες! Και κάπως έτσι περνάει ο καιρός, μέχρι τη στιγμή που δύο μικρά, παράξενα πλάσματα μπλέκονται στα πόδια του… 

Άραγε θα καταφέρουν να μεταμορφωθούν πίνοντας τη μαγική Φεγγαρόσουπα...; Θα καταφέρουν να γίνουν όπως οι άλλοι για να αποκτήσουν φίλους…; 

Mία παράσταση που θα δώσει στα παιδιά το ερέθισμα να σκεφτούν ότι η μοναδικότητα του καθενός είναι ο πιο πολύτιμος θησαυρός! 

Συντελεστές της παράστασης: 


Κούκλες – Σκηνικά: ομάδα Κοκου-Μουκλό 
Επιμέλεια σκηνοθεσίας: Χρήστος Αυτσίδης 
Μουσική: Σοφία Ταμβακοπούλου 
Φωτισμοί: Γιάννης Νερουλίδης 

Στοιχεία Παράστασης: 

Ημέρες και Ώρες: Κάθε Σάββατο, στις 17.00 
(Πρωινές παραστάσεις κατόπιν συνεννόησης) 
Παραστάσεις μέχρι 06 Απριλίου 

Διάρκεια: 60 λεπτά 

Χώρος: Θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ, Αλκμήνης 8 – Κ. Πετράλωνα (Σταθμός Μετρό ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ)

Τιμή Εισιτηρίου: Γενική είσοδος: 10€ 
Ομαδικά (άνω των 5 ατόμων ), πολυτέκνων: 7€ 
Για κατόχους κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ: 10 € τα δύο άτομα 

Τηλέφωνα κρατήσεων: 6937126015 - 210.9532236 
Παραγωγή: Ομάδα Κοκου-Μουκλό (www.kokoumouklo.gr

Η παράσταση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από την ομάδα Κοκου-μουκλό το 2005. Από τότε το τσουκάλι του μάγου άναψε σε πολλά μέρη και η σούπα κόχλασε σε θέατρα, φεστιβάλ, σχολεία, κ.α. Πρόκειται για μια παράσταση-σημείο αναφοράς για την ομάδα που όλα αυτά τα χρόνια παρουσιαζόταν με μεγάλη επιτυχία, όπως φανέρωναν στο τέλος κάθε παράστασης τα πρόσωπα των μικρών και μεγαλύτερων φίλων του κουκλοθεάτρου. 

Φέτος θα παρουσιαστεί με μεγαλύτερα σκηνικά και καινούριες κούκλες στο θέατρο Αλκμήνη. Μια νέα αρχή. Μια καινούρια συνταγή για τη μαγική σούπα, με υλικά που θα αποκαλυφθούν μονάχα σε όσους τη δοκιμάσουν...!


Πηγή: skai.gr