Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (26 Μαρτίου 2012)
Κριός
Η Νέα Σελήνη σας εισάγει σε μια διαφορετική περίοδο κατά την οποία προσβάλλεστε από το σύνδρομο του Πήτερ Παν και βολεύεστε σ’ αυτό. Η άμυνα είναι αναμενόμενο μέσο προστασίας από τα δύσκολα, αλλά μην ξεχνάτε πως έχετε ευθύνες που δεν φεύγουν επειδή τις αγνοείτε.
Οι καυγάδες με φίλους και συντρόφους είναι κύριο χαρακτηριστικό της ημέρας, που πρέπει να αντιμετωπίσετε κατάματα και να επιλύσετε άμεσα και επιτόπου.  

Ταύρος

Διακατέχεστε από συνεχές επαγγελματικό άγχος επειδή φοβάστε για την εξέλιξη των οικονομικών σας. Σας διαφεύγει όμως πως ο καλύτερος τρόπος να ομαλοποιηθεί η κατάσταση είναι η ψυχραιμία- όχι οι φωνές στους γύρω σας και τα νεύρα με το παραμικρό. Χρησιμοποιήστε το χιούμορ για να απομυθοποιήσετε ό,τι σας φαίνεται υπερβολικά σημαντικό.
Δώστε μια ευκαιρία στον/στη σύντροφο να σας αποδείξει ότι έχει δίκιο.  

Δίδυμος

Η Νέα Σελήνη εγκαινιάζει μια περίοδο αλλαγών. Μια απροσδόκητη φιλία θα φανεί στο προσκήνιο, να είστε έτοιμοι να την υποδεχτείτε χωρίς καχυποψία και επιφύλαξη. Κάποια από τα πράγματα που αγοράσατε την προηγούμενη εβδομάδα, σήμερα θα αποδειχθούν, δυστυχώς, άχρηστα.
Συνεχίστε τη σκληρή δουλειά (ή αρχίστε την σαν έτοιμοι από καιρό) γιατί βρίσκεστε στα πρόθυρα σημαντικής προαγωγής.  

Καρκίνος

Η εβδομάδα αρχίζει με το τέλος μιας κατάστασης (που ουσιαστικά είχατε αποφασίσει εδώ και καιρό) και την αρχή μιας καινούργιας. Βοηθήστε στη διαμόρφωση του νέου κλίματος γνωρίζοντας νέο κόσμο και δοκιμάζοντας νέες τακτικές.
Είναι ζωτικό να μην εμπιστεύεστε πλήρως καινούργιους ανθρώπους στη ζωή σας. Περάστε τους από αρκετές δοκιμασίες πρώτα. Κρατήστε τον/τη σύντροφο μακριά από τη ρευστή, νέα σας πραγματικότητα. Είναι ό,τι πιο σταθερό έχετε.  

Λέων

Το σύμπαν είναι τεράστιο, υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν γνωρίζετε. Μην έχετε τεράστιες απαιτήσεις από τον εαυτό σας, αφήστε τον να μάθει σταδιακά. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό άλλωστε ευνοεί τις πρωτόγνωρες και καινοτόμες ιδέες .
Δώστε μεγάλη σημασία στον ανταγωνισμό, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον ερωτικό τομέα. Υπάρχουν πολλοί που σας υποσκάπτουν και πρέπει να τους δείξετε πως η παρουσία σας είναι ακόμα ενεργή.  

Παρθένος

Πρέπει να αποβάλετε τις εμμονές σας που αφορούν σε άτομα (π.χ κάποιον/α που σας αρέσει) ή σε ιδέες (όπως εκείνη του θανάτου). Δώστε περισσότερη σημασία σε ό,τι ζείτε τώρα και όχι σε ό,τι θα μπορούσατε να ζείτε (ή να μη ζείτε).
Μην κρατάτε κανέναν με ψυχολογικούς εκβιασμούς και άλλα τρικ. Αφήστε τον να φύγει κι αν είναι πραγματικά δικός σας θα ξαναγυρίσει από μόνος του.  

Ζυγός

Δυστυχώς η Νέα Σελήνη προωθεί τη δύσκολη και πολλές φορές τη βίαιη αλλαγή. Οι ανθρώπινες σχέσεις και τα θεμέλια των παλαιότερων αποφάσεών σας θα δοκιμαστούν σκληρά.
Θα ανακαλύψετε ότι αντέχετε πολύ περισσότερα απ’όσα νομίζατε. Παραχαϊδεύοντας τον εαυτό σας ξεχάσατε τη δύναμή σας και ήρθε η ώρα να την ξαναθυμηθείτε. Μην αφήσετε το θυμό σας να σας παρασύρει σε άδικα ξεσπάσματα-εστιάστε την αγανάκτηση στα πρόσωπα που την προκάλεσαν.  

Σκορπιός

Έχετε το περιζήτητο προνόμιο να αλλάξετε άρδην τη ρουτίνα σας. Αυτό δεν σημαίνει πως θα απαλλαγείτε από την ιδέα της ρουτίνας, απλώς αυτή θα μεταβληθεί με τρόπο που εσείς θα επιλέξετε.
Αν γεννηθήκατε γύρω στις 10/11 θα αντιμετωπίσετε ένα μικρό θέμα υγείας αλλά θα το λύσετε πολύ γρήγορα, πριν προλάβετε να κολλήσετε άλλους. Μην ενδώσετε σε ερωτικούς πειρασμούς, αν αυτοί πρόκειται να σας καταστήσουν τρίτο πρόσωπο σε κάποια ήδη υπάρχουσα σχέση.  

Τοξότης

Η μέρα σας επιφυλάσσει αυξημένες ευθύνες σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο. Το μητρικό ή πατρικό σας φίλτρο αφυπνίζεται και σιγά σιγά βιώνετε ολοένα περισσότερες πτυχές της ενήλικης ζωής. Όσοι έχετε ήδη παιδιά, αρχίστε να επιβλέπετε τις παρέες τους για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων.
Στασιμότητα στα ερωτικά σας. Κάντε μια έκπληξη στο ταίρι σας και δείξτε του πως μια- δυο μέρες χωρίς ενδιαφέρον δεν σημαίνουν τίποτα σοβαρό.  

Αιγόκερως

Η όρεξή σας για γυμναστική επιτέλους θα ξυπνήσει μετά από παραινέσεις φίλων. Έχετε το νού σας σε ενδεχόμενους τραυματισμούς γιατί αν δεν προσέξετε η όρεξή σας θα ξαναπέσει σε πολυετή νάρκη. Το σχέδιο εκγύμνασης θα δώσει ώθηση στα ερωτικά σας και θα αναπτερώσει την αυτοπεποίθησή σας.
Φροντίστε τις εκκρεμότητές σας στα επαγγελματικά και αν χρειαστεί κάντε και έξτρα δουλειά. Δεν είναι καιρός να δίνετε λαβές για σχόλια.  

Υδροχόος

Βρίσκεστε σε έναν κυκεώνα συμπτώσεων που εκ πρώτης όψεως φαίνονται αρκετά ύποπτες. Ερευνήστε τις ενδελεχώς για να βεβαιωθείτε πως δεν είναι κατασκευασμένες και δεν εξυπηρετούν σκοπιμότητες άλλων.
Στα ερωτικά σας θα παρατηρήσετε αποστασιοποίηση του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Συζητήστε μαζί του για να διαπιστώσετε κατά πόσο πρόκειται για τυχαίο γεγονός, αλλά προσέξτε μην φερθείτε εκβιαστικά. Θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας.  

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη ευνοεί τις συναλλαγές και τα οικονομικά εν γένει. Δεν έχετε το περιθώριο  όμως να αθετήσετε τις υποσχέσεις που δώσατε, γιατί η αξιοπιστία σας βρίσκεται σε πολύ κρίσιμο σημείο. Η μέρα απαιτεί την απερίσπαστη προσοχή σας σε ζητήματα αγορών και επενδύσεων γιατί ένα μικρό λάθος μπορεί να σας κοστίσει ακριβά.
Αν ο/η σύντροφος φέρεται περίεργα, μην αγνοήσετε το φαινόμενο. Παρακολουθήστε τον/την στενά (χωρίς να γίνετε ρεζίλι βέβαια) και θα οδηγηθείτε στη ρίζα του προβλήματος.


Πηγή: lifo.gr