Ολοκληρώνονται την Κυριακή 8 Απριλίου οι παραστάσεις του έργου «Αλήτες Θεατρίνοι» του Σάιμον Γκρέυ που παρουσιάζεται στο ΑΝΕΣΙΣ – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη με τη Βάσια Παναγοπούλου, τον Αλέκο Συσσοβίτη, τον Τάκη Χρυσικάκο, και τον Λαέρτη Βασιλείου. Το έργο «Αλήτες Θεατρίνοι» χαρακτηρίζεται ως θρίλερ – κωμωδία. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς ένα έργο όπου οικοδεσπότης είναι ένας αποτυχημένος ηθοποιός αλλά εξαιρετικός διευθυντής σκηνής που ζει στη σκιά της πλούσιας, διάσημης και πολύ φιλόδοξης ηθοποιού συζύγου του; Ο Ρόμπερτ, εγκαταλείποντας τη μόνη επιτυχημένη καριέρα που είχε, αφοσιώνεται στη φροντίδα της “ντίβας” γυναίκας του. Το μόνο που κρατάει για τον εαυτό του είναι κάποιες περιστασιακές περιπέτειες.

Ένα συγκλονιστικό περιπετειώδες θρίλερ, με καυστική ειρωνεία, κωμικές καταστάσεις, παιγνίδια μυαλού και εξουσίας και απροσδόκητο φινάλε.

Ο Σάιμον Γκρέυ αποτελεί φιγούρα – κλειδί για την Βρετανική δραματουργία του εικοστού αιώνα. Έχει γράψει 40 θεατρικά έργα, έργα για την τηλεόραση, σενάρια για τον κινηματογράφο και 5 νουβέλες.

Παραστάσεις: Τετάρτη & Πέμπτη ώρα 8.00 μ.μ.
Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή στις 9.15 μ.μ.

Εισιτήρια: Κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, γενική είσοδος 11 €
Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 18€ πλατεία,
14€ εξώστης, 11€ φοιτητικό

 

πηγή: enimerosi24.gr