Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου στις 27 Μαρτίου το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης σε συνεργασία με τους συντελεστές των παραστάσεών του προσφέρει δωρεάν προσκλήσεις, ως εξής:   
1. Για την Τρίτη 27 Μαρτίου 2012, στις 21:00. Σε συνεργασία με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος 50 διπλές προσκλήσεις για το έργο "Ντιμπούκ" του Μπρους Μάγιερς, από το ομώνυμο έργο του Σαλόμ Άνσκι, σε μετάφραση Λουΐζας Μητσάκου, σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη και μουσική Σαββίνας Γιαννάτου, με τους Δημήτρη Παπανικολάου και Δέσποινα Κούρτη. Για την Τρίτη 27 Μαρτίου 2012.   

2. Για την Τρίτη 27 Μαρτίου 2012, στις 21:00. Σε συνεργασία με την Ομάδα Αρένα, 7 διπλές προσκλήσεις για το έργο "Όνειρα" του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, έργο βασισμένο επάνω στις ονειρικές σκηνές και στις σκηνές φαντασμάτων των έργων του κορυφαίου δραματουργού, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Σωτηρίου, μετάφραση Εύας Σιμάτου, Μουσική Γ. Διαμαντόπουλου με τους Ε. Σιμάτου, Λ. Βαρτάνης, Χρ. Τζιώτας, Αλ. Σωτηρίου κ.α.   

3. Για την Τρίτη 27 Μαρτίου 2012, στις 21:30 Σε συνεργασία με τον συνθέτη Κώστα Δημουλέα, 7 διπλές προσκλήσεις για τη μουσική παράσταση COLD BLOODED BLUE, σε ποίηση Ηλία Λάγιου, Γιάννη Βαρβέρη, Γιώργου Κοροπούλη, με τους Σ. Παπαλάμπρου, Π. Μπισκίνη, Γ. Πλαγιανάκο, Π. Ράπτη, Γ. Σπανό, Δ. Βεργάδο.   

4. Για την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012, στις 21:30. Σε συνεργασία με την Ομάδα Ήλιος, 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Μετρημένες Μέρες", που βασίζεται στο έργο "Οι Αριθμημένοι" του Ελίας Κανέττι, σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη - Βάσιας Ατταριάν, με τους Γ. Αθουσάκη, Α. Βάρθη, Θ. Ίντα, Δ. Κακαβούλα κ.α. 

Οι προσκλήσεις διατίθενται από το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.   

Κρατήσεις-πληροφορίες: 210 34 18 579. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.