Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (28 Μαρτίου 2012)
Κριός
Μη φοβάστε τόσο πολύ την ελαφρότητα! Αφήστε τον εαυτό σας να διασκεδάσει με βλακείες, έχουν κι αυτές τη χρησιμότητά τους. Η αναμονή τελειώνει ή σήμερα ή αύριο και αυτό το γεγονός, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα είναι από μόνο του μια μεγάλη ανακούφιση.
Δώστε χρόνο στον/στη σύντροφο-περνάει δύσκολη περίοδο προσαρμογής. Αν δεν έχετε, αυτή την εβδομάδα θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες.  

Ταύρος

Η Αφροδίτη απομακρύνεται από τον Δία, αλλά τα ερωτικά σας δεν ζημιώνονται καθόλου γιατί παραμένει στο ζώδιό σας. Μην αφήσετε τη σύγχυση στον εργασιακό χώρο να επηρεάσει και την κατάσταση στο σπίτι. Διαχωρίστε άτομα και καταστάσεις που δεν ταιριάζουν μεταξύ τους.
Σε πολύ καλή φάση τα οικονομικά σας, δεν θα πρέπει να παρασυρθείτε όμως σε αυθόρμητες αγορές. Περιοριστείτε στα απαραίτητα.  

Δίδυμος

Υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να κάνετε ένα διασκεδαστικό όσο και διαφωτιστικό ταξίδι, που θα οδηγήσει σε σημαντικές γνωριμίες και προοπτικές δέσμευσης. Μην ξεχνάτε πως η δέσμευση δεν είναι μόνο ερωτική αλλά μπορεί να αφορά και σε πολλά άλλα θέματα, οπότε έχετε ανοιχτό μυαλό αλλά και την προσοχή σας σε ετοιμότητα.
Τα ερωτικά σας είναι λίγο μπερδεμένα. Κάντε λίγη υπομονή και θα ξεκαθαρίσουν σύντομα.  

Καρκίνος

Ο Ερμής που συνεχίζει να είναι ανάδρομος δυσχεραίνει ζητήματα επικοινωνίας σε εργασία και οικογένεια, αλλά ευτυχώς δεν επηρεάζει τα οικονομικά σας. Στον τελευταίο τομέα σας περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη καθώς  επιτέλους θα λάβετε χρήματα που περιμένατε καιρό (είτε από άτομα που σας χρώσταγαν είτε από απροσδόκητη πηγή).
Αισιοδοξία στα ερωτικά, θα δείτε ζητήματα που σας προκαλούσαν απόγνωση να φαίνονται ξαφνικά πιο απλοϊκά, μέχρι τελικά να οδηγηθούν σε επίλυση.  

Λέων

Η μέρα χαρακτηρίζεται ως εκπαιδευτική, καθώς δεν σταματάτε να πληροφορείστε νέα και χρήσιμα πράγματα κατά τη διάρκειά της. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις μουσικές που θα σας έρθουν στα αυτιά- ίσως παίξουν σημαντικό ρόλο μετέπειτα.
Μέτρια η κατάσταση των ερωτικών σας και έτσι θα παραμείνει μέχρι να πάρετε απόφαση ότι πρέπει να προχωρήσετε παρακάτω. Ό,τι έγινε έγινε, μην αναλώνεστε σε πεπερασμένες καταστάσεις. Υπάρχει κάποιος που σας περιμένει για ένα νέο ξεκίνημα.  

Παρθένος

Ο ανάδρομος Άρης και Ερμής προκαλούν κωλύματα στην διεκπεραίωση ορισμένων γραφειοκρατικών υποθέσεων αλλά ευτυχώς αυτό δεν επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία σας. Βγείτε έξω και χαρείτε τη ζωή, όσο η διάθεσή σας, σας το επιτρέπει. Πολύ σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια της ημέρας θα παίξει ο αριθμός 13.
Θα λάβετε ένα κατατοπιστικό τηλεφώνημα από το εξωτερικό (ή απλώς υπεραστικό), που θα επιβεβαιώσει μια άποψη που είχατε σχηματίσει ήδη για τα ερωτικά σας.  

Ζυγός

Υπάρχουν άτομα που ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε σας και στα επιχειρηματικά πλάνα σας. Μην τα αντιμετωπίσετε με καχυποψία, η συνεργασία σας αναμένεται προσοδοφόρα. Η πορεία του Ήλιου προς τον Κριό ευνοεί τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και σας κάνει αγαπητούς ακόμα και σε κύκλους που δεν σας αντιμετώπιζαν με τον καλύτερο τρόπο.
Άνοιξη στα ερωτικά σας, το άτομο που είναι πιο κοντά σας από οποιοδήποτε άλλο θα σας εξομολογηθεί πολύ προσωπικές σκέψεις και πρέπει να φανείτε αντάξιοι της εμπιστοσύνης του.  

Σκορπιός

Η παρουσία της Αφροδίτης έχει θετική επιρροή στα ερωτικά σας. Θα περάσετε μια ωραία μέρα από πλευράς ρομαντισμού και επικοινωνίας με το φλερτ ή τον/τη σύντροφο. Πρωτοβουλίες που παίρνετε ενοχλούν άτομα με αντικρουόμενα συμφέροντα αλλά εσείς πρέπει να σταθείτε στο ύψος σας και να μην υποχωρήσετε.
Προσέξτε τις τρικλοποδιές στον εργασιακό χώρο, δεν είναι όλα αγγελικά πλασμένα. Εμπιστευτείτε τους φίλους σας πάνω σ’ αυτό.  

Τοξότης

Δεν πρέπει να αναλαμβάνετε εξ ολοκλήρου κάθε δουλειά που πέφτει στα χέρια σας. Εμπιστευτείτε τους συνεργάτες σας και αν κάτι τέτοιο φαίνεται αδύνατο, δώστε τους τις κατάλληλες οδηγίες προς αυτή την κατεύθυνση.
Ο ανάδρομος Άρης στην Παρθένο δεν αποτελεί τη θετικότερη των περιστάσεων αλλά μπορείτε να απαλλαχθείτε από την αρνητική αυτή επίδραση διατηρώντας την καλή σας πίστη και διάθεση. Σε πολύ καλή τροχιά τα ερωτικά και τα οικονομικά σας παρόλες τις αντιξοότητες.  

Αιγόκερως

Το σώμα σας, σας στέλνει διάφορα μηνύματα. Άραγε τα ακούτε; Καλή η λογική αλλά μερικές φορές τα πρωτόγονα ένστικτα χρήζουν μεγαλύτερης προσοχής απ’ ό ,τι νομίζετε. Μην φοβάστε μήπως κακοχαρακτηριστείτε.
Βιώνετε κάποιες εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον. Ίσως δεν είναι η ώρα τους να επιλυθούν, οπότε μην επιστρατεύσετε άμεσα, δραστικά μέτρα. Τα οικονομικά σας πηγαίνουν καλά και μάλλον θα συνεχίσουν.  

Υδροχόος

Οι ερωτικοί καυγάδες είναι το βασικό χαρακτηριστικό της ημέρας. Μην τους αφήσετε να σας πτοήσουν- αντιμετωπίστε τους με χιούμορ. Αύριο θα είναι παρελθόν. Ανάσα στα οικονομικά σας, η συνετή διαχείριση επιτέλους αποδίδει καρπούς.
Αρκετή υπομονή κάνατε σε θέματα φίλων και κοινωνικών σχέσεων. Η αγανάκτηση είναι πια δικαιολογημένη και δεν έχετε καμία υποχρέωση να συνεχίσετε τις παραχωρήσεις και τα στραβά μάτια.  

Ιχθύες

Η Αφροδίτη και ο Δίας είναι γενναίοι σύμμαχοί σας. Δίνετε μάχη με το χρόνο αλλά ο σωστός προγραμματισμός μπορεί να σας σώσει. Είναι απαραίτητο να τελειώσετε τις υποχρεώσεις που αναλάβατε σε επαγγελματικό επίπεδο, οπότε θα ήταν καλό να αποκλείσετε για λίγο όσους σας διακόπτουν χωρίς λόγο.
Ένα μυστήριο πλανάται στα ερωτικά. Βολιδοσκοπήστε πριν κάνετε ευθεία κίνηση  προς όποιον σας ενδιαφέρει, για να γλιτώσετε την έκθεση. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει σύντομα, μην αγχώνεστε χωρίς λόγο.
 
Πηγή: lifo.gr