Ακυρώθηκε το βρετανικό μουσικό Φεστιβάλ Sonisphere, το οποίο ήταν να πραγματοποιηθεί από τις 6 έως 8 Ιουλίου στη Nότια Αγγλία, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του Στο Φεστιβάλ θα συμμετείχαν μεγάλα ονόματα της Ηard Rock μουσικής σκηνής όπως οι Kiss, Marilyn Manson, Faith No More, Cypress Hill, The Blackout, Evanescence και πολλοί άλλοι.
«Με πολύ βαριά καρδιά και λύπη σας ανακοινώνουμε την ακύρωση του Sonisphere Knebworth 2012» λέει η ανακοίνωση των διοργανωτών στην ιστοσελίδα και προσθέτει «Η φετινή διοργάνωση του φεστιβάλ ήταν πολύ πιο δύσκολη από ό, τι περιμέναμε και αγωνιστήκαμε σκληρά τους τελευταίους μήνες για να κρατήσουμε το Sonisphere».

Το φεστιβάλ Sonisphere, είναι ένα από τα πρώτα μεγάλα φεστιβάλ της Αγγλίας που υποκύπτει στις σκληρές οικονομικές συνθήκες στην Ευρώπη και θέτει το ερώτημα για την διατήρηση της αξίας των εσόδων της ζωντανής μουσικής σε ένα κλάδο που ήδη υποφέρει από τη μείωση εσόδων των μουσικών ηχογραφήσεων.

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ πάντως είπαν ότι όλοι οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα λάβουν πλήρη επιστροφή των χρημάτων απευθείας από τους πράκτορες του εισιτηρίου τους

Πηγή: ert.gr