Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (31 Μαρτίου - 01 Απριλίου 2012) 

Κριός

Ίσως παραείστε εκλεκτικοί στην αναζήτηση του κατάλληλου ατόμου για σας. Δοκιμάστε να χαμηλώσετε κάπως τα standards σας, χωρίς βέβαια να φτάσετε στο σημείο της έκπτωσης, και θα διαπιστώσετε πως τα πράγματα θα γίνουν πολύ πιο εύκολα.

Η Αφροδίτη ευνοεί τις ερωτικές σας αναμετρήσεις αυτό το διήμερο ενώ την Κυριακή θα λάβετε μια χρήσιμη πληροφορία για τα επαγγελματικά της Δευτέρας.

 

Ταύρος

Οι στυλιστικές σας προτιμήσεις θα αποτελέσουν το εφαλτήριο μιας μαγνητικής έλξης ατόμων προς τη μεριά σας αλλά δυστυχώς αυτός που θέλετε δεν θα είναι ένα από αυτά. Το σημαντικό είναι πως η αυτοπεποίθησή σας θα τονωθεί και αυτοί που πρέπει θα ζηλέψουν αρκετά.

Υπάρχει πιθανότητα εντάσεων σε οικογενειακά δείπνα και συναντήσεις, προσέξτε να μην ρίξετε λάδι στη φωτιά.

 

Δίδυμος

Αποφύγετε τα ταξίδια και τις μετακινήσεις αυτό το Σαββατοκύριακο. Είναι καλύτερο να μείνετε στη θέση σας και να διασκεδάσετε όσο μπορείτε από αυτήν. Ο Ερμής επιδρά στα πρακτικά ζητήματα σαν άτακτο πνεύμα.

Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να χάσετε μικροαντικείμενα  και ρούχα, γεγονός που θα σας προκαλέσει εκνευρισμό. Μείνετε ψύχραιμοι και μην επιρρίψετε ευθύνες σε άλλους.

 

Καρκίνος

Αφιερώστε το Σαββατοκύριακο στον/στην σύντροφο κάνοντας δραστηριότητες πέρα από τα συνηθισμένα. Δεν είναι ανάγκη να εντρυφήσετε στο μοτοκρός αλλά τουλάχιστον ξεχάστε για λίγο τα κλασικά μέρη. Η πρωτοτυπία θα σας δώσει έμπνευση και θα αποτελέσει αφορμή για εξέλιξη.

Δώστε προσοχή στον αριθμό 7, θα παίξει σημαντικό ρόλο αυτές τις μέρες.

 

Λέων

Είστε σίγουροι πως οι σχέσεις σας με το φιλικό περιβάλλον είναι καλές; Ο Άρης σπέρνει διχόνοια και σα να μην έφτανε αυτό, η συμβολή του Ερμή δημιουργεί πλάνες και ψευδαισθήσεις. Βεβαιωθείτε πως είστε ξεκάθαροι, ώστε ακόμα κι αν κάποιος σας εχθρεύεται εσείς να έχετε το πάνω χέρι.

Μην γυρεύετε συμμάχους σε αβέβαια μέρη. Προτιμήστε τη μοναξιά στις αντιπαραθέσεις.

 

Παρθένος

Εγκαταλείψτε τις παλιές τακτικές προσέγγισης και προσπαθήστε επιτέλους να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τις προθέσεις σας. Δεν χρειάζεται να δείχνετε όλα τα χαρτιά σας αμέσως, αλλά το αστείο της δήθεν αδιαφορίας και της «ανετίλας» πάλιωσε.

Τα ερωτικά σας ευνοούνται αυτό το διήμερο, αυτός που περιμένετε θα σας επισκεφτεί από μακριά και θα περάσετε υπέροχα.

 

Ζυγός

Ετοιμαστείτε για ένα σερί μεγάλων εκπλήξεων. Τα πάντα αυτές τις δύο μέρες, από τα πρωινά σας δημητριακά μέχρι το βραδινό ποτό (ή το πρωινό ποτό και τα δημητριακά που θα φάτε στο μπαρ) θα είναι διαφορετικά απ’ ό, τι συνήθως.

Μην πέσετε στην παγίδα της απόγνωσης και του εκνευρισμού, θα προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα εύκολα. Δεν είναι κακό να το παίξετε και λίγο άνετοι- διασκεδάστε τις εντυπώσεις όσο μπορείτε.

 

Σκορπιός

Η αισιοδοξία κατακλύζει το Σαββατοκύριακό σας και ανακαλύπτετε τις ευχάριστες πτυχές των πραγμάτων που μέχρι πρότινος σας προκαλούσαν άγχος και θλίψη. Ίσως είναι το τέλος μιας εποχής, ίσως απλά έχετε πάρει πρόζακ. Σε κάθε περίπτωση η διάθεσή σας θα είναι πολύ καλή.

Τα οικονομικά σας είναι σχετικά κλονισμένα, γι’ αυτό αποφύγετε τις σπατάλες όπου μπορείτε. Από βδομάδα θα βελτιωθούν

 

Τοξότης

Οι συχνές έξοδοι είναι κατά κάποιο τρόπο επιβεβλημένες σήμερα και αύριο αλλά ενέχουν σοβαρούς κινδύνους λόγω ανάδρομου Άρη. Πάρτε τις μεγαλύτερες δυνατές προφυλάξεις και μην αφεθείτε στην καλή διάθεση ατόμων που δεν γνωρίζετε. Γενικά, μην εμπιστεύεστε κόσμο αδιακρίτως, χωρίς πρώτα να τον δοκιμάσετε επανειλημμένα.

Προσοχή στα ταξί και στους περίεργους οδηγούς. Πάρτε καλύτερα λεωφορείο.

 

Αιγόκερως

Συνεχίστε να δουλεύετε κοπιωδώς πάνω στο project που έχετε αναλάβει, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να θυσιάσετε μερικές ώρες καθισιού. Θα ανταμειφθείτε σύντομα στον επαγγελματικό τομέα.

Μια πρόσφατη τραγωδία ξανάρχεται στο μυαλό σας και σας ρίχνει ψυχολογικά. Η κατάσταση θα διορθωθεί όμως την Κυριακή με τη βοήθεια του/της συντρόφου σας. Γι αυτό και για πολλά άλλα αξίζει να τους επιβραβεύσετε.

 

Υδροχόος

Ο Δίας εδώ και καιρό ενθάρρυνε τις δυνάμεις αλλαγής και προόδου που κρύβατε μέσα σας και τα αποτελέσματα αυτής της επιρροής αρχίζουν να φαίνονται τώρα. Μη σας ξενίζει αν αρχίσετε να σκέφτεστε και να αντιδράτε διαφορετικά πάνω σε κάποια θέματα.

Δώστε σε φίλους την ευκαιρία να δικαιολογήσουν τη στάση τους και μην τους αποπαίρνετε κατευθείαν.

 

Ιχθύες

Επιτέλους μπορείτε να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε τα επιτεύγματά σας. Μοιραστείτε τη στιγμή με τους κοντινούς σας ανθρώπους και μην αφήνετε τις αντιξοότητες να την επισκιάσουν.

Η τέχνη σας επηρεάζει καθοριστικά αυτές τις μέρες και ενδεχομένως να σας ανοίξει τα μάτια σε θέματα που ένα λογικό επιχείρημα δεν μπόρεσε να σας συγκινήσει καθόλου. Τα οικονομικά σας σε στασιμότητα.

Πηγή: lifo.gr