Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (2 Απριλίου 2012)
Κριός
Ένας νέος μήνας ξεκινά και σας ζητά να αποκηρύξετε άμεσα τις βλαβερές συνήθειες. Σταματήστε το κάπνισμα, κόψτε τα πολλά ποτά και τους υπερβολικούς καφέδες. Χρειάζεστε ψυχική ηρεμία και πνευματική ισορροπία τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον ερωτικό τομέα και όλες σας οι κινήσεις πρέπει να στρέφονται προς τα εκεί.
Μια σπάνια ευκαιρία σας χτυπάει την πόρτα, μέσω ενός προσώπου που συνήθως είναι αγγελιαφόρος κακών ειδήσεων.  

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινάει με οικονομική ρευστότητα που χρειαζόσασταν ιδιαίτερα αλλά δυστυχώς σήμερα θα σας απασχολήσει ένα ζήτημα υγείας. Χωρίς να είναι σαφές αν αφορά εσάς ή κάποιο κοντινό πρόσωπο, πρέπει να είστε σε επιφυλακή για να δράσετε έγκαιρα.
Ελέγξτε αν στον αισθηματικό σας τομέα αιωρούνται ύποπτα μυστικά. Μην αφήσετε την ομιχλώδη κατάσταση να κρατήσει για πολύ.  

Δίδυμος

Η Αφροδίτη ευνοεί τα ερωτικά σας και σας δίνει την ευκαιρία να επανορθώσετε για ό,τι κάνατε λάθος, χωρίς να πληγώσετε το γόητρό σας. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία με μετριοπάθεια και μην ικανοποιήσετε μαζικά τις ορμές σας.
Μην κυκλοφορείτε μόνοι σας σήμερα, ειδικά το βράδυ. Έχετε πάντα έναν φίλο από δίπλα να σας προσέχει.  

Καρκίνος

Είστε κάπως πεσμένοι ψυχολογικά και αυτό σας φέρνει πιο κοντά με τη μεταφυσική σας πλευρά. Δεν είναι κακό να προσπαθήσετε να δώσετε απαντήσεις στις υπαρξιακές σας αναζητήσεις, αλλά φροντίστε να το κάνετε πριν αρχίσει το Supernatural, διαφορετικά θα υποφέρετε και από αϋπνία.
Σε άνοδο τα ερωτικά και τα οικονομικά σας.  

Λέων

Η επερχόμενη Πανσέληνος σας κάνει λίγο νευρικούς αλλά προς το παρόν έχετε την κατάσταση υπό έλεγχο. Είναι η σωστή στιγμή για να προωθήσετε θέματα σπουδών και επαγγελματικής ανέλιξης. Μην αποφεύγετε τις χρήσιμες κοινωνικές επαφές- θα σας χρειαστούν εκεί που δεν το περιμένετε.
Βοηθήστε φίλους να αποφύγουν την αυτοκαταστροφή. Έχετε ευθύνη απέναντί τους.  

Παρθένος

Σας απασχολεί ένα νομικό ζήτημα το οποίο ευτυχώς θα αντιμετωπιστεί χωρίς εκνευρισμούς και εξάψεις. Η επιπολαιότητα και η βιασύνη που δείχνετε σε ορισμένα θέματα θέτουν σε κίνδυνο τη σωστή διεκπεραίωσή τους, γι’ αυτό πρέπει επιτέλους να μάθετε να είστε επιμελείς και προσεκτικοί, όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο.
Αρκετές κρούσεις κάνατε σε αυτόν/η που σας ενδιαφέρει. Αν δεν ανταποκριθεί όπως πρέπει τώρα, αφήστε τον/τη να υποστεί τις συνέπειες.  

Ζυγός

Καμιά φορά απλώς δεν υπάρχει μέση λύση. Πρέπει να επιλέξετε την οδό που σας επιβάλλει η συνείδησή σας, ακόμη κι αν αυτό πρόκειται να δυσαρεστήσει κάποιους. Δεν είστε και Θεός, να μεριμνάτε για την ευημερία των πάντων.
Η προδοσία σε βάρος σας είναι ένα σενάριο που “παίζει” έντονα σήμερα στη ζωή σας. Ερευνήστε τις ενέργειες που γίνονται γύρω σας προσεκτικά, πριν αποδώσετε ευθύνες.  

Σκορπιός

Η δυναμικότητα που σας χαρίζει ο Δίας μερικές φορές διοχετεύεται στις λάθος κατευθύνσεις. Τείνετε δηλαδή να αντιμετωπίζετε με σκληρότητα αυτούς που χρειάζονται περισσότερο από ποτέ την στοργή και την τρυφερότητά σας. Ποτέ δεν είναι αργά όμως για επανόρθωση.
Σε πολύ καλή τροχιά τα επαγγελματικά σας. Πέρα από την οικονομική, η ηθική σας καταξίωση θα είναι μεγάλη.  

Τοξότης

Οι προσωπικοί σας προβληματισμοί σας κάνουν εσωστρεφείς και μελαγχολικούς. Δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεστε ενοχές γι’ αυτό, αρκεί να μη γίνεστε δύστροποι και αγενείς προς τους γύρω σας.
Τα ερωτικά σας ζητήματα βρίσκονται σε στασιμότητα ακριβώς επειδή δεν έχετε πάρει ακόμη τις κατάλληλες αποφάσεις για το μέλλον τους. Ίσως ήρθε η ώρα για ένα τέλος που φοβάστε και οι δύο.  

Αιγόκερως

Ο Ερμής αναστέλλει την ροή κάποιων υποθέσεων που νομίζατε ότι “έτρεχαν” απρόσκοπτα, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Μην αφήσετε την κατάσταση να σας πάρει από κάτω όμως, εστιάστε στα οικογενειακά και τα αισθηματικά σας ζητήματα.
Θα λάβετε σημαντική οικονομική ενίσχυση από κάποια πλευρά που δεν περιμένατε. Διαχειριστείτε την με σύνεση και μην προβείτε σε άσκοπες σπατάλες.  

Υδροχόος

Η σεξουαλικότητά σας εντείνεται αυτό το μήνα, γεγονός που ενδέχεται να σας οδηγήσει σε ακρότητες που δεν συνηθίζετε. Δεν είναι κακό να εξωκείλετε καμιά φορά, αλλά μην κάνετε και πράγματα που μετά θα μετανιώσετε.
Προσοχή στις σχέσεις σας με την οικογένεια. Χειριστείτε με ψυχραιμία διενέξεις σχετικά με τις οικονομικές σας σχέσεις και μην αφήσετε εντυπώσεις μετέωρες.  

Ιχθύες

Άνοδος στα επαγγελματικά, η οποία ως συνήθως συνοδεύεται από τον φθόνο των συναδέλφων. Διακωμωδήστε τον εαυτό σας και μην φοβηθείτε τον αυτοσαρκασμό. Θα γίνετε πιο συμπαθείς και οι μετοχές σας θα ανέβουν σε επίπεδο κοινωνικών επαφών.
Σε καλή φάση τα ερωτικά σας. Αυτός/η που βρίσκεται δίπλα σας θα σας αποδείξει ότι κάνατε πολύ καλά που τον επιλέξατε.


Πηγή: lifo.gr