Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (3 Απριλίου 2012)
Κριός
Ο Δίας και η Αφροδίτη αποτελούν ισχυρούς συμμάχους για την οικονομική σας πρόοδο. Θα δείτε ότι οι προσπάθειές σας σ’ αυτό τον τομέα επιτέλους θα ανταμειφθούν. Μην βιαστείτε να κάνετε ριζικές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας όμως, κάντε υπομονή μέχρι η κατάσταση να σταθεροποιηθεί.
Η νευρικότητά σας στα ερωτικά θέματα, θα κινητοποιήσει μια στάσιμη κατάσταση αποδίδοντας παραδόξως ευεργετικά
αποτελέσματα.  

Ταύρος

Προτιμήστε να μην πάρετε αποφάσεις για τα ερωτικά σας βασιζόμενοι στο ένστικτό σας σήμερα. Η παρορμητικότητα θα σας οδηγήσει σε βιαστικές κινήσεις που αμέσως μετά θα μετανιώσετε τραβώντας τα μαλλιά σας. Προστατεύστε λοιπόν τον εαυτό και την κούπ σας. Είναι και τα δυο εξαιρετικά πολύτιμα.
Ο Άρης είναι ανάδρομος στην Παρθένο, γεγονός που θα προκαλέσει κάποια πισωγυρίσματα.  

Δίδυμος

Επιτέλους καταφέρνετε να συμβιβαστείτε με μια κατάσταση δυσάρεστη μεν, αναπόφευκτη δε. Κάποιες φορές η επιβίωση απαιτεί υποχωρήσεις και ήρθε η ώρα να αποκτήσετε εμπειρία στο θέμα.
Δώστε έμφαση σε παρασκηνιακές κινήσεις. Χρησιμοποιήστε την παρατηρητικότητά σας για να αποτρέψετε ενέργειες που θέλουν να βλάψουν τα συμφέροντά σας. Μην επαναπαύεστε καθόλου- όλοι είναι ύποπτοι.  

Καρκίνος

Η κίνηση της Αφροδίτης είναι ευνοϊκή για τα αισθηματικά σας. Η καλή σας διάθεση θα συμπαρασύρει και τους γύρω σας, οπότε είναι τυχερός όποιος σας συναναστραφεί σήμερα.
Οι Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου θα έρθετε αντιμέτωποι με σύγχυση στα επαγγελματικά, η οποία όμως μπορεί να διαλυθεί αν απευθυνθείτε στα κατάλληλα πρόσωπα ζητώντας εξηγήσεις. Μην αφήσετε το θάρρος να σας εγκαταλείψει.  

Λέων

Σήμερα θα ήταν καλό να κοιτάξετε τη δουλειά σας και μόνο τη δουλειά σας. Μην ανακατευτείτε σε ξένες υποθέσεις, ακόμα και με καλή πρόθεση γιατί η καλοσύνη δεν θα αναγνωριστεί από κανέναν.
Η πορεία του Ήλιου ανοίγει ευοίωνους ορίζοντες στα οικονομικά σας ενώ θα παρατηρήσετε πως το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε ασχολίες και ιδέες που μέχρι πρότινος σας έβρισκαν αδιάφορους.  

Παρθένος

Μην αφήσετε τις ήττες που ενδεχομένως σας έπληξαν πρόσφατα να σας καταβάλουν. Πρέπει να προχωρήσετε παρακάτω ξεχνώντας τις αποτυχίες αλλά και τα άτομα που έχετε συνδέσει με αυτές.
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να δυσχεραίνει τα επαγγελματικά σας αλλά δεν επηρεάζει τις κοινωνικές σας σχέσεις. Ο κόσμος σας βλέπει με πολύ καλό μάτι και πρέπει να αξιοποιήσετε άμεσα τη δημοφιλία σας.  

Ζυγός

Σε πρώτο πλάνο κρατήστε σήμερα τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, που βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο. Ο Δίας και η Αφροδίτη γιατρεύουν συναισθηματικές πληγές των προηγούμενων ημερών, αλλά η ενεργός συμμετοχή σας στη διαδικασία είναι επιβεβλημένη.
Μην αφήσετε προσωπικά είδη στον εργασιακό χώρο, εκτός αν είστε βέβαιοι πως δεν θα τα ψαχουλέψει κανείς.  

Σκορπιός

Η μέρα είναι δημιουργικότατη από όλες τις απόψεις. Οι συγκυρίες εξαλείφουν μέχρι και τα μικροπροβλήματά σας (πόση ώρα θα περιμένω το λεωφορείο άραγε) και γενικά η σημερινή μέρα θα είναι σχεδόν τέλεια. Καταλαβαίνετε όμως πως η ευθύνη σας απέναντι στους άλλους είναι αυξημένη.
Βοηθήστε όσο μπορείτε αυτούς που χρειάζονται τη συνδρομή σας στον εργασιακό χώρο- είναι η σωστή στιγμή να φτιάξετε ένα καλό επαγγελματικό προφίλ.  

Τοξότης

Υπάρχει δίπλα σας κάποιος που έχει έντονη ανάγκη από τη δική σας καθοδήγηση. Οφείλετε να του τη δώσετε γιατί πρώτοι από όλους θα ευνοηθείτε εσείς. Ο Ήλιος στην πορεία του από τον Κριό φωτίζει ευεργετικά τα ερωτικά σας ζητήματα, αλλά δεν εμποδίζει την εμφάνιση των γνωστών διλημμάτων.
Δεν είναι ανάγκη να σας απασχολήσει ιδιαίτερα η εμφάνισή σας σήμερα, ρίξτε το κέντρο βάρους αλλού. Αυτός που πρέπει, άλλωστε, σας έχει ήδη προσέξει.  

Αιγόκερως

Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας σας έχουν εξαντλήσει σχεδόν ολοκληρωτικά. Έχετε όλα τα φόντα να ευτυχίσετε αλλά μοιάζετε να σαμποτάρετε τον ίδιο σας τον εαυτό! Ελαφρύνετε λίγο τη θέση σας- δεν είναι ανάγκη να είστε τόσο σκληροί με τον εαυτό σας.
Μην φοβάστε ότι τα ερωτικά σας θα γκρεμιστούν γιατί η ανησυχία σας επηρεάζει τον/τη σύντροφο χωρίς να υπάρχει λόγος. Απολαύστε χωρίς φοβίες ό,τι σας ανήκει.  

Υδροχόος

Η Αφροδίτη σας υπόσχεται πολλά στον ερωτικό τομέα, οπότε η σημερινή είναι η κατάλληλη μέρα να βάλετε κι εσείς το χέρι σας για να πραγματοποιηθούν οι βλέψεις σας. Σταματήστε να είστε τόσο προσηλωμένοι στη δουλειά σας και δώστε προτεραιότητα στις πλευρές του εαυτού σας που έχουν ανάγκη την προσοχή σας.
Αν δέχεστε κλήσεις από άγνωστο ή κρυφό αριθμό και γενικά αισθάνεστε πως κάποιος σας παρακολουθεί μην βιαστείτε να αποδώσετε την ανησυχία σας στη ζωηρή σας φαντασία.  

Ιχθύες

Παρότι ήσασταν πεπεισμένοι πως η στάση σας για ορισμένα θέματα ήταν μέχρι στιγμής η πρέπουσα, σήμερα θα αρχίσετε να έχετε αμφιβολίες. Μην διστάζετε να επαναδιαπραγματευτείτε αυτές τις καταστάσεις- όλοι αλλάζουμε γνώμες και εσείς δεν είστε εξαίρεση.
Αντιμετωπίστε με αδιαφορία τις κακοήθεις επιθέσεις. Ο θυμός τρέφει τις προθέσεις όσων σας εχθρεύονται και στο τέλος τους κάνει πιο δυνατούς.

Πηγή: lifo.gr