Η Performance ''Echo Chamber'' με τον John Britton, ανεβαίνει στο θέατρο Rabbithole το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Απριλίου. Ήμουν στρατιώτης αλλά ποτέ δεν θέλησα τον πόλεμο. Έτσι, όταν ένας συνέβη, έτρεξα μακριά… Απλά.
Έχω κάνει φρικτά πράγματα και φρικτά πράγματα έχουν συμβεί σε μένα.
Συνεχίζω να θέλω να γελάσω. ..Γελάω… Όλα μοιάζουν πάρα πολύ αστεία.

Προσωπικό και εξομολογητικό. Ξεδιάντροπο και συντριπτικό. Αστείο, συγχυσμένο, τρομαγμένο και περιέργως γεμάτο ελπίδα το ''Echo Chamber'' μας παρουσιάζει έναν άνθρωπο στα όρια της ανθρώπινης του υπόστασης.

Η παράσταση περιέχει υβριστική γλώσσα και γυμνές σκηνές. Το ''Echo Chamber'', εμπνευσμένο από το ‘Woyzeck’ του Μπίχνερ, έκανε πρεμιέρα στην Μεγάλη Βρετανία τον Οκτώβριου 2011 και συνεχίζει με περιοδεία στην Αυστραλία και Ελλάδα.

Ο John Britton δημιουργεί εξαιρετικές παραστάσεις σωματικού θεάτρου από το 1989. Είναι σκηνοθέτης, αυτοσχεδιαστής, συγγραφέας, ηθοποιός και μουσικός επιμελητής καθώς και δάσκαλος ensemble σωματικού θεάτρου και αυτοσχεδιασμού με εκτεταμένες διδασκαλίες σε διάφορα μέρη του κόσμου. Είναι καλλιτεχνικός διευθυντής του Διεθνούς Ensemble Σωματικού Θεάτρου ‘Duende’, Μεγ. Βρετανία.

Συντελεστές

Δημιουργία, ερμηνεία: John Britton
Μουσική επιμέλεια: John Britton
Οργάνωση παραγωγής: Αλίκη Δουρμάζερ
Σχεδιασμός έντυπου υλικού: Σοφία Τσουκαλά

Τιμές εισιτηρίων

Γενική είσοδος 15€
Φοιτητικό 10€

Πληροφορίες εκδήλωσης

Θέατρο Rabbithole (πρώην Θέατρο της Άνοιξης)

Γερμανικού 20, Αθήνα ,
Σάββατο και Κυριακή στις 21.00

Πηγή: elculture.gr