Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (4 Απριλίου) Κριός
Μη φτάσετε τον εαυτό σας στα άκρα του, τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Η αλήθεια είναι πως έχετε πολλές αντοχές αλλά δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να τις δοκιμάσετε και να προκαλέσετε την τύχη σας. Κρατήστε δυνάμεις για αργότερα.
Στα ερωτικά σας πλανάται ένας γρίφος που σας απασχολεί ιδιαίτερα. Μην βιαστείτε να τον εξερευνήσετε, ίσως είναι πιο ωραίος ως γρίφος παρά ως πραγματικότητα.
 
Ταύρος
Μην παίρνετε τίποτα για δεδομένο. Κυρίως την εμπιστοσύνη που τρέφετε για ορισμένα κοντινά άτομα. Κρατήστε τις προσωπικές σας υποθέσεις μακριά από το φως της δημοσιότητας γιατί η προβολή μπορεί να τις βλάψει τρομερά σήμερα.
Ο ανάδρομος Άρης εγκυμονεί κινδύνους για τα ερωτικά σας, οπότε μην εκπλαγείτε αν τα πράγματα δεν κυλήσουν ακριβώς όπως θέλετε.  

Δίδυμος

Ξαφνικά όλοι κρέμονται από τα χείλη σας γιατί τα συμφέροντα πολλών και η τροπή των εξελίξεων εξαρτώνται από τις κινήσεις σας. Η ευθύνη σας είναι μεγάλη, αλλά δεν είστε και θεάνθρωποι. Καλό θα ήταν να το καταλάβουν κάποιοι αυτό και αν δεν μπορούν, να τους το θυμίσετε.
Η σχέση σας με την ώρα και τη συνέπεια δεν είναι καλή. Προσπαθήστε να προγραμματίσετε κάπως καλύτερα τους ρυθμούς σας.
 
Καρκίνος
Η ενέργειά σας αυξάνεται σήμερα, γεγονός στο οποίο συμβάλλει και η επίδραση της Αφροδίτης. Εκμεταλλευτείτε τη συγκυρία για να κάνετε δουλειές που αναβάλλατε τις προηγούμενες μέρες ή για να διεκπεραιώσετε projects που κανονικά πρέπει να κάνετε αύριο.
Τα ερωτικά σας βρίσκονται σε καλή φάση- μην παίρνετε όμως ως δεδομένη τη γοητεία σας. Άτομα που απορρίψατε μπορούν να φανούν εκδικητικά.  

Λέων

Η καριέρα σας βρίσκεται σε έξοχη πορεία, πράγμα που επιβεβαιώνεται και από την κίνηση του Δία και της Αφροδίτης. Μην ξεχνάτε όμως  πως ακόμα δυσκολότερη από την εξέλιξη είναι η συντήρηση του μεγαλείου σας. Μην επαναπαύεστε.
Θα συναντήσετε αρκετές φορές σήμερα τον αριθμό δώδεκα. Δώστε του την πρέπουσα σημασία και σκεφτείτε μήπως αποτελεί το κλειδί σε ορισμένες απορίες που έχετε εδώ και καιρό.  

Παρθένος

Θα διαπιστώσετε πως ήρθε η ώρα να γεφυρώστε τα χάσματα που σας χώρισαν κάποτε από στενούς φίλους. Η αναθέρμανση των παλαιών σχέσεων είναι απαραίτητη για την αντιμετώπιση ενός επερχόμενου κινδύνου και θα ευνοήσει και τις δυο πλευρές.
Αν φιλοξενείτε κάποιον για οποιοδήποτε λόγο, βεβαιωθείτε πως δεν τον κάνετε να αισθάνεται παρείσακτος.  

Ζυγός

Επιτέλους ήρθε η μέρα που περιμένατε. Ή καλύτερα, η νύχτα. Απόψε θα αποδειχθεί πως η αλληλουχία συγκεκριμένων γεγονότων που σας παραξένεψαν δεν ήταν τυχαία, αλλά είχε πολύ μεγάλη και θετική σημασία για την ερωτική σας ζωή.
Καθαρίστε το σπίτι και ταξινομήστε τα αντικείμενά που έχετε πεταμένα από δω κι από κει. Είναι ζωτικό να κάνετε καλή πρώτη εντύπωση σε κάποιον επισκέπτη.  

Σκορπιός

Σήμερα το μήνυμα που προσπαθούσατε επί μέρες να περάσετε στην αντίπερα όχθη (δεν εννοώ τον κόσμο των νεκρών) επιτέλους θα φτάσει με τον τρόπο που πρέπει στον παραλήπτη του. Σταματήστε να αναρωτιέστε, λοιπόν, αν κάνατε αρκετές κινήσεις. Κάνατε ό, τι μπορούσατε.
 Συμμαζέψτε τα οικονομικά σας όσο μπορείτε- οι καιροί είναι δύσκολοι. Μην το παρακάνετε με τα δάνεια σε φίλους  

Τοξότης

Ο Ήλιος σας έχει γεμίσει αισιοδοξία αλλά μην κάνετε κινήσεις που υπερβαίνουν τις δυνατότητές σας. Ειδικά τα οικονομικά σας πλάνα είναι πολύ ευάλωτα σήμερα και μια λάθος κίνηση ενδέχεται να τα βγάλει εντελώς εκτός προγράμματος.
Κρατήστε από κοντά τον/ τη σύντροφό σας. Οι πειρασμοί γύρω του είναι έντονοι και τον/τη σπρώχνουν μακριά σας.  

Αιγόκερως

Ο Άρης σας δίνει μια πολύτιμη δεύτερη ευκαιρία σε δοκιμασίες των οποίων δε φανήκατε αντάξιοι την πρώτη φορά. Η πνευματική σας διαύγεια είναι σήμερα ιδιαίτερα αυξημένη, γεγονός που σας δίνει την δυνατότητα να βοηθήσετε και στην επίλυση των προβλημάτων των φίλων σας.
Κάμψη στα ερωτικά σας, σκεφτείτε σε τι σφάλατε και ζητήστε συγχώρεση πριν να είναι αργά.  

Υδροχόος

Η μέρα ευνοεί τη σχέση σας με τα παιδιά. Επιστρατεύστε τη σοβαρότητα και τις γνώσεις σας για να τους δώσετε σωστές κατευθύνσεις και αν είστε γονείς δείξτε υπομονή όποτε το έργο σας φαίνεται ατελείωτο και κοπιαστικό.
Δοκιμάστε να προσεγγίσετε αυτόν/αυτή που σας ενδιαφέρει με πιο άμεσο τρόπο. Ο φόβος της απόρριψης δεν μπορεί μια ζωή να σας κρατάει πίσω.  

Ιχθύες

Κάποιος δίπλα σας, σας παραπληροφορεί, με αποτέλεσμα να στρέφετε την οργή σας προς τα λάθος άτομα. Ακούστε τις γνώμες όλων των εμπλεκόμενων, προτού σχηματίσετε άποψη για ένα θέμα και σε κάθε περίπτωση φερθείτε διπλωματικά για να μην εκτεθείτε.
Τα οικονομικά σας δοκιμάζονται αλλά η επιτυχία στον ερωτικό τομέα σας αποζημιώνει δεόντως.

Πηγή: lifo.gr