current views are: 1

5 Απριλίου 2013
Δημοσίευση07:02

Έχεις άστρα… 5 Απριλίου

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (5 Απριλίου)

Δημοσίευση 07:02’
αρθρο-newpost

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (5 Απριλίου)

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (5 Απριλίου) Κριός

Η δυναμική σου πλευρά σήμερα σε βοηθάει να υλοποιήσεις όσα έχεις στο μυαλό σου, φίλε Κριέ. Ο Άρης από το ζώδιό σου και η θετική όψη που πραγματοποιεί με τον Ερμή αργά το απόγευμα, σου δίνει κάθε δυνατότητα να πετύχεις, αν και οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές και ίσως χρειαστείς βοήθεια από δικούς σου ανθρώπους.

Ταύρος

Κάποιες καθυστερήσεις σήμερα σε απογοητεύουν και σου κόβουν τη φόρα, αγαπητέ Ταύρε. Έχεις πολλά να κάνεις αλλά πρέπει να είσαι υπομονετικός, γιατί για κάποια ζητήματα δεν έχει έρθει η σωστή στιγμή. Οφείλεις να επιμείνεις στις προσπάθειές σου και να μην τα παρατάς. Με αργά και σταθερά βήματα, σίγουρα θα έχεις καλά αποτελέσματα.

Δίδυμοι

Μην αφήσεις τίποτα σήμερα να σε απομακρύνει από τα σχέδιά σου, αγαπητέ Δίδυμε, και μην δώσεις σημασία σε κάποια άτομα και στα σχόλια που μπορεί να κάνουν, για τον τρόπο που χειρίζεσαι τις καταστάσεις. Αρκεί να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και όλα θα έρθουν όπως ακριβώς τα θέλεις.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα, φίλε Καρκίνε, σε βρίσκει αρκετά κουρασμένο γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και το κεφάλι σου είναι μονίμως απασχολημένο με κάτι. Ίσως να πρέπει να τολμήσεις κάποιες αλλαγές, που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου.

Λέων

Είναι πολλά αυτά που έχεις στο μυαλό σου, αγαπητέ Λέων, και μπορείς να καταφέρεις τα πάντα με τις ικανότητες που έχεις. Αυτό που σε κρατάει πίσω είναι ορισμένες καταστάσεις του παρελθόντος, τις οποίες πρέπει να ξεπεράσεις για να πετύχεις τους στόχους σου. Μην αφήσεις τη σημερινή μέρα να περάσει χωρίς να κάνεις κάποιες κινήσεις, που θα σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου.

Παρθένος

Οι ικανότητές σου είναι πάρα πολλές, φίλε Παρθένε, και καλό είναι σήμερα που ο κυβερνήτη σου Ερμής πραγματοποιεί θετική όψη με τον Άρη από τον Κριό και σε ευνοεί, να τις αξιοποιήσεις όλες, για να προχωρήσεις τα σχέδιά σου. Μην παρασυρθείς από νεύρα ή από κάποιες καταστάσεις που θα σε αποσυντονίσουν. Μείνε συγκεντρωμένος και πιστός στο πρόγραμμα που έχεις στο μυαλό σου, για να πετύχεις όσα θέλεις. 

Ζυγός

Η σημερινή μέρα θα έχει αρκετή ένταση, που προέρχεται κυρίως από ζητήματα του παρελθόντος, φίλε Ζυγέ. Έχεις αφήσει κάποια θέματα σε εκκρεμότητα και σε αγχώνουν ακόμα. Ωστόσο, η ενεργητικότητα που έχεις σήμερα θα σε βοηθήσει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να τελειώνεις με όλες σου τις υποχρεώσεις. Προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις που μπορεί να πάρεις.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, οι άνθρωποι αλλά και τα γεγονότα γύρω σου θα σε επηρεάσουν αρκετά και θα σε βγάλουν από τις ισορροπίες σου. Δείξε ψυχραιμία και ασχολήσου με όσα πραγματικά σε αφορούν προσωπικά. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και εσύ πρέπει να το σεβαστείς αυτό, ανεξάρτητα αν συμφωνείς ή διαφωνείς.

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, πρέπει να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις και να αποφύγεις τις κινήσεις πανικού. Όσα σε απασχολούν θα βρουν λύση, μέσα από ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και θα σε ευνοήσουν ιδιαίτερα. Για να μην αγχώνεσαι, μίλα στους δικούς σου ανθρώπους και ζήτα τη βοήθειά τους.

Αιγόκερως

Τα νεύρα σου θα δοκιμαστούν τη σημερινή Παρασκευή, αγαπητέ Αιγόκερε, καθώς οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και θέλεις να τις διευθετήσεις το συντομότερο. Δεν θα είναι εύκολο να τα καταφέρεις, αν δεν ηρεμήσεις και δεν καταπολεμήσεις τον παρορμητισμό σου, που μπορεί να οδηγήσει σε βιαστικές κινήσεις.

Υδροχόος

Η σημερινή Παρασκευή, φίλε Υδροχόε, θα σε αναγκάσει να δείξεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να στηριχθείς στις δικές σου δυνάμεις, χωρίς να περιμένεις οτιδήποτε από τους άλλους. Μπορεί να κουραστείς λίγο παραπάνω, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρεις πολύ καλά και θα είσαι πολύ περήφανος για όσα μπορείς να πετύχεις.

Ιχθείς

Οι στόχοι που έχεις θέσει στη ζωή σου, αγαπητέ Ιχθύ, αρχίζουν να υλοποιούνται και είναι καιρός να κάνεις το επόμενο βήμα, που θα σε φέρει πιο κοντά στην επιτυχία. Η κοινωνικότητά σου και ο τρόπος που επικοινωνείς με τους γύρω σου, παρά τις αντιξοότητες που προκαλεί ο Άρης από το ζώδιο του Κριού, θα σε ωφελήσουν πολύ.

Πηγή: myastro.gr 

 


σχετικα αρθρα