Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (5 Απριλίου)
Κριός
Επισκεφθείτε τον γιατρό σας για έναν έλεγχο ρουτίνας. Όσο δυνατοί κι αν πιστεύετε ότι είστε, πρέπει στο πίσω μέρος του μυαλού σας πάντα να κρατάτε το ενδεχόμενο μιας αδυναμίας.
Η διάθεσή σας είναι πολύ ανεβασμένη και οι ανοιξιάτικοι στόχοι σας επιτέλους φαίνονται βατοί και ρεαλιστικοί, σε αντίθεση με τα ουτοπικά όνειρα που κάνατε τον χειμώνα. Χαρείτε τον ήλιο και τη ζωή.  

Ταύρος

Η επίδραση της Αφροδίτης δεν είναι θετική μόνο από ερωτικής πλευράς αλλά και από επαγγελματικής. Αντιμετωπίζετε την εργασία σας με αισιοδοξία και βρίσκετε σ’ αυτή το ξεχασμένο ενδιαφέρον που σας προκαλούσε πιο παλιά.
Μην απογοητεύεστε αν η κοινωνική σας ζωή δεν γεμίζει το μάτι τον γύρω σας. Αν αισθάνεστε εσείς καλά με τον εαυτό σας, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε.  

Δίδυμος

Η άνοιξη έφερε ηρεμία στο πνεύμα σας και είστε πλέον σε θέση να επιλύετε προσωπικές διαφορές και επαγγελματικά ζητήματα χωρίς να εξάπτεστε και να δημιουργείτε κακή εντύπωση στους γύρω σας.
Αν έχετε γεννηθεί τέλη Μαϊου ενδέχεται να εμπλακείτε σε μια έντονη οικογενειακή πλεκτάνη, χωρίς να το γνωρίζετε. Δείξτε υπομονή και μην φερθείτε βιαστικά.  

Καρκίνος

Κάποιος προϊστάμενός σας, σας παρακολουθεί επισταμένα και έχει σχέδια για σας. Επωφεληθείτε από την ευκαιρία και μην αντιμετωπίσετε με καχυποψία την ευεργεσία του.
Σας περιμένει εκνευρισμός στα ερωτικά, ο οποίος θα προκληθεί από τρίτο πρόσωπο που ανήκει στο περιβάλλον του/ της συντρόφου. Μαρκάρετε το χώρο σας και καταστήστε σαφές ότι δεν τρώτε κουτόχορτο.  

Λέων

Τα πράγματα βαίνουν πολύ ομαλά σήμερα αλλά η αρμονία της ημέρας μπορεί να χαλάσει εξαιτίας της παρουσίας παιδιών. Προσπαθήστε να μην επικαλεστείτε τον Ηρώδη μπροστά στους γονείς τους- απλά αποφύγετέ τα όσο μπορείτε.
Ανακύπτει η δυνατότητα ενός ταξιδιού εντός της Ελλάδας που θα κάνει καλό στην ψυχολογία σας και θα φορτίσει τις μπαταρίες σας.  

Παρθένος

Οι χειρωνακτικές εργασίες είναι το βασικό στοιχείο της ημέρας και θα πρέπει να τους δώσετε όλη σας την ενέργεια. Ο Δίας ενισχύει τις ικανότητες των χεριών σας και η επικοινωνία μυαλού- σώματος επιδρά καταπραϋντικά στην κλονισμένη σας ψυχολογία.
Δώστε προσοχή στις κινήσεις που γίνονται στην πολυκατοικία σας. Κάποιος σας εκμεταλλεύεται οικονομικά και δεν το έχετε καταλάβει.  

Ζυγός

Θα παρατηρήσετε ότι οι ορίζοντές σας σήμερα φαντάζουν σχεδόν ατέρμονοι με αποτέλεσμα να σας δημιουργείται η εντύπωση πως μπορείτε να κάνετε τα πάντα. Η υπεραισιοδοξία όμως μπορεί να σας προσγειώσει απότομα, γι ‘αυτό και συνιστάται η τήρηση μέτρου και η διατήρηση επιφυλάξεων.
Κόψτε τις οικονομικές εξαρτήσεις από φιλικά πρόσωπα- επενδύστε στην αυτονομία σας.  

Σκορπιός

Μην αναλαμβάνετε κατά αποκλειστικότητα  τις διαπραγματεύσεις και τις συνεννοήσεις με δύσκολα άτομα. Υπάρχουν κι άλλοι που μπορούν να διαδραματίσουν αυτό το ρόλο και δεν πρέπει να ζημιώνεστε μόνο εσείς.
Μην κάνετε το λάθος να υπακούτε σε παράλογες εντολές, απλώς και μόνο για να γλιτώσετε από τη δύσκολη θέση. Διεκδικήστε τα δικαιώματά σας.  

Τοξότης

Ο κοινωνικός σας κύκλος διευρύνεται απότομα και ξαφνικά θα συναναστρέφεστε άτομα που μέχρι πριν λίγο δεν γνωρίζατε την ύπαρξή τους. Αξιοποιήστε τις νέες επαφές αλλά μη δίνετε υπερβολικά δικαιώματα σε πρόσωπα που δεν έχουν αποδείξει την αξιοπιστία τους.
Τα ερωτικά σας είναι στάσιμα αλλά κάτι μου λέει πως δεν έχετε ιδιαίτερη όρεξη να ανοιχτείτε σε νέες εμπειρίες…  

Αιγόκερως

Η Σελήνη στην Παρθένο σας γεμίζει αισιοδοξία, με αποτέλεσμα να επανεξετάζετε ζητήματα που χθες καταδικάσατε. Η τάση αυτή αποκτά ευρύτερη ισχύ στη ζωή σας και επεκτείνεται από τα επαγγελματικά στα προσωπικά ζητήματα. Κάποιο άτομο του παρελθόντος επιστρέφει.
Η σχέση σας με την τεχνολογία δεν είναι πολύ καλή- προσέξτε τις κλήσεις που πραγματοποιείτε κατά λάθος.  

Υδροχόος

Αποφύγετε τις μαζικές κοινωνικές επαφές. Προτιμήστε τη μοναχικότητα για σήμερα, που προσφέρεται τόσο για περισυλλογή όσο και για αποφυγή ατυχών συναντήσεων.
Η Σελήνη σας φέρνει λαχτάρες στα οικονομικά, αλλά δεν πρέπει, προς θεού, να πανικοβληθείτε. Περιορίστε κάποια περιττά έξοδα και αξιοποιήστε το φαγητό της μαμάς. Σε καλή κατάσταση τα ερωτικά σας.  

Ιχθύες

Διαβάστε πίσω από τις γραμμές και μην ψάχνετε μόνο για σαφή νοήματα. Καμιά φορά η αλήθεια κρύβεται σε ό, τι υπονοείται γιατί δεν μπορεί να λεχθεί ευθέως. Αποφύγετε τις επαφές με τα άτομα που έχουν λόγους να σας κρύψουν την πραγματικότητα.
Στα ερωτικά θα εκπλαγείτε έντονα από μια αποκάλυψη αλλά το πιθανότερο είναι πως δεν θα σας πτοήσει.


Πηγή: lifo.gr