Διαβάστε αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο (7 και 8 Απριλίου)

Κριός
Το Σαββατοκύριακο κυλάει ήρεμα και ευχάριστα, αλλά υπάρχει περίπτωση να ανακύψουν μικρά προβλήματα ασυνεννοησίας με τους φίλους σας. Απευθυνθείτε στα πρόσωπα που πρέπει άμεσα και μην αφήσετε μικρές διαφωνίες να μεγαλώσουν μόνες τους.
Ο Άρης είναι ανάδρομος στην Παρθένο, οπότε δεν αποκλείεται προς το τέλος του διημέρου να αγχωθείτε για θέματα δουλειάς και οικονομικά.  

Ταύρος

Αν δεν είστε έτοιμοι για δέσμευση, μην επιτρέψετε σε κανένα να σας τραβήξει σε τέτοια σχέση με το ζόρι. Τα αποτελέσματα θα είναι απογοητευτικά και στο τέλος όλες οι πλευρές θα πληγωθούν. Προτιμήστε, τουλάχιστον προς το παρόν, ξεκάθαρες και απλές σχέσεις με τους γύρω σας.
Περιορίστε τα έξοδά σας όσο μπορείτε- η ερχόμενη εβδομάδα προβλέπεται δύσκολη από οικονομικής πλευράς.  

Δίδυμος

Σταματήστε να ασχολείστε υπερβολικά με θέματα καριέρας και καταξίωσης. Αυτές τις μέρες επικεντρωθείτε στη δημιουργική συνεργασία σας με τους άλλους και στη σωστή επικοινωνία. Μην αφήνετε συζητήσεις στη μέση και καταστάσεις μετέωρες.
Πάρτε τηλέφωνο τη μητέρα σας, αν έχετε μέρες να της μιλήσετε. Ίσως έχει κάτι σημαντικό να σας πει.  

Καρκίνος

Το Σαββατοκύριακο σας χαρίζει πολύ καλή διάθεση, με αποτέλεσμα να παραβλέπετε κάθε μελανό του σημείο και να περνάτε καλά ό, τι κι αν συμβεί. Αυτό είναι απολύτως θεμιτό, αλλά πρέπει να αποφύγετε την αλλοίωση της πραγματικότητας και τις ψευδαισθήσεις σχετικά με πρόσωπα και καταστάσεις.
Η Αφροδίτη ευνοεί τα ερωτικά σας και ενθαρρύνει τις ενδιαφέρουσες γνωριμίες.  

Λέων

Πρέπει να αποβάλετε την τάση ελέγχου της ζωής των άλλων. Η δική σας ζωή είναι αρκετά φορτωμένη από μόνη της- μη σπαταλάτε ενέργεια προσπαθώντας να αποτρέψετε τα λάθη των άλλων. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τα προβλήματά του.
Αν αισθάνεστε καταπιεσμένοι, ήρθε η ώρα να το εξομολογηθείτε σε αυτόν που ευθύνεται, ακόμη κι αν είναι προϊστάμενός σας.  

Παρθένος

Οι απαντήσεις που ψάχνετε δεν είναι τόσο εύκολες όσο περιμένετε. Ο χρόνος που περνάει δεν κάνει καλό στα προβλήματα που σας απασχολούν. Πρέπει να αποφασίσετε τώρα ποιόν δρόμο θα ακολουθήσετε, βασιζόμενοι περισσότερο στη λογική, παρά στις συναισθηματικές παρορμήσεις.
Εμπιστευτείτε τους πολύ κοντινούς σας φίλους, όσον αφορά τα αισθηματικά σας θέματα. Θέλουν μόνο το καλύτερο για σας.  

Ζυγός

Αν αισθάνεστε ανεξήγητο άγχος, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχήσετε. Στη ζωή σας έχουν εισέλθει πολλά νέα πρόσωπα και άπειρες προοπτικές (ακόμη κι αν δεν τις έχετε καταλάβει όλες) και η αλλαγή πάντα προκαλεί νευρικότητα.
Ευτυχώς η Αφροδίτη και ο Δίας βοηθούν ώστε η ζωή σας να ξαναποκτήσει ομαλούς ρυθμούς, ξεκαθαρίζοντας το αβέβαιο τοπίο.  

Σκορπιός

Τα ερωτικά σας ακολουθούν ανοδική πορεία και αυτό δεν περνά απαρατήρητο από κανέναν. Μην διστάζετε να εκμεταλλευτείτε τις υψηλές μετοχές σας, ακόμη κι αν αυτό δώσει τροφή σε κακεντρεχή σχόλια. Η  ζωή σας είναι για σας.
Γλιτώστε παράπονα από τον/τη σύντροφο συμπεριλαμβάνοντάς τον/την στις εξόδους σας πιο συχνά. Δεν είναι κακό να τον/την κάνετε μέλος της παρέας καμιά φορά.  

Τοξότης

Προβλήματα στη σχέση απαιτούν δραστικά μέτρα και δεν χωρούν άλλες αναβολές. Αντιμετωπίστε τα τώρα, γιατί αν τα αφήσετε να προστεθούν στα επαγγελματικά άγχη της εβδομάδας, θα πολλαπλασιαστούν και θα οδηγήσουν σε αρνητικό αποτέλεσμα.
Προσέξτε την έλξη προς Καρκίνους και Υδροχόους. Μην ενδώσετε αν δεν λάβετε τις απαραίτητες εγγυήσεις ότι δεν ελλοχεύουν κίνδυνοι.  

Αιγόκερως

Αντιμετωπίζετε δυσκολίες στον μακροπρόθεσμο προγραμματισμό σας, κι αυτό είναι κάτι που επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία σας. Ευτυχώς ο Δίας σας προστατεύει και μεριμνά για τα βραχυπρόθεσμα πλάνα σας, που είναι και εκείνα που επείγουν.
Μη δίνετε σημασία σε προκλήσεις ασήμαντων προσώπων. Εστιάστε στους προσωπικούς σας στόχους- είναι οι μόνοι που μετράνε στην πραγματικότητα.  

Υδροχόος

Είναι η σωστή εποχή να αφουγκραστείτε το κάλεσμα της μητρότητας ή της πατρότητας. Οι σκέψεις σχετικά με την δημιουργία οικογένειας γίνονται όλο και πιο έντονες και ίσως ήρθε η ώρα να δώσετε στη ζωή σας έμπρακτα την σχετική κατεύθυνση.
Η σχέση σας γίνεται σταδιακά πιο σοβαρή κι αυτό φοβίζει τον/ τη σύντροφο. Μην αφήσετε τα προβλήματα δέσμευσης να διογκωθούν.  

Ιχθύες

Σωστή λύση δεν είναι απαραίτητα η δύσκολη λύση. Βεβαιωθείτε πως δεν έχετε εθιστεί σε έναν μαζοχιστικό τρόπο διαχείρισης των πραγμάτων και δώστε στον εαυτό σας χώρο και χρόνο να αναπνεύσει.
Απολαύστε το Σαββατοκύριακο στο έπακρο. Το βράδυ του Σαββάτου προσφέρεται για δυο πολύ σημαντικές γνωριμίες που ονειρευόσασταν καιρό. Ακολουθήστε το ένστικτό σας.  

Πηγή: Lifo.gr