Μάλλον στη νέα αποστολή του Βρετανού μυστικού πράκτορα 007 οι δημιουργοί έχουν σκοπό να κάνουν μία καταπληκτική ταινία δράσης αλλά χωρίς ίχνος του παλιού, αγαπημένου ήρωα της μεγάλης οθόνης. Λόγω κρίσης έκοψαν από τα γυρίσματα τους εξωτικούς, ακριβούς προορισμούς, θέλησαν να του δώσουν πιο μοντέρνο στιλ κι άφησαν στο γκαράζ την Άστον Μάρτιν, ώστε ο James Bond να οδηγεί πλέον ένα πιο... περιπετειώδες τζιπ, αντικατέστησαν το κοσμοπολίτικο μαρτίνι με μία δροσιστική μπιρίτσα... και τώρα αποφάσισαν να σκοτώσουν την Μ! Πολλά είχαν ακουστεί για το Scyfall. 

Φημολογείτο ότι μία συνωμοσία θα έθετε σε κίνδυνο τη ζωή της και το όνομα του 007 θα εμπλεκόταν στις θεωρίες δολοφονίας της, ενώ εκείνος κατατρεγμένος θα προσπαθούσε να αποδείξει την αθωότητά του... Ξεχάστε τα όλα αυτά. Τώρα η Μ σκοτώνεται! Πηγή μέσα από το κινηματογραφικό πλατό δήλωσε στο website Best For Film:

«Μόλις ολοκληρώσαμε τη σκηνή θανάτου της M. Η Judi Dench εγκαταλείπει τις ταινίες James Bond». Η 77χρονη ηθοποιός έχει υποδυθεί το αφεντικό του 007 σε οκτώ ταινίες, με πρώτη εμφάνισή της το 1995 και το Goldeneye όπου έκανε το ντεμπούτο του και ο Pierce Brosnan. Ο Ralph Fiennes λέγεται ότι θα αναλάβει πλέον τα ηνία της βρετανικής μυστικής υπηρεσίας.

 

ΠΗΓΗ: DAILY STAR