Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (9 Απριλίου 2012)
Κριός
Μερικές αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον θα σας προκαλέσουν σύγχυση και θα απασχολήσουν τη σκέψη σας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Προσπαθήστε να προσαρμοστείτε αρμονικά στη νέα κατάσταση και μην αφήσετε τη νευρικότητα να επισκιάσει το ταλέντο και τη δημιουργικότητά σας.
Σύννεφα στα ερωτικά σας, αλλά ο δυναμισμός σας θα σταθεί άξιος σύμμαχος στην αντιμετώπιση των αντιξοοτήτων.  

Ταύρος

Ο Δίας βοηθάει στην άμεση επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν στον τομέα των ερωτικών. Έχει έρθει η ώρα να συζητήσετε σοβαρά τις προοπτικές της σχέσης σας με τον/τη σύντροφο και να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα ρεαλιστικά. Έχετε βολευτεί σε μια στάσιμη κατάσταση που πλέον δεν σας κάνει καλό.
Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και οι σχέσεις σας με την οικογένεια επιτέλους εξομαλύνονται.  

Δίδυμος

Η μέρα σας χαρίζει όρεξη για δημιουργία και πρωτότυπες δραστηριότητες. Ο ζήλος σας να αποδείξετε τις ικανότητές σας θα εκτιμηθεί από αυτούς που πρέπει αλλά θα σας συμβούλευα να αποφύγετε τις υπερβολές.
Πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στον ανταγωνισμό. Υπάρχουν άτομα γύρω σας που σας υπονομεύουν χωρίς να το έχετε καταλάβει. Τα οικονομικά σας βαίνουν καλώς και τα ερωτικά ακόμη καλύτερα.  

Καρκίνος

Η πανσέληνος του Σαββάτου σας επιφυλάσσει μια όψιμη “λαχτάρα” που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε περισσότερο ως δοκιμασία παρά ως αφορμή για οδυρμούς και γκρίνια. Μην αμφιβάλλετε για τις δυνάμεις σας- μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε πολύ δυσκολότερες καταστάσεις απ’ ό, τι σας κάνουν να πιστεύετε.
Μην αφήνετε τρίτους να διαχειρίζονται τα οικονομικά σας.  

Λέων

Η ευγένεια και η φιλοξενία σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας σήμερα. Δώστε την καλύτερη δυνατή εντύπωση στους γύρω σας και προσέξτε μην αποξενωθείτε εξαιτίας του εγωισμού και των πεισμάτων σας.
Ο Κρόνος παραμονεύει για να δυσχεράνει κάθε στραβοπάτημά σας αλλά η ευνοϊκή επίδραση της Αφροδίτης βελτιώνει σημαντικά τα ερωτικά σας.  

Παρθένος

Τα πράγματα φαίνονται να τρέχουν πολύ γρήγορα στη ζωή σας τώρα και είναι εύκολο να αποπροσανατολιστείτε και να ξεχάσετε προς στιγμήν τον στόχο σας. Να θυμάστε πως όταν αναβρασμός καταλαγιάσει, ενδεχομένως κάποιες σχέσεις σας να έχουν διαφοροποιηθεί με τρόπο που δεν προσέξατε.
Κατά το μεσημέρι, μια αποκάλυψη μέσω ίντερνετ θα επηρεάσει αρνητικά τα ερωτικά σας αλλά θα σας ανοίξει τα μάτια σε πολλά θέματα.  

Ζυγός

Το πέρασμα της σελήνης στον Σκορπιό σας προκαλεί αγωνία για οικονομικά και γραφειοκρατικά θέματα αλλά δεν είναι αυτός ο τομέας στον οποίο πρέπει να δώσετε βάση. Περάστε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σας γιατί το επόμενο διάστημα τα πράγματα θα αλλάξουν και οι αποστάσεις θα δυσχεράνουν την επικοινωνία σας.
Συνεχίζετε να γνωρίζετε νέο κόσμο αλλά λίγοι είναι αυτοί που θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον σας.  

Σκορπιός

Είναι πολύ πιθανό κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις, που δεν εξαρτώνται από σας, να έχουν ως αποτέλεσμα την ανάδειξή σας σε εξέχουσα θέση, τόσο επαγγελματική όσο και κοινωνική. Γενικά, τα δρώμενα της ημέρας ξεπερνούν κατά πολύ τις προσδοκίες σας.
Θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στα ερωτικά θέματα, κυρίως λόγω της ζήλειας. Από σας εξαρτάται το αν και πόσο θα την ανεχτείτε.  

Τοξότης

Το πέρασμα του ήλιου από τον Κριό χαρίζει στο ζώδιό σας αισιοδοξία και ελπίδα, με αποτέλεσμα να λάβουν τέλος αρκετές εκκρεμότητες που σας απασχολούσαν, σχετικά ανώδυνα.
Θα αισθανθείτε κάτι να σας τραβάει προς κάποιο παλιό έρωτα. Έχετε υπόψη όμως, πως όσο ελκυστικό κι αν φαίνεται το δίλημμα, ενέχει σοβαρούς συναισθηματικούς κινδύνους.  

Αιγόκερως

Αν αναζητείτε δουλειά, πρέπει να σταματήσετε να είστε τόσο επιλεκτικοί. Ειδικά εν μέσω της παρούσας οικονομικής συγκυρίας οφείλετε να θυμάστε ότι μόνο αν ξεκινήσετε από χαμηλά θα καταφέρετε να εξελιχθείτε σταθερά και με αξιοπρέπεια.
Δώστε σ’ αυτόν/η που σας πολιορκεί την ευκαιρία να σας αποδείξει αν αξίζει. Αποβάλλετε τις προκαταλήψεις και έχετε ανοιχτό μυαλό.  

Υδροχόος

Οι υπαρξιακοί σας προβληματισμοί γίνονται ιδιαίτερα έντονοι σήμερα και νιώθετε κάπως αποκομμένοι από τον κόσμο που σας περιβάλλει. Μην διστάζετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με κάποιο κοντινό σας πρόσωπο- ίσως σας εκπλήξει η βοήθεια που μπορεί να σας παράσχει.
Είστε σίγουροι πως θέλετε πραγματικά αυτή τη σχέση για την οποία μιλάτε όπου σταθείτε κι όπου βρεθείτε; Βεβαιωθείτε για τα αισθήματά σας.  

Ιχθύες

Ο Ποσειδώνας προκαλεί καθυστερήσεις στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας με φυσικό επακόλουθο τον εκνευρισμό σας. Προσπαθήστε να μην ξεσπάσετε σε εκείνους που δεν σας φταίνε- προτιμήστε να μένετε σιωπηλοί σε στιγμές έντασης.
Οι σχέσεις σας με τους Υδροχόους και τους Λέοντες είναι τεταμένες αλλά ευτυχώς για σας, το πάνω χέρι το έχετε εσείς. Φερθείτε έξυπνα.


Πηγή: lifo.gr