Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (10 Απριλίου 2012)
Κριός
Είστε στα πρόθυρα μιας πολύ σημαντικής στιγμής για την καριέρα σας, στην οποία συμβάλλει αποφασιστικά η ικανότητά σας στις δημόσιες σχέσεις. Ειδικά οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο ευνοείστε πολύ στα επαγγελματικά.
Σταματήστε να φοβάστε την απόρριψη και κάντε μια γενναία κίνηση προς το αντικείμενο του πόθου σας. Είναι απλώς μια απόφαση.  

Ταύρος

Οι φίλοι σας συμπαραστέκονται ανιδιοτελώς σε ό, τι περνάτε αυτή την περίοδο, κι αυτό είναι κάτι που οφείλετε να θυμάστε κάθε φορά που ψάχνετε αφορμή για καυγά. Εμπιστευτείτε τις συμβουλές του κολλητού σας σχετικά με τα οικονομικά σας.
Στα ερωτικά σας, θα σας κάνει καλό η αποστασιοποίηση από το πρόσωπο που σας απασχολεί. Χρειάζεστε χρόνο να σκεφτείτε.  

Δίδυμος

Δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρετε χωρίς λόγο. Καταπιάνεστε διαρκώς με επικίνδυνα και αμφίβολα ζητήματα, χωρίς ουσιαστικά να έχετε οποιαδήποτε ανάγκη. Περιορίστε τις αυτοκαταστροφικές σας τάσεις και εστιάστε στα σημαντικά.
Η πανσέληνος επιφέρει εντάσεις στις προσωπικές σας σχέσεις αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, γιατί η αυτοσυγκράτησή σας θα σας σώσει για ακόμη μια φορά.  

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στον δωδέκατο οίκο εγκυμονεί απρόβλεπτες εξελίξεις για τα ερωτικά σας, κάνοντάς σας να μετανιώσετε που δεν διευθετήσατε ορισμένα ζητήματα στην ώρα τους.
Ο Πλούτωνας ασκεί θετική επιρροή στα επαγγελματικά σας, η πορεία των οποίων είναι πιο ανοδική από ποτέ. Προσπαθήστε να μην παρεκκλίνετε από τους στόχους σας παρά τους πειρασμούς που θα εμφανιστούν στο δρόμο σας.  

Λέων

Η μοναξιά μπορεί να σας γλιτώνει από βάσανα, αλλά σας αλλοτριώνει και ζημιώνει την κοινωνικότητά σας μακροπρόθεσμα. Μην προτιμάτε συνέχεια την ανώδυνη και εύκολη λύση- αντιμετωπίστε τα προβλήματά σας, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως θα καυγαδίσετε άγρια.
Η πανσέληνος φέρνει στη ζωή σας περίεργες συμπτώσεις που χρήζουν προσεκτικής διερεύνησης.  

Παρθένος

Αισθάνεστε πως έχετε χάση την επαφή και την οικειότητα σας με το αντικείμενό που για χρόνια σας απασχολούσε κι αυτό σας έχει γεμίσει άγχος και νευρικότητα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες του Δία και σκεφτείτε το ενδεχόμενο να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή.
Η στασιμότητα των ερωτικών σας δε σημαίνει σε καμία περίπτωση πως πρέπει να επαναπαυθείτε.  

Ζυγός

Τα ερωτικά σας σταθεροποιούνται και επιτέλους σας δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείτε με ζητήματα που καιρό τώρα βάζατε σε δεύτερη μοίρα. Αφήστε το ένστικτό σας να σας οδηγήσει στο σωστό δρόμο και μην αναζητάτε συνέχεια λύσεις σε ό, τι προτείνουν οι άλλοι.
Το φεγγάρι του μήνα είναι στο ζώδιό σας, γεγονός που μάλλον θα σας προκαλέσει άγχος και σύγχυση.  

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στους Διδύμους φέρνει πολλά λάθη στα ερωτικά αλλά παράλληλα επιφυλάσσει περισσότερες ευκαιρίες απ’ ό, τι συνήθως. Αξιοποιήστε τις χωρίς φόβο και μάθετε από τα σφάλματα που κάνετε στην πορεία.
Μια σημαντική οικονομική ενίσχυση σας χτυπάει την πόρτα και σας γεμίζει ευγνωμοσύνη απέναντι σε αυτόν που πίστεψε σε σας.  

Τοξότης

Η νοσταλγία για τις θερμές ερωτικές στιγμές του παρελθόντος είναι έντονη σήμερα και ως ένα βαθμό καλοδεχούμενη. Μην αφεθείτε όμως σ’ αυτή- σας περιμένουν ακόμη καλύτερες στιγμές στο μέλλον.
Ειδικά σήμερα, καλό θα ήταν να αποφύγετε τα αγορασμένα απ’ έξω γεύματα. Προσέξτε τη διατροφή σας και αποκηρύξτε τις κακές συνήθειες του παρελθόντος.  

Αιγόκερως

Η εκκεντρικότητά σας δεν είναι κάτι για το οποίο θα ‘πρεπε να ντρέπεστε. Αγκαλιάστε την και υπερασπιστείτε την ως αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς σας.
Τα ερωτικά σας βρίσκονται σε καλή πορεία αλλά οι αμφιβολίες για τις επιλογές σας κάνουν αισθητή την παρουσία τους ακόμη μια φορά. Δεν είναι αργά για να αλλάξετε γνώμη- φροντίστε όμως να μην πληγώσετε τους γύρω σας για ένα καπρίτσιο.  

Υδροχόος

Μια νομική υπόθεση στην οποία εμπλέκεστε χωρίς να το επιλέξετε σας ταλαιπωρεί αλλά θα σας ανοίξει τα μάτια σε πολλά θέματα. Οι προθέσεις των γύρω σας γίνονται πλέον σαφείς και η αφέλεια που κάποτε σας χαρακτήριζε γίνεται παρελθόν.
Αποφύγετε την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και προσπαθήστε να περάσετε καλά νηφάλιοι. Καμιά φορά η διασκέδαση είναι καλύτερη όταν είναι αβίαστη.  

Ιχθύες

Η πανσέληνος σας επιφυλάσσει λαχτάρα στα οικονομικά, η οποία εντείνεται από την πίεση που σας ασκείται από συγγενείς και φίλους στον ίδιο τομέα. Το πρόβλημα δεν θα σας επηρεάσει όμως ψυχολογικά γιατί η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στα ανεβασμένα ερωτικά σας.
Η μέρα προσφέρεται για τον εμπλουτισμό των εγκυκλοπαιδικών σας γνώσεων. Μην υποτιμάτε ποτέ τις πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά σας.


Πηγή: lifo.gr