Σε «μάχη» εξελίσσεται ο διεθνής διαγωνισμός, Hard Rock's Global Battle of the Bands, που διοργανώνουν τα Hard Rock Cafe και στον οποίο συμμετέχει η ελληνική μπάντα, Mr.Highway Band, η μοναδική που εκπροσωπεί την Ελλάδα και το Hard Rock Cafe Athens.    Οι Mr.Highway Band αναδείχθηκαν νικητές στον ελληνικό τελικό πριν λίγες ημέρες και θα παλέψουν ανάμεσα σε άλλα 85 Hard Rock Cafes σε όλο τον κόσμο. Mέχρι στιγμής μάλιστα η μπάντα βρίσκεται στην ένατη θέση της ψηφοφορίας.  

Μόλις η παγκόσμια ψηφοφορία ολοκληρωθεί και βγουν οι 10 καλύτερες μπάντες, ένα panel από διάσημους κριτές και επαγγελματίες της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας θα επιλέξει τους 3 τελικούς νικητές.   

Οι Mr. Highway Band είναι πλέον ένα βήμα πιο κοντά για μία ευκαιρία ζωής- να παίξουν στο μουσικό festival Hard Rock Calling 2012, στο Hyde Park του Λονδίνου μαζί με τον Bruce Springsteen & The E Street Band, Soundgarden, Paul Simon και πολλούς ακόμα που αναμένεται να ανακοινωθούν.    

Ο πρώτος νικητής θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για την απόλυτη Rock Star εμπειρία, συμπεριλαμβανομένης και της συμμετοχής τους στο Hard Rock Calling 2012. Ο δεύτερος και τρίτος νικητής θα κερδίσουν απο $5,000 and $2,500, αντίστοιχα, σε ReverbNation PROMOTE IT credits.     

Από τις 9 Απριλίου μέχρι 24 Απριλίου, όλοι οι fans της ελληνικής μπάντας -μέσω της σελίδας Facebook του HARD ROCK CAFE ATHENS- θα μπορούν να ψηφίζουν και να κατεβάζουν δωρεάν το τραγούδι των Mr. Highway band.   

Όλη η Ελλάδα ψηφίζει τους Mr. Highway Band!

Το link που μπορείτε να ψηφίσετε είναι https://www.facebook.com/hardrockcafeathens/app_205164529573076