Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (11 Απριλίου 2012)
Κριός
Η Σελήνη στον Τοξότη επαναφέρει την αισιοδοξία στη ζωή σας. Επιτέλους βλέπετε με άλλο μάτι τις καταστάσεις που προηγουμένως σας άγχωναν και κάνετε ένα σημαντικό βήμα προς την επίλυση ερωτικών και οικονομικών προβλημάτων.
Μεριμνήστε για ενδεχόμενα προβλήματα υγείας, ειδικά αν αυτά αφορούν στην περιοχή του λαιμού και των ώμων. Δεν υπάρχει λόγος υπερβολικής ανησυχίας όμως.  

Ταύρος

Το σώμα και το πνεύμα σας αναπτύσσουν μια σχεδόν μαγική σύνδεση και οφείλετε τώρα περισσότερο από ποτέ να τα φροντίσετε. Η ψυχοσωματική αρμονία σας βοηθάει να προσεγγίσετε τον υψηλό ερωτικό στόχο που οι ίδιοι θέσατε, περιορίζοντας τον τεράστιο ανταγωνισμό.
Μην περιπλέκετε τα πράγματα χωρίς να υπάρχει λόγος. Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά απ’ ό, τι νομίζετε.  

Δίδυμος

Η διπλωματία είναι το κλειδί για να διευθετήσετε επιτυχώς τα πρακτικά κωλύματα που παρουσιάζονται μπροστά σας. Προσπαθήστε να απέχετε από τις ακραίες θέσεις ακόμα κι αν η συμπεριφορά των γύρω σας γίνεται υπερβολικά προκλητική.
Βαριέστε πολύ εύκολα σήμερα κι αυτό γίνεται εμφανές στους φίλους σας. Μην κάνετε όμως πράγματα που θα μετανιώσετε αύριο.  

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα προσφέρεται για να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και σε ό, τι θεωρείτε σημαντικό τη δεδομένη στιγμή της ζωής σας. Αν είστε ερωτευμένοι αγωνιστείτε για να κερδίσετε αυτόν/ αυτή που σας ενδιαφέρει και μην τα περιμένετε όλα στο πιάτο.
Οι οικογενειακές εντάσεις είναι αναμενόμενες. Κάντε υπομονή αλλά μην αφήσετε κανέναν να σας ντροπιάσει, ειδικά αν έχετε το δίκαιο με το μέρος σας.  

Λέων

Μερικές φορές ακόμη και ο πιο σκληρά εργαζόμενος πρέπει να ξεκουράζεται. Έχετε ανάγκη να μείνετε για λίγο εκτός παιχνιδιού και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Η κόπωση σας ωθεί προς λάθος κινήσεις και γιγιαντιαία λάθη που υπό άλλες συνθήκες δεν υπήρχε περίπτωση να κάνετε.
Αφήστε τον έρωτα να σας βρει από μόνος του. Σταματήστε να τον κυνηγάτε αδιάκοπα.  

Παρθένος

Εκμεταλλευτείτε την απουσία φορτικών ατόμων από την πόλη και καλέστε κοντά σας άτομα που δεν βλέπετε τόσο συχνά αλλά εκτιμάτε και αγαπάτε πολύ. Γενικά, πρέπει επιτέλους να αφεθείτε σε ευεργετικές επιρροές και να αποβάλετε τις κακές συνήθειες που ευθύνονται για το τέλμα στο οποίο βρίσκεστε.
Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και οι επαγγελματικές προοπτικές πληθαίνουν.  

Ζυγός

Η κοινωνικότητά σας βρίσκεται στο peak της και οι επαφές που κάνετε αυτό το διάστημα θα σας φανούν πολύ χρήσιμες στο άμεσο μέλλον. Κλείστε ανοιχτούς λογαριασμούς από το παρελθόν γιατί θα φανούν επικίνδυνες για την επαγγελματική σας ανέλιξη και την κοινωνική σας καταξίωση.
Η Αφροδίτη ευνοεί τα ερωτικά σας παιχνίδια, αλλά μην τα αφήσετε να επισκιάσουν την προοπτική σταθερής σχέσης.  

Σκορπιός

Μην προβείτε σε αχρείαστες κινήσεις εντυπωσιασμού απλώς και μόνο για να σας προσέξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Κινδυνεύετε να εξευτελιστείτε και να χάσετε πολύτιμες ευκαιρίες. Προτιμήστε το μονοπάτι της ήσυχης και ασφαλούς διεκδίκησης και να είστε βέβαιοι πως θα βγείτε κερδισμένοι.
Μην αποξενώνεστε από τον κόσμο- καταπολεμήστε την εσωστρέφεια των ημερών.  

Τοξότης

Ένα άτομο που σας πλήγωσε, επιστρέφει για να σας βάλει σε νέες περιπέτειες. Μπορείτε να το αφήσετε να ξαναμπεί στη ζωή σας για να το εκδικηθείτε, αλλά μπορείτε και να το απομακρύνετε οριστικά. Μόνο εσείς γνωρίζετε τις πραγματικές σας αντοχές.
Καμιά φορά δεν χρειάζεται να μοιράζεστε τα πάντα με φίλους και γνωστούς. Επιτρέπεται να κρατάτε πράγματα για τον εαυτό σας.  

Αιγόκερως

Ο απολογισμός που συνηθίζετε να κάνετε κάθε χρόνο τέτοια εποχή θα σας προκαλέσει νοσταλγία και απαισιόδοξες σκέψεις. Σκεφτείτε τη θετική πλευρά των πραγμάτων και μην αφήσετε τους προσωπικούς σας δαίμονες να αποκλείσουν τη χαρά που κρύβουν αυτές οι μέρες.
Δεν θα λάβετε τα χρήματα που περιμένατε άμεσα αλλά τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα. Κάντε υπομονή και μη δείξετε ότι τα ‘χετε ανάγκη.  

Υδροχόος

Οι υποχρεώσεις σας είναι υπερβολικά πολλές και δεν είστε σίγουροι πως το αντικείμενο απασχόλησής σας, σας ενδιαφέρει όπως παλιά. Πρέπει να πάρετε επειγόντως γενναίες αποφάσεις για τη ζωή και την καριέρα σας- οι αναβολές δεν βγάζουν πουθενά.
Απελευθερωθείτε από τα ερωτικά σας ταμπού και διευρύνετε το πεδίο δράσης σας. Θα εκπλαγείτε από τις κρυφές σας δυνατότητες.  

Ιχθύες

Παλιές επενδύσεις αρχίζουν επιτέλους να αποδίδουν καρπούς. Η αυτοεκτίμησή σας ανεβαίνει και με τη βοήθεια του Κρόνου κατανοείτε πλέον την δεσπόζουσα θέση σας στη ζωή πολλών ανθρώπων. Αξιοποιήστε το προνόμιό σας αυτό, χωρίς βέβαια να καταχραστείτε τον θαυμασμό που τρέφουν οι άλλοι για σας.
Στασιμότητα στα ερωτικά αλλά τις επόμενες μέρες πολλά πράγματα θα αλλάξουν.
 

Πηγή: lifo.gr